Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

...а потім стає нудно і шукаєш пригод на п'яту точку:)

• Подобається Подобається x 8
  2. Peri

Peri Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я нині зраня мав їхати в єдній справі. І вирішив взяти малу... О... Ліпшої пригоди на свою п'яту точку годі було й придумати. Чувсі так,ніби відбивався від зграї малолєток. Або розгрузив з десять тонн цементу... Назад йшли пішки...з пр. Чорновола...потім лісом...лісом...та й во так.... Трохи випив кави в хаті....і зара знов в лісі. Файно тут....спокійно... Осінь...

• Подобається Подобається x 13
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

• Подобається Подобається x 16
  5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ніц нового..Все старе і звичне: робота,дім:)незвичні дні почнуться з понеділка - вдруге в житті почну жити студентським життям( відчую,як то воно вчитися на заочному :) ).З сумного - лізе зуб мудрості,болить пів щелепи:sad: І живіт ниє..

• Подобається Подобається x 14
  6. звичний будень. у мене вихідний. погуляли з собакою, порозганяли в лісопарку білочок, що дбають про свої зимові дні :)
    доця прийшла зі школи, ділиться враженнями про нового вчителя і в певний момент каже "ой, вей!" ну, от,- почала освоювати ще одну мову :)))

• Подобається Подобається x 13
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В результаті беремо ту єдину квартиру, за яку я дзвонила питати :radist: Недорого, по ремонті, місцина красива, 10 поверх (по нашому. по польському - 9), власники - старші і конкретні люди.. До речі, виявилось, що я подзвонила до них першою через пару хвилин після розміщення оголошення!! :))) Загалом кльово. Негативи - далекувато від центру, але поруч живуть всі знайомі українці Лодзі :))) А ще там нема холодильника, пралки і ліжка.. Треба буде витратитись.
    Це вперше буду жити так високо. До того були тільки 1-3 поверхи в попередніх 5 квартирах.. Навіть ліфтів не було, бо будинки до 5 поверхів. А мені трохи моторошно в ліфтах. Може буду ходити пішки :)

• Подобається Подобається x 15
  8. Romko

Мала шось з"їла...не то...ригає далі,як бачить...
    Вкупі з її звичним станом,то ацка суміш...
    Я включив в дупі пропеллєр і гоню,одночасно ізображаючи пральну машинку,полотьора,пилососа,прибиральницю,санітара,дохтура,утєшитєля,діджея...
    І одночасно роздумую над простим хвільозовським питанням:а,коли вже кінець,га?
    Мав їдну сусідку,то любила так єхидно повторювати:
    - То сі фсьо СКЄНЧИТ!:nea:
    Хм...вона вже кілька років,як сі скєнчила.а ТО ніяк....:dntknw:

• Подобається Подобається x 12
  9. deva

deva Well-Known Member

Так,в кожного своє життя, свої звичайні дні. Такий і сьогодні буде в мене (напевне), але в ньому є одна особливість;)- сьогодні зарплата, перші гроші після відпустки. Ви розумієте? А взагалі дуже багато справ- сходити замовити зал (для святкування дня народження), поїхати в Єпіцентр, ще маю декілька невідкладних справ. Але якось зранку сумно.... сонечка нема:cry:, вчора був дуже гарний сонячний день і настрій відповідний. Гарного, погожого всім дня!

• Подобається Подобається x 7
  10. poetka

poetka Дуже важлива персона

Вам везе.... а я вже всю карточку малого спустила:sad:гаманець плаче гіркими слізьми"мамцю накорми мене"..... одним словом повний "алєс"....зате на всяку фігню не витрачаю:)тільки на те,шо треба.

• Подобається Подобається x 10
  11. deva

deva Well-Known Member

До нас дочка приїхала на місяць, вже 24 їде на навчання, так хочеться її побалувати, але сорі. Звичайно, я можу взяти в чоловіка, але я так не привикла, маю гроші, то балую, а ні то чекаю(в мене така зарплата, що чоловік на мою зарплату нереагує). Сімейний бюджет має дуже-дуже багато статей. Але то всьо дурниці, хіба перший раз, головне взаєморозуміння і здоровячко і.....

• Подобається Подобається x 11
  12. Romko

Не люблю сонця...
    Сьогодні гарний день...сірий...похмурий...
    Майже не помітив,що він вже наступив.
    Ніч була безконечна.
    Мала мордувалась...ми коло неї.
    Рвала...лівометицини,фталазоли,вугілля,клізми....лівометицини,фталазоли,вугілля,клізми...тільки вгамується...знов рвота....
    І приступи....і плач....і знов рвота....
    Зараз,ніби легше...сидить отут,коло мене,слухає музику.
    А я вже четвертий бундель кави прикінчую.
    Треба щось робити...а в голові повний вакуум....
    Но ніц....якось воно буде...

13. deva

deva Well-Known Member

Я Вам співчуваю. В таких випадках не знаєш що робити і як краще і скоріше. Колись в мене в дочки також щось таке було, їхала в поїзді 33 години і вроді нічого не їла, але коли приїхала додому то ціла ніч і день були кошмарні. Маю тепер в дома на всяк випадок- ентеросгель (сорбент), регідрон, і знаєте часто вони виручають не тільки мою сімю, але і сусідів моїх.так що тримайтесь-ромашечки пийте, трошки поголодайте і все буде добре. Здоровячка Вашій донечці.

• Подобається Подобається x 8
  14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Мой приятель, который работает у нас охранником, сделал для меня ночью одну работу. Поэтому я утром взял водку, соленые огурчики и венские сосиски (подкопченые такие, он их очень любит). Прихожу на остановку, там сидит овчарка молодая с ошейником. Хозяина нет. Она постоянно озирается на дверь торгового павильона и на каждую маршрутку. Видно пьяный хозяин взял бутылку, сел в маршрутку, а о собаке забыл. Дал собаке две сосиски, она жадно схватила, тут подошла маршрутка, она бросила сосиски и опять к маршрутке. Маршрутка отошла, она опять за сосиски

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я вам ще не набридла? )

Білих сьогодні зовсім мало, зате польських - на сто більше. )

• Подобається Подобається x 10
  16. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

А я про що?

---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:37 ----------

Ромко, певно, навіть ногами за то проголосує :)

• Подобається Подобається x 4
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

не набридли, Ви просто вбиваєте декого:mocking:У мене зразу спрацьовує рефлекс Павлова

18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Спецально зашел на остановку где утром овчарку видел, слава богу ее не было, надеюсь хозяин нашел

• Подобається Подобається x 5
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

По грошах оплата комунальних виходить така сама, як оренда чудої квартири. Бо там опалення і взагалі все на електриці, яка дорога. При оренді квартири укладаємо договір на рік. Раніше нас на вулицю не мають права вигнати. А свекруха може в будь-який момент передумати. Вона пів року намагалась замінити ту квартиру на меншу в нормальному районі і з нормальним опаленням, а нам про це нічого не говорила навіть, коли ми там жили. Ми могли тоді в будь-який момент виявитись на вулиці. Тому самі розумієте - довіряти такій людині не можна. Тому і тримаємось тепер від неї подалі.
    У Львові була б краща робота, ніж в Польщі :) Якби в нас не було так багато речей, то б вже вчора переїхали до Львова..

Вже виявилось, що можу прописатись де-небудь. Пропишусь в бабці на селі. Та й по всьому.

20. Romko

Хм...в лісі зара грибників більше,як людей....:sorry:
    А я волію від чого єнчого вмерти....:nea:

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)