Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Десь в липні був просто нежить, то пила діазолін і пройшов. А зараз не допомагає :sad: Напевно серйозніше. Ще й вогник на губі вискочив :sad:

Мала їхати за продуктами на вихідні до магазину, але там такий дощ лиє! Вже завтра поїду. В неділю матиму гостей :)

• Подобається Подобається x 6
  2. Honda

Honda Well-Known Member

Хтось шось запалив на вулиці! Диму біля хати повно!!! Аж голова заболіла від такого повітря:sad:
    Вже не можу сьогодні той звіт писати:crazy: :beee:
    Йду спечу шарлотку з яблуками:nyam2:

• Подобається Подобається x 5
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Сьогодні не звичний день. Хоч мав бути звичний. Але вирішив подумати сьогодні троха про себе...

• Подобається Подобається x 7
  4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Хмм...сказали А кажіть Б:)
    Що там в вас такого?;)

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та ніц.
    Хм.
    Лишився вдома...
    Не ганяв цілий день, бо треба комусь то, то і то...
    Мені теж треба. Зайнявся звичними справами - бо вже 2 місяці відкладаю. На кухні треба було кілька штрихів навести. Сьогодні почав довершувати. Мамані подобається - не так, як у всіх. То я і напридумував...:pardon:

• Подобається Подобається x 9
  6. terRen

terRen Дуже важлива персона

А у мене все навпаки ,мав бути не звичний, а вийшов, мало того що звичний ,щей з головною біллю і сльозами:cry: , все перемінилося від одного дзвінка, і хто ті мобілки придумав ,жила собі людина без зайвої нервотріпки і на тобі... здрастє...о_О
    Ото одна відрада ЛФ...:)

• Подобається Подобається x 9
  7. Summer

Summer Well-Known Member

от що правда, то правда... тепер з тим телефоном вічно як на голках, ніякої приватності...

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

Подарував сьогодні чоловік новий фотоапарат, я вже десь тижні зо два хникалась про нього. Ото сиджу задоволена, як слон. :)

• Подобається Подобається x 16
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

А я тепер емоції стримую. через 2 дні вилазить - але то можна і підготуватись. Піти до лісу наприклад...

• Подобається Подобається x 3
  10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

а відключати не пробували? Я так роблю... мужа навчилась тепер мене дрібницями не турбувати. У мене може три дні бути відключений телефон.

---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

Вітаю!

Я вчора повитирала з карточки в фотоапараті аж 460 знимок, то ж треба було до такого додуматись.:wacko::8: Зараз буду відновлювати.

• Подобається Подобається x 7
  11. Honda

Honda Well-Known Member

А сьогодні по гостях ходила ввесь день: Андрієві бабусі-Марії!:good:
    Тепер з сестрою поговорили по скайпу, як мені її не вистачає:cry::cry:

• Подобається Подобається x 2
  12. Summer

Summer Well-Known Member

на ніч виключаю, а в день, на жаль не можу - робота :pardon:
    поїхали нині вже по обіді в Ашан, о_О я шоці скільки там люду, певно всі Сокільники, Пустомити і пів-Львова приїхало, яка черга за багетами...мені хотілось крикнути люди не беріть тої трутки, купуйте звичайний хліб, бо з часом будемо такі повні від тої хімії....Ну де то таке видано кожен по 10 о_О багетів несе на касу, всі як мурахи бігають, неа я у свята, у вихідні більше в той Ашан ні ногою, та й не так дешево вже там...

• Подобається Подобається x 4
  13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

ану її ту роботу.

Ми щойно приїхали з озера. Трошки підгоріли, як стейки на ґрилю. Тепер відпочиваємо, може муж вечерю зробить.

14. terRen

terRen Дуже важлива персона

Ой ! Ото почався у мене звичний день,всю ніч не спалося:dntknw: ,якісь кошмари верзлися:scratch_one-s_head: тепірочки ще шоста година ,а я щоб не здуріти:crazy: від недосипання "залізла" на ЛФ і тут маю хоч якусь розраду... Поки неділенька і всі ще дремлют.:)

15. poetka

poetka Дуже важлива персона

Дійсно:) - самі звичні дні вже почались, ну і вчора повернулась з +37 до +17...типова Львівська погода,всетаки південь є південь так тепло ,шо аж жарко.:)

---------- Додано в 09:46 ---------- Попередній допис був написаний в 09:13 ----------

А що вже через радікал не можна завантажувати фото, я шось прогавила?чи забула?Хотіла вам фото висвітити....

• Подобається Подобається x 1
  16. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ой-ой ... насвяткувалися

Позавчора святкували 22 рокі подружжя, а вчора "з маршу" 60 років знайомого. Ціла кнайпа наша була :good: І нічний автобус теж...

Але нині - гм... схоже на класику...

17. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Зраненька в магазин...Бачу-в "ковбасному" висить цидулка:нові ціни,все дорожче на 3-4 грн.Питаю в продавця:"Чого то так?"У відповідь:"Ніби я знаю...Ви краще беріть побільше,бо завтра вже все буде коштувати інакше".Хліб,до речі,теж подорожчав.Жах...:sad:

• Подобається Подобається x 3
  18. nikolas

nikolas Well-Known Member

Це добре!Пішов я сорочку прасувати,прийдиси таки йти на весілє...:sad:.

• Подобається Подобається x 4
  19. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

я теж мала вчора і сьогодні йти на весілля,але не йду!Чесно,не хочеться....

• Подобається Подобається x 1
  20. Honda

Honda Well-Known Member

А я далі пишу звіт...
    Прийшли додому майстри комп"ютер ремонтувати:блок живлення згорів!

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)