Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

МиниРФ получился.

• Подобається Подобається x 1
  2. Honda

Honda Well-Known Member

:haha:
    Та він ше місяць назад згорів, руки не доходили зробити:sad: А то приїхав знайомий комп"ютерник подивитись. Треба новий блок купувати!
    Я вам кажу:cry:, колись не було тої всьої техніки (може й був десь один чорно-білий телевізор), та й не було тих проблем!

• Подобається Подобається x 1
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Помаленько готуюсь до фотографування весілля наступного тижня.. Дізналась, що якраз в той день в Лодзі буде матч Польща-Україна :sad: Це ж треба таке! Якби не весілля, пішла б обов'язково!!

• Подобається Подобається x 8
  4. Игорь

Игорь Well-Known Member

Смотрю по СТС "Привидение" - хороший, добрый фильм. Из тех немногих, которые можно пересматривать. Царствие небесное Патрику.

5. Locke

Locke невиправний реаліст

А в нашому будинку було чергове вісілє. Всьо як годитьсі. Знову зрубали в подвір'ї чергові дві трьохметрові туї, які росли тут 20 років. А шо, кажут, треба жиби брама була файна, як у людей. Та жи не всі зрубали, ше сі пару лишилу.
    Одним словом рагульня... Але питання в тому, що такої рагульні в нас пів будинку. Сусіди ще й їх захищають: "А для чого тогди вони тут ростут, нашо до лісу худити за гіллєм, як ту є під боком готове ціле дерево? Зато яка файна брама сі получила!!!"
    Дивлюся я на це все, ну просто 3,14...дєц. Інших слів просто не знаходжу. Чи може то я дурний, може то нормально? Бо таких защітніків було досить багато.

• Подобається Подобається x 13
  6. Peri

Peri Well-Known Member

Locke,чудово вас розумію,бо спостерігаю схожу картину- як пів будинку захищають сусідку-пльоткарку,яка всіх у будинку **полила брудом**.
    теж хочу зрозуміти, в чому тут причина такої дивної поведінки?:dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не по темі, але як було сказаноо в одному фільмі - тільки ненормальний може в цьому світі почуватися нормально...:dntknw:

• Подобається Подобається x 6
  8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Это Вы мне...? Я ещё телевизор "Славутич" помню, и переключатель программ на нём (сам работал переключателем), а программ... ужасть - 2, потом три стало.
    Короче..., Ленина не застал, но Брежнева помню ещё молодым.;)
    Мамонотов помню, как по Левандовке бегали.:mocking:
    Тогда было тоже самое, но про мамонтов.

Так что держали маленьких, а как вырастали, выпускали их на волю.

• Подобається Подобається x 7
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Сьогодні навечір похолодало.Давно так холодно не було.Вже приходить осінь.Ох роки-роки біжите як вода.

10. Honda

Honda Well-Known Member

11. Summer

Summer Well-Known Member

понеділок...звичайні сірі будні, треба війти в ритм роботи :)

• Подобається Подобається x 3
  12. poetka

poetka Дуже важлива персона

Одним словом після +37 потрапити +13....о!!!просто жах,ніс заклало,змерзла як пес,шо за погода наша Львівська...зяббббко.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нинька файний день, з самого ранку, з понеділка податкова програла мені суд.

Це вже десята справа, яку податкова програє Михові з 2005 року.

Можна й підмочити, кругле число, нє?

• Подобається Подобається x 13
  14. poetka

Ну так в чім проблема,накриваємо поляну....;)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мій адвОкат після суду:

• Подобається Подобається x 7
  16. poetka

А я вже сподівалась ,шо то ви..:sad:

• Подобається Подобається x 5
  17. Peri

Peri Well-Known Member

о_О
    ото супер тиждень почнеться!:)
    хоча...
    то таки незлий привід:))

• Подобається Подобається x 4
  18. Locke

Locke невиправний реаліст

Найперше, то щиро Вас вітаю!
    А коли почув звістку, що податкова програла суд, то це і для мене став файний день.

• Подобається Подобається x 12
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене з ними особливі стосунки... не думайте, вони вже не злі на мене. Вони знають, що програють, але до мене ставляться з повагою, бо всі злості вже давно пройшли. Для них то вже звичка. Мене там знають, вітаються, хоча я мало кого там знаю. Так склалися стосунки і все. Хоча з іншої сторони, скажіть, хіба це бізнес? То є дурдом. Тому приходиться працювати над тим, щоб прикривати діяльність, що вже й роблю майже півроку... Ех... держава... коли вже чиновники почнуть думати про Україну, а не про свою кишеню?

• Подобається Подобається x 11
  20. Ravin

Ravin Well-Known Member

:mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)