Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Анегдот нагадався....може не зовсім в темку,але:

У поїзді посол і єпископ сперечались, у кого вищий ранг.
    — На мене кажуть «ваша світлість», — доводить дипломат.
    — А на мене — «ваше преосвященство», — парирує духовна особа.
    З ними в купе їде податковий інспектор і втручається в суперечку:
    — Найвищий ранг у мене. Коли я приходжу з перевіркою до бізнесмена, той зустрічає мене словами: «Боже мій, знову ви!»

• Подобається Подобається x 9
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!:yahoo:
    У меня настроение сразу стало, как будто мне в карман, по ошибке, кто-то 100 баксов положил.

---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

• Подобається Подобається x 12
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

ААааааа!!!!! Ну чо та доля так знущається??? Мені ще й безплатні білети можуть дати!!! :sad:

4. Honda

Honda Well-Known Member

Іду збирати свої речі:sad:
    Виганяють з хатио_О
    жартую:)))
    завтра зранку їду до ЛЬВОВА!!!!! Ураааааааааа!!!!
    нарешті, я так скучила!!!

• Подобається Подобається x 14
  5. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

не спиться... певно знов через погоду...)

• Подобається Подобається x 6
  6. poetka

Сиджу вдома...застудилась.

7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Повернулася з педради хвора і фізично,і морально...наче побувала в клубку отруйних змій пенсійного віку,котрі гризуться ледь не до смерті за декілька додаткових навчальних годин.Дай мені Боже сили протриматися між ними хоча б рік...

• Подобається Подобається x 14
  8. Summer

Summer Well-Known Member

як я розумію, в мене мама вчителька, такий жіночий колектив -то страшне....
    нині останні день літа :)

9. comanche

comanche знайшовся

І в мене він відзнаменувався відмінною оцінкою, за предмет, який я розрахував, найкраще на добре....
    Але я зрозумів, що якщо довіряєш все Богу, то нічого не буває неможливо =)
    сиджу і тішусь як мала дитина.

• Подобається Подобається x 7
  10. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Емм....не зрозуміла!!!Поетку,що це таке?Ану швиденько виздоровлюйте!:give_rose::give_rose::give_rose:

О,то вас можна привітати:radist::radist::radist:

А я їздила в свій університет за розкладом.
    Завтра на навчання:girl_claping:

• Подобається Подобається x 8
  11. Summer

Summer Well-Known Member

ех згадую студентські часи, золота осінь, бабине літо, начитка лекцій -лєпота...Цінуйте, той час -він найкращий, найкращі роки....ой шось я розчулилась аж:cry:

• Подобається Подобається x 8
  12. poetka

:cry::cry:В моєму житті то певне були найкращі часи.....хоч тоді так вернуло від тої хімії...

• Подобається Подобається x 4
  13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А детям думаете легко

"За словами лікаря-валеолога Геннадія Апанасенка, сучасну українську школу за силою негативного впливу на здоров’я учнів можна порівняти лише з шахтою. Адже до закінчення навчання школярі буквально «обростають» хронічними хворобами. На його думку, медичними оглядами – у тому вигляді, як їх проводять зараз – справі не зарадиш. Потрібно визначати не рівень захворюваності, а рівень здоров’я учнів, каже Геннадій Апанасенко. «Ми оцінюємо не хвороби, а здоров’я. Це може зробити звичайна медсестра, розроблені спеціальні методики. Це не потребує складного устаткування, грошей. Ми одразу визначаємо, яку групу з фізкультури має відвідувати учень. Але ми не можемо змусити школяра займатися фізкультурою. Якщо б у кожній школі існувала спортивна база, починаючи від футбольного поля і закінчуючи басейном, тоді кожен учень охоче вибрав би, чим саме хотів займатися», - говорить спеціаліст.

За нинішньої системи, лише близько 10% дітей регулярно займаються спортом, а половина учнів роблять вправи лише на уроках фізкультури. І тільки 3 відсотки українських школярів медики визнають здоровими. Третина дітей мають відхилення в різних органах і системах організму, а майже 65% учнів мають хронічні захворювання. Найчастіше, у школярів виявляють хвороби зору, органів травлення, недуги ендокринної системи, а також порушення постави.
    http://www.ngo.donetsk.ua/donsociety/19383

Всех с Первым сентября!

• Подобається Подобається x 2
  14. Ravin

Ravin Well-Known Member

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний день... Осінь...і,хоч ліс ще зелений...осінь. Десь там,в світі хомо святкують перший день навчання в школі...гонять з квітами...урочисті лінійки... А тут ...спокій. Хоч би дощ випав. Бо зараз потягнуться празникуючі мітрофанушки з "огнєнов водов"... І будуть ричати на весь ліс... Та наразі звичний день.

• Подобається Подобається x 10
  16. Honda

Honda Well-Known Member

Успіхів тобі:give_rose:
    А вчора Львів зустрів мене холодом і дощем:sad: Зустріли з татом в аеропорту свою тітку, сестру і племінничків:)) )
    А в мене навчання починається десь з 10-х чисел:sad: А я так вже хочу побачити своїх одногрупниць-скучаюююююю за ними!!!

• Подобається Подобається x 3
  17. nora

nora Well-Known Member

Була у школі на лінійці, дуже змерзла. Зараз на роботі п"ю гарячий чай.

• Подобається Подобається x 3
  18. poetka

Від яких?
    Я вивчала хімію і причому не одну...тому мене від неї аж нудило....а зараз навіть не хочу згадувати бо стане зле....

Все як завжди, якби сказав Ромко:гомо ведуть дітей до школи, а ми сидимо вдома , теж мали б іти до школи...кожному своє чи то по заслузі,чи то так має бути, чи як?

---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

Не люблю 1 вересня...

• Подобається Подобається x 7
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зайди в будь-яку релігійну гілку і тобі відкриється істина. Виявляється то є ласка Бога до наших дітей і до нас. А ще,кажуть,що ми самі вибрали собі і своїм дітям таку долю,позаяк є творцями. Вночі вразив один момент. Як завжди вийшли на годинку і пішли на цвинтар(жиби не тривожити різними звуками мирно спйонцих хомо). Запалили свічку,помолилися,йдем назад. А дорога мимо церкви. І там мешкає кілька псисків,яких підгодовують і сторож і паламар,щоб гавчали... Вчора вони,як збісились...мусив кричати і відмахуватись сокирою... Вдень обминаєм,бо побожні бабульки сичать:" Заберіть її! Тут правиться,а вона пищить!"... А вночі псиска... Але то всьо фігня... Осінь...

• Подобається Подобається x 6
  20. poetka

Не люблю осінь.....
    Але нічого не поробиш вона приходе,позаяк ти б її не хотів, і зима прийде, і ніц не поробиш доводиш соб: так має бути....вічного не буває нічого, навіть літа,навіть щастя...

Останнє редагування: 1 вер 2010
    • Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)