Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Потихеньку пакую валізи ..і записалася на танці:)

• Подобається Подобається x 15
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

У Львові дощ,
    Дощ, дощ, дощ...

Кобіти йдуть сумні, як жаби в калабані,
    Холодні мокрі та слизькі.
    На свіжім паркані дошки повиривані,
    А то були сухі дошки!

У Львові дощ,
    Дощ, дощ, дощ...

Тризубий Стас

• Подобається Подобається x 7
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Заздрю блакитною заздрістю. Все мріємо з чоловіком записатись на курси танґо. Все часу бракує...

• Подобається Подобається x 9
  4. nikolas

nikolas Well-Known Member

О,знайома пісенька.У мене жінка так само говори,коли приходить з освітніх міроприємств.Кажуть жіночий колектив набагато складніший і важчий ніж чоловічий.Думаю,колись про вас те саме будуть говорити ваші молодші колеги.

• Подобається Подобається x 8
  5. Яруська

Яруська Well-Known Member

І ми мріємо, на курси свінгу. А у Львові нема.:cry:

• Подобається Подобається x 5
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я поврернулась з сихівського базару,готую прикраси на тортик,готую обід ,одним словом скачу по хаті,ото й все....немаю часу.:cry:

• Подобається Подобається x 10
  7. deva

deva Well-Known Member

Проснулась зранечку- випила каву. Пішла на горд в дощ нарвала квітів. Зробила чудовий осінні букет з астр і майорів.Поїхала зранечку в село щоб привітати свою мамусю з днем народження, вона зраділа, казала, що дивувалась, що я їй не дзвонила сьогодні і розплакалась з радості. А я просто вирішила зробити їй сюрприз і приїхала. Холодно, сиро. Приїхала додому, вирішила приготувати для своїх бульон з курочки (дуже корисно в таку сиру погоду) і нейти сьогодні на роботу (нема необхідності, пар нема).В хаті тепло, пахне бульоном, зробила собі чорний турецький чай, попиваю, сиджу за компютером і дивлюсь в сад. Там холодно, дощ, осінь.

• Подобається Подобається x 11
  8. Honda

Honda Well-Known Member

Зробила сьогодні трохи порядок біля хати: повикидала сухі квіти. А ще пересадила фіалки. А зараз сиджу тут на ЛФ, слухаю музику і вишиваю ікону!

• Подобається Подобається x 9
  9. victorys

victorys позитивчик :)

до весілля готуєшся? ;) Думаю що після такої кількості самогону, що тобі тут форумляни наварили з нагоди ТОГО дня (якого ніяк дочекатись не можуть), ніхто б і не помітив що танцювати не вмієш :)))
    і я трохи... ціле життя на танці ходила різні крім бальних, про які завжди мріяла, а зараз вже часу не має...а пішла б ще з радістю! От зараз на англійську маю замір записатись, тільки треба викроїти пару вільних годин у тиждні. І ще на всякі різні курси ходила б, але немає коли, тож приходиться вибирати що найбільш потрібне :pardon:
    В неділю під ранок тріснув нам акваріум. Тобто не зовсім тріснув, а розійшовся сілікон на сполученні двох шиб і почала протікати вода. Я десь біля 5 ранку проснулась від того, що капає вода, з просоння подумала, що з даху, але поки опритомніла згадала, що дах вже здається цілком поміняли і покрили, розглянувшись по кімнаті побачила калюжу під акваріумом... :girl_sad:Він рік тому був клеїний і певне срок годності вийшов :))) Так що недільний ранок ми провели на евакуації рибок в другий, меньший акваріум, спустили воду з тріснутого і поїхали на гриби :) Вчора якось не було часу, а сьогодні вже заїхали за новим акваріумом :girl_claping: От щойно скінчила творити інтерєр і переселяти ту всю риб'ячу родину. Сижу любуюсь тим підводним світом на 100 літрів :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 11
  10. Alias

Треба скинути пару зайвих кілограмів:))
    На танці ходила з 4-х рочків.А поки у мене є вільний час, то вирішила згадати молодість:))

11. poetka

Ну його в баню,той сихівський базар,купила 10 домашніх яєць (бабка,клялась,шо свіжі, а я мантелепа не перевірила....) принесла і давай збивати,одне....друге....третє....всі тухлі.....викинула,ну ,шо в нас за народ?Аби продати...я в шоціо_О,довелось сьогодні купляти магазинні.....пішла....купила знову 10....принесла , як клала? турок-небесний....вони з кулька вивалились і бабахнулись на підлогу,всі як один пішли "спати"....пішла.....купила 5....донесла:)

А настрій,після цього:[​IMG]

• Подобається Подобається x 18
  12. Gingerbread

Gingerbread Active Member

Щойно приїхала додому зі Львова. На проспекті Свободи півтори години милувалася виступом індіанців (нарешті, я так давно хотіла їх побачити:) ). Вони просто супер, від них йде така енергетика!:girl_claping: Я спочатку навіть думала їхній диск купити, але чи то мені приснилося, чи то воно так дійсно було, але щось я таке чула, ніби він коштував 60 грн. і я зажала :nea: Отаке то

13. poetka

Роботу зробила,:dancer::dancer::dancer::dancer::cigar::bugoga2:

• Подобається Подобається x 5
  14. навіяло:
    "- роботу зробила.
    - що, всю?!
    - та ні, тільки свою. ти працюй, працюй"

ну, коротше, йду я на роботу. наспівуючи "а без меня, а без меня..."
    гарного всім дня :) :give_rose:

15. poetka

І вам гарного дня ,ну і вечора,і ще кращої ночі.....:);)

16. Alias

Похолодало...Невже осінь прийшла?Купила букет айстрів, хочу гарячого чаю з млинцями і медом...
    А сонечко світить...тілки все менше і менше ласкаво торкається обличчя...Люблю, тебе, осінь.Спокійно і затишно на душі.

Звичайний осінній день...комп, магазин, трохи прибрала, трохи подрімала:)багато смс і тлфрозмов.

17. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ну що сказати?Звичні дні -навчання.
    Щоправда в неділю збираємось на хрестини до двох лялічок маленьких:)

• Подобається Подобається x 4
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Їздила на біржу праці показатись. Рівно рік тому там зареєструвалась. Досі жодної роботи не дали. Лишень ті курси польської зафондували. Цього разу навіть не давали даних до фірм, яким теоретично я б могла пригодитись. Попросилась хоч би на стаж (практику) кудись. А зараз нема куди. Може за місяць появляться якісь пропозиції. І ще сказали, що їм трохи стидно давати мене на стаж, бо в мене ВО (магістр). І ще сказали, щоб затвердила свій диплом в Польщі. Відповіла, що не маю грошей, я ж безробітна офіційно :) На тому і розійшлись..

19. Кохана

Кохана LuBimaya

А я щось заслабла нині... Горло дере, болить... тиск впав.. і нічого випити не можна, навіть меду до молока не даси... хоча б Бубочка моя не захворіла від мене...

• Подобається Подобається x 16
  20. poetka

Якщо на грудному молоці...точно не захворіє:)
    А ти лікуйся....точніше виздоровлюй...
    Треба до вас зайти.... бубочку провідати...
    Я б подзвонила ,та мій тел. тю-тю, а там деякі були номера....ну і твій:cry:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)