Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Та це він сьогодні вже звичний, нас виписали ще після вчора, а відписати часу не було... Незвичним він був в неділю...:)

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

Дякую дуже-дуже!!!!

• Подобається Подобається x 16
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

І я вітаю...
    Шастя Вам....і Вашому сонечку...

• Подобається Подобається x 13
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Щиро зичу вашій доні здоров"я, і вам здоров"я і наснаги....
    Вітаю "новоприбулу" україночку.:)

• Подобається Подобається x 19
  4. Honda

Honda Well-Known Member

Я найщасливіша!!!! Погуляла з коханим!!! Пограли в більярд (я програла :cry: ), покатались і просто гарно провели час разом :girl_in_love::girl_claping:

• Подобається Подобається x 11
  5. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Я вчора прийшла змучена і зла,як пес,взяла з холодильника сік,напилася...Від сьогоднішнього ранку спілкуюся мовою жестів і загробним шепотом:)

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ну... и скажите, что это тоже не метод... не выплёскивать возможную агрессию.
    Нормальный метод, злой... выпил... и онемел, на время.
    Всё... - буду дома держать.
    :mocking:

• Подобається Подобається x 8
  7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Сьогодні зняв, нарешті, шви з брови. Тиждень тому на змаганнях з футболу розсік. Відірвався добрий шмат - аж кістку було видно! Ех! Завжди куча травм з цим футболом. Точніше всі серйозні травми, що мав, - на футболі. Кожен раз думаю, що все! Ложу бутси на поличку! Але не можу втриматися!;-(

• Подобається Подобається x 10
  8. консультант

консультант Дуже важлива персона

На вулиці дощ. На щастя від неважного настрою мене врятувало спілкування на Львівському форумі. Досить добре підняв його. Не хочу писати завдяки кому, бо відчуваю, що стану боржником.:)

• Подобається Подобається x 9
  9. deva

deva Well-Known Member

Вчора їздила на Буковель, погуляли з донечкою, поспілкувались. Змокли. Потім знайомі пригостили нас 6 літрами ожини. В дитини було свято!!! Дуже любить ожину. Потім сиділи з донечкою перебирали ту ожину.(Сьогодні з 4 літер зробила джем),решта хай їсть. По дорозі в Тернопіль купили лисичок, приїхавши додому насмажила. Знов свято для дитини!!! Всі втрьох повечеряли-було смачно)) Вроді би звичайний день, але скільки вражень))))

10. людині для щастя потрібно небагато, правда :) ?
    а я сиджу хора :) нежить така - серветок не напасешся. доця питає: мам, а чого це ти сидиш з роликом туалетного паперу в руках? :pardon: от мені для щастя тре позбутись нежиті, щоб я могла той ролик причепити, де йому належить бути :)))

• Подобається Подобається x 10
  11. deva

deva Well-Known Member

так, ви праві для сравжнього щастя потрібно небагато, але головне зрозуміти.
    Щодо нежиті також розумію, бо дочка 2 тижні мучилась, також з туалетним папером сиділа (бо він мягкий))). Промивали ніс такими каплями НОСОЛЬ пару раз в день, а зранку і на ніч капали і ще іншими каплями. Лікуйтесь.

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ко мне пришла знакомая и говорит, что есть клип про как наша... вышла замуж за...., и теперь он поёт наших песен, я особо не поверил, но...
    http://www.youtube.com/watch?v=YPRaUwWVeAw

• Подобається Подобається x 7
  13. Honda

Honda Well-Known Member

Прийшла з хрестин! Було майже півродини! Маленький плакав, а як йому співали Многа літа, то так заслухався:)
    А зараз будем дзвонити до сестри по скайпу...

14. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я щойно з Шацьких озер приїхала, яка там краса,шкода (голова і два вуха) фотоапарат забула взяти....Були на пісочному, і ще якесь озеро (забула)не Світязь ,туристи про нього не знають;).....водичка ще тепла уявіть....о_ОПогуляли по лісі,сокола молодого знайшли,на тел. сфоткала,скину покажу,він вочевидь покалічився об дерево,коли летів...бідолаха,шо з ним буде?,або лиси,або собаки знайдуть...
    Холод псячий,ми там залишились на два дні,то навіть горілка не рятувала,шо пили,шо не пили,зате шашликів наїлись, і молодість згадали.....Краса, а завтра будні,шкода.

• Подобається Подобається x 14
  15. Romko

• Подобається Подобається x 7
  16. консультант

консультант Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  17. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Вже майже говорю!;)
    Недавно взяла баночку меду(півлітри-40 грн.:hang1: ).Сьогодні відкрила.Облизуюся.Зачерпую ложечкою.Вчасно помічаю,що там муха в меду:)Викинула.Подумала-подумала...Переливаю той мед,-який,до речі,за місяць зовсім не зацукрився,тож,гадаю,липовий(вибачте за каламбур),в іншу банку.Бачу-знов муха!о_О Викинула.Тепер той мед стоїть в шафці й не знаю,шо з ним робити...

18. Romko

А шо...:scratch_one-s_head:
    Муха - то мнясо....:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  19. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Оляля,як тільки згадаю ябка і черешні з м'ясом...:)

20. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ну що вам сказати...життя на милицях-складне життя:не можу бути ні повноцінною мамою,ні повноцінною дружиною (ні нормально їсти приготувати,ні подати,ні поприбирати...). Ми з малим на день їздим до моїх батьків,де я цілими днями лежу і наминаю всяку смакоту (уявляю,що з мене буде після таких трьох тижнів).Найтяжче мені морально,бо не звикла до свого безсилля,звикла всім "керувати" і все "контролювати"...

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)