Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Так, коли я з лісу вихожу - вже більше. Я встаю дуже рано, в порівнянні з іншими жадібними до грибів тут.

Я люблю гриби, але задоволення отримую не тільки від них. Я тішусь, коли ріжу їх на плястерка і нанизую на ниточки, примовляю при тому, аби добре посушились, а як добре посушаться, то поїдуть на Україну, думаю, як зрадіє мама, бо в них нема кому в ліс ходити...

Та й сама прогулянка... Коли в долині туман, і відчуваєш себе їжачком у тому тумані, зі всією стереофонією - потічок, птахи і корови на паші, вселенський спокій, як ніде...

• Подобається Подобається x 12
  2. Summer

Summer Well-Known Member

в мене завтра буде, ой чую шо всі гроші залишу на форумі :) і що я запримітила - коли обмаль грошей, то без всяких фінтіклюшок обходжусь, а як є - то все треба :pardon:

• Подобається Подобається x 5
  3. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Як є гроші,я зразу дую спершу в продуктовий,а потім-в книгарню.

• Подобається Подобається x 6
  4. Summer

Summer Well-Known Member

я першим ділом квитанції оплачую ))

5. та собаки не гірше хазяїв можуть дорогу додому відшукати. загроза для них - машини не кожна розуміє, як дорогу переходити :sad:

у нас на ґанку виноград росте. занадився у нього єнот, я вчора ввечері сама його полосатий хвіст бачила. виноград ще не стиглий, але той щовечора навідується перевірити. кажу чоловікові: "а якщо ми залишатимемо світло на ґанку включене на ніч?" - "ну, то йому видніше буде" :)))

6. deva

deva Well-Known Member

Так, вам добре говорити, а я і без фінтіклюшок маю де тратити гроші, ще й за пару днів 45 р. на носі, так що хватить тих грошей на дня 2-3((( та і дочка весь час питає чи ще гроші не прийшли( в мене повідомлення йде на мобільний))))отак то

---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

я квитанції оплачую з чоловікової зарплати;) в мене вона невелика

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

в нас в саду сімя їжачків живе вже десь років з 10, зараз хоч їм спокі, а до того мій вівчарик мучив тих їжаків (брав в пасть і носив) і нас цілу ніч, гавкав.Ми ставали,одівали рукавички, брали їжаків в відро і зносили вниз за подвіря.

• Подобається Подобається x 13
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А що їдять їжачки? В нас в районі бачила пару, мала з собою продукти, але не знала що дати..

• Подобається Подобається x 4
  8. deva

deva Well-Known Member

ми наливаєм їм молочко то гамають як поросятка, а то що говорять ніби вони збирають яблука на голочки і їдять, то такого не бачила жодного разу, а яблука в саду на землі лежать. Часом приходять друзі і ми засиджуємся в саду трохи довше до смеркання, то вони ходять туда - назад і швиденько так. Кажуть, що добре коли їжачки живуть на обійсті, мишки не водяться,бо вони їх ловлять. А чи так, то не знаю.:)

9. Shine

Shine Well-Known Member

Ми з сестрою їжачків годували жуками (цвіркунами, ті що в ночі цвіркочуть, такі чорні і великі):mocking:. Правда це було на Одещині і їжачки там не такі, як тут, а вухаті, такі смішненькі і файнючі:mocking:В бабці в саду вони теж жили, а вечорами ходили по подвір*ї, і навіть на ганок заходили.
    Ех, дитинство ви мені нагадали...:girl_in_dreams:

Останнє редагування: 15 вер 2010
  10. ENNI

ENNI Well-Known Member

І ніколи не побачите, бо їжаки-хижаки, вони поїдають червячків, зміїв, жуків...

• Подобається Подобається x 3
  11. deva

deva Well-Known Member

Хай собі їдять,хай собі живуть в нас. Їм напевне з нами добре;) ми їх молочком підкормлюєм, навіть вже не тікають

• Подобається Подобається x 3
  12. Кохана

Кохана LuBimaya

їжаки збирають яблучка не для їжі... сік фруктів потрапляє їм на шкіру і вигоняє усіляких шкідників типу кліщів.. ось... а ще в якійсь передачі я чула, що молока їм не можна, воно погано засвоюється...

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

дайте їм м'яска свіжого... вони ще й подякують...

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

:good:
    ой нагадали мені одну цікаву історію...
    літом ми з чоловіком їздили в Карпати. Так там ціле нашествіє диких кабанів... внадились по ночах по городах бульбу рити. мужики їх спочатку ганяли по черзі, чергували ніби. Потім поставили фанарі на городах... А то ми йдемо пізно ввечері від сусідів.. чую, десь музика грає. Питаємо в тітки, а вона каже: "та то Геню (сусід) на своєму городі біля фанаря ще й радіо причепив. Дикі чують і не йдуть на бульбу"... А мій чоловік як почав реготати, каже "Ага, що б їм було веселіше ту бульбу рити!" Наступного ранку приходить сусід-бідолаха:кабани перерили пів городу... Напевно, дискотеку собі влаштували!

• Подобається Подобається x 14
  13. VladimirVelikiy

VladimirVelikiy Active Member

Обережніше в парках, їх там зараз багато, причепився був один гад :sad:

14. Summer

Summer Well-Known Member

в нас -хто швидше до хати принесе, з тої і оплачую ))
    а так закрутили гриби і чую, шо я зара пляцком впаду...а завтра рано вставати -будуть в мене гонки :), бо в п'ятницю хочу на форум йти і вже на роботу не виходити...

• Подобається Подобається x 5
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я вже впала... )))

16. deva

deva Well-Known Member

в нас в один день зарплата, тому що працюєм в одні установі))

17. ну от, вже пляцки з грибами пішли :)

• Подобається Подобається x 10
  18. Honda

Honda Well-Known Member

Йду зараз тільки на одну пару: фізкультуру!
    А потім може на форум поверну!!!

19. deva

deva Well-Known Member

Пішла на роботу, дочка зателефонувала і сказала, що погано себе почуває. Прибігла додому через аптеку і магазин, напоїла всяким - заснула. І нема різниці скільки дитині років, чи 20 чи 8-це все одно дитина і хоче мами. Будьте всі здоровенькі і ваші родини.

• Подобається Подобається x 15
  20. Honda

Honda Well-Known Member

Ходила на форум! В лісі і то важче заблудитись!!!:) Скільки народу, скільки книжок!!! :wacko:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)