Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Не по путі:)

2. Кохана

Кохана LuBimaya

Як раз по путі, там дорога тільки тудою є... подивіться на карті ;)

3. Summer

Summer Well-Known Member

день похмурий, але осінній, а ше тішуся шо нині п'ятниця:), бо вчора робили закрутки, хочу все встигнути, нині перепочинок, а завтра - знову в бій! :dancer:

• Подобається Подобається x 10
  4. victorys

victorys позитивчик :)

Щось голова розболілась в другій половині дня...Після роботи поїхала купити якесь вдзянко для недавно прийшовшого на світ синочка Павла брата, купила зразу дві штуки жеби мав. Маленький з мамою на жаль ще в лікарні (у суботу другий тиждень буде...) Малеча на світ появилась на місяць раніше ніж мала..але вже поправляється і є надія, що в середу випишуть їх обох додому. А поки що всі речі що є для немовлят у магазинах на нього за великі :sad:
    Ну при нагоді роблячи закупи купилам і собі осінній шалік, прийшла до дому прикласти до куртки і подивитись чи пасує, підхожу до вішалки, я куртки немає...на роботі забула [​IMG] Але виходячи з роботи чомусь була впевнена, що я сьогодні без куртки :pardon: Помоєму треба щось від склерозу придбати в найближчій аптеці. Сиджу і думаю, чи то поїхати, може хоч якийсь сторож там буде (так як робочий день у всіх до 15:00) чи то всі вихідні без куртки в дома сидіти.
    Обмотаюсь своїм шаликом і поїду :)))

• Подобається Подобається x 15
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Їм нутеллу і думаю. Якби ж то знати як краще вчинити?.. Чекаю знаків від долі.

• Подобається Подобається x 13
  6. victorys

аби не цегла на голову :)))
    а якщо серйозно, нехай все вирішиться з максимальною користю для вас.
    Притримуюсь думки, що все що діється навколо, діється на краще!
    Успіху! (тримаю кулачки сильно-сильно) ;)

• Подобається Подобається x 10
  7. thinkers

thinkers Well-Known Member

знак долі: вибирайте варіант А

• Подобається Подобається x 1
  8. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну от щойно знову перечитала ваш допис..... клас..у вашому стилі , ви в житті теж такі прикольні фрази закидаєте?

• Подобається Подобається x 6
  9. victorys

не даром поїхала, куртку вдалось забрати :preved:не буду мерзнути на вихідні :)
    Завтра малисмо на гриби їхати з самого ранку, але щось ми обидвоє зашмаркались, то певне в неділю поїдем...

10. Locke

Locke невиправний реаліст

Практично так. Правда дехто з близького оточення вважає що що деколи зачасто, але що поробиш, така я весела людина. Життя часто приносить нам неприємні сюрпризи, навіть деколи дуже часто. І не можна бути надто серйозним, бо так недовго і збожеволіти. Тому, наскільки можу, стараюся до багатьох речей відноситися з гумором.

• Подобається Подобається x 8
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якби ж то всьо ділилось тільки на А і Б.. А то стільки варіантів і нічого не ясно! Те, що мало вирішитись, досі зависло в невідомості. Ясно одне - з жовтня треба переселитись. Але куди? Ото вже питання.. Фотік гавкнув, роботи нема, прописки нема, квартири нема, та і документів ще нема.. То тут. А там, тобто у Львові, взагалі нічого нема.. Шукаю роботу у Львові і квартиру в Лодзі. Що швидше знайдеться, то і вирішить подальший розвиток подій :)

• Подобається Подобається x 13
  12. victorys

:wacko:
    співчуваю...так хотілося б чимось допомогти!
    А зі свекрухою вже аж так зовсім погано, що не можете в неї пожити до часу, поки знайдете квартиру?

• Подобається Подобається x 7
  13. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Тю...та ви їх не слухайте:)

• Подобається Подобається x 5
  14. Shine

Shine Well-Known Member

Це дівоча пам"ять;), а не склероз:mocking:

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

Коли поряд весела людина, яка вміє пожартувати набагато легше у різних важких ситуаціях, знаю з власного досвіду, тому не змінюйтесь;)

• Подобається Подобається x 8
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Квартира в Львові і робота в Лодзі :)

---------- Додано в 23:41 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ----------

Ні, нам нехай повідає :)

• Подобається Подобається x 4
  16. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ромко, то я на тій Вашій картинці була? :haha: Чула, кажуть, що з боку видніше, та не думала, що аж на стільки. :haha:
    ПС. Тортик замовлявся на ДН доньки, а не просто "шоб пожрать" :)))

Оля, дуже дякую! :give_heart: Не тільки гарний, а ще й смачнющий. :) Вважайте мене своєю постійною клієнткою, буде нагода - буду звертатись.
    Фотки викладу трохи пізніше. :)

• Подобається Подобається x 11
  17. poetka

poetka Дуже важлива персона

:give_rose::give_rose::give_rose::give_rose:Дуже,дуже рада,що сподобався...

• Подобається Подобається x 3
  18. Кохана

Кохана LuBimaya

Чоловік старшу в кіно повів... Я насмажила млинців, які вже пахнуть в "Чим пахне?", і з "чувством выполненного долга" збираюся на вуличку Бубочку вигулювати....

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

20. Кохана

Кохана LuBimaya

Ксенія Олександрівна

• Подобається Подобається x 12
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)