Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вона ненадійна. Вигнала нас з дому, наговорила купу неприємностей на мене, чоловіка і на бабцю. Ми з нею не спілкуємось. Вона дізналась, що ми збираємось на Україну, то вирішила переробити свою квартиру на 2 окремі, щоб ми там жили, навіть згідна нас там прописати.. А до того казала, що не пропише, бо ми чужі люди, особливо я, ми її не обходимо і т.д. Тому я більше знати її не хочу і нічого від неї брати не буду. А то потім знову щось втне і лишимся взагалі на вулиці. Тому краще переїдемо до Львова, де будемо мати чистий спокій. Тим більше в мене там є родина, яка завжди готова нас прийняти, якби було зовсім кепсько.

• Подобається Подобається x 19
  2. Honda

Honda Well-Known Member

В суботу приїхала до Львова! Остаточно! З понеділка навчання! Погуляли з коханим по центрі, сходили в кіно! А десь півгодини тому він вже поїхав додому :sad: На квартирі вже більше нікого нема! Сумно мені! Не люблю бути сама:sad:

• Подобається Подобається x 11
  3. Summer

Summer Well-Known Member

поїхали нині за продуктами в метро... тихо в шоці о_О туалетний папір упаковка дорожче гречки ( хорошої Макфа), а ще кажуть гречка дорога... а масло подорожчало було 13 стало 16,80... і шо то буде... А так супер осіння погода, прогулялись, красота...от вона справжня Осінь :)

• Подобається Подобається x 16
  4. Honda

Honda Well-Known Member

Іду щось їсти!!! Зголодніла!!!!!

• Подобається Подобається x 4
  5. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

О....я вже напевно тиждень нічого не їстиму!
    Щойно приїхала з хрестин:)Поки все наготували....вчора в третій лягали,а сьогодні з сьомої вже на кухні.
    Тепер маємо Марічку та Максимчика:preved:
    Стільки емоцій!!!Дітки в вишиванках,хресні батьки теж у вишитому.Дуже гарно:)
    Фото будуть пізніше,бо вже не маю сили:sad:

• Подобається Подобається x 16
  6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Мала сьогодні справжній "дурдом "Веселка"":вийшла на милицях на подвір"я шукати свого котика,котрого вже 2 дні не було вдома-знайша.Прийшов свекор з рибалки з відром карасиків,а муж в кладовці зловив мишку в мишиловку,тож ми сиділи на подвір"ї і дивились як Мурчик бавиться мишкою і карасиком.Потім всі пішли до хати, а я відпочивала на лавочці,аж тут прийшла наша родичка,поклала мені на коліна маленьке цуценя,сказала,що то для свекра прЕзент і пішла..... весь день я розбороняла кота і песика,котрий в 2 раз менший за нього,коротше- весело...

• Подобається Подобається x 22
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Відіслала резюме в львівську ІТ-фірму і лодзьке фотоагенство. Може хоч кудись візьмуть?.. Пошуки квартири тривають. Виявляється, що відбулись якісь зміни в законах і тепер чи то появився чи то збільшився податок за оренду квартир. Тому ніхто не хоче укладати угоди про оренду. А без угоди прописки тим більше не буде.. Бу :sad:

• Подобається Подобається x 18
  8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Как мне сказали, что теперь договор за аренду надо регистрировать в БТИ, со всеми вытекающими последствиями.

Я сегодня на работу ехал на троллейбусе, езжу им раз в месяц, взял билет со счастливым номером 13 - 13. Если учесть, что сегодня 13-е сижу и жду подвоха

• Подобається Подобається x 10
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ой, то я в Польщі мала на увазі. Мені тут прописка тимчасова потрібна, щоб оформити документи на проживання.
    Купіть лотерейний білет ;)
    А в мене сьогодні вранці було 13 нових листів в електронній скриньці :)

• Подобається Подобається x 14
  10. Honda

Honda Well-Known Member

Сьогодні був першиий день навчання! Ледве відсиділа ті 3 пари! Так пальчики болять після того, як написалась! Походила після пар по центрі, по магазинах! На наступних вихідних буду іти з коханим на весілля до нашого друга! Ура!

• Подобається Подобається x 11
  11. Summer

Summer Well-Known Member

я вам завидую по-доброму, я би сиділа на парах і писала ті конспекти -чудові роки...
    гарний день сонячний, а я цілий день в приміщенні ...

• Подобається Подобається x 12
  12. Garmash

Garmash Well-Known Member

А як же "А коли нiч моє вкриє мiсто"?

• Подобається Подобається x 5
  13. Summer

Summer Well-Known Member

то я певно буду спати )))

• Подобається Подобається x 3
  14. Garmash

Трохи не по тексту, але цей варіант теж має право на існування. І що попереду практичо цілий тиждень "в приміщенні"? :sad:

• Подобається Подобається x 1
  15. Summer

Summer Well-Known Member

йой та ви шо )) просто понеділок -тяжкий день...і число таке

• Подобається Подобається x 3
  16. Garmash

Обережно - цей тяжкий день ще далеко не закінчився, а за 20 хвилин може ще багато чого статися....наприклад, день все таки різко покращиться :)

• Подобається Подобається x 7
  17. Peri

Peri Well-Known Member

Звичайний незвичайний день.
    Відмовилась сьогодні від особистих планів- віддалась потокові самого дня.
    Якось це,напевно,називається у східній філософії...
    Назвати не вмію,але як добре інколи,не чинити опір життю...:)
    ...скільки несподівано задоволених...і цікавий досвід.

• Подобається Подобається x 12
  18. poetka

poetka Дуже важлива персона

Щось в цих словах точно є....
    Можливо так слід і жити?
    Звичайний день,сповнений "всяким"... і "нічим"...
    Погода не зрозуміла,не знати як дитину одягнути,шоб не зіпріла і не змерзла....
    Звичні переживання...

• Подобається Подобається x 9
  19. Summer

Summer Well-Known Member

була нині в податковій, здала все, аж мені легше стало... не добру енергетику має те приміщення, добре, що нині людей не було ))
    а зараз трохи покавую :) Всім смачного!:)

• Подобається Подобається x 9
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Шукаємо квартиру. Я шукаю оголошення в неті, чоловік дзвонить. Все або через агентів, або задороге, або замале, або на задуп'ю, або до ремонту, або тільки для студентів (??!!!).. Одного разу я подзвонила. І всьо нам пасує! о_О Їдемо ввечері дивитись. Ще маємо 2 запасних, але дорожчі і в гіршому стані. Подивимось..

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)