Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Живе я мав на увазі де його дім і сім"я,а вже років з 14 він 10 місяців у році живе і працює в Пізі.Так що Синьовидне до Італії на жаль не приєднували.

• Подобається Подобається x 1
  2. Honda

Honda Well-Known Member

Дома, проводжаю останні дні літа, яке чомусь так швидко пройшло (але насичено:) )!
    Відпочили на морі в Алушті! Грілись на сонечку, купались, вечером гуляли по Набережній, їздили на екскурсії! А в останні дні в мене приболіло горло, тай ще й дорога додому, аж 30 годин:wacko::hang1:
    Потім святкувала ДН своєї двоюрідної сестри, День прапора, День незалежності України:)) А позавчора викопали картоплю (такого урожаю ше ніколи не було:haha: )
    Скучаю за Львовом!!!!!! Ше трішки, і я буду там! Знов буде все по кругу: навчання, сесії....
    А ще мені важко знов бачитись з Андрійком 1-2 рази в тиждень!!! Я так привикла, шо ми постійно разом, за той час, шо були на морі! А так знов вечори на телефоні...

• Подобається Подобається x 9
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кажуть...як зраня встав і ніц не болить,то значицця,що ти вмер...:sad:
    Ще жию....:sorry:
    Дежавю....

• Подобається Подобається x 3
  4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Сьогодні,в день коли мому синочку 2р. 5 міс.,я вийшла з декрету на роботу (трудові будні почнуться з 01.09.2010).Ніколи не думала,що той час так швидко настане....

• Подобається Подобається x 11
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Вчора їздила в столицю. Мітинг в міністерсті вимучив зате потім так гарно прогулялась містом, просто в нього закохалась. Треба буде шукати можливості переїхати туди. Після повернення звідтам в велике ябко зрозуміла чому воно мені більше не подобається.

Цікаво, що дзвоню вчора малому з столиці і питаю, що тобі привезти? А малий - нічого! Мені було дивно, бо він завжди був ярим любителем нашого «ісключітєльно замєчятєльного прєзідєнта». Дитина дорослішає. Хоча в магазині «Білий Дім» продавалось повно віслюків, треба було декому прикупити. :haha: Купила собі значка - прауд Репаблікан!!! :yahoo:

• Подобається Подобається x 12
  6. Honda

Honda Well-Known Member

Все, йду писати звіт по практиці!!! Давно вже пора....

• Подобається Подобається x 5
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Нарешті вдалось переставитись на нормальний графік. Позаминулу ніч просиділи за компом, а вчора проспали і встали о 16:00 :))) Чуть не запізнились в кіно. Святкували 3 річницю шлюбу :shy: Було холодно, тож після поверненння додому полізли під ковдру грітись.. Та й заснули :) Сьогодні о 7:00 нас розбудили ворони, які дуже активно щось обкаркували під нашими вікнами. З того часу вже купу всього зробили по роботі, 2 рази поїли, прогулялись парком, сходили на закупи та й починаємо 2 зміну. Взагалі то я майже не працюю, роботи нема, лише чоловік працює на другому кінці стола. Але якось встидно байдикувати, коли він париться, тому роблю вигляд, що щось роблю :shy:

• Подобається Подобається x 14
  8. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

а я захворіла...літо,а я кашляю-смаркаю,стидно комусь повісти...

• Подобається Подобається x 6
  9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Сочувствую, сам две недели назад в таком состоянии был, но что интересно, кто сейчас возвращается с Крыма, тоже в таком состоянии, там вообще эпидемии

• Подобається Подобається x 4
  10. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

дякую
    я з Одеси приїхала...

11. deva

deva Well-Known Member

А в мене настрій так собі. Чого не знаю((( Пішла в місто, побачила одну сценку біля банку і вирішила про це написати на форумі. Але виявилось, що назва теми не коректна і мені вліпили порушення. Так вот, дожити до 45, в принципі ще 27 днів до 45 і поличити кол))))(((((( Таке то....

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

В мене дочка вже неділю в такому стані і неможе ніяк викарабкатись

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

Так на то и..., - "ягодка опять". ;)
    Вот, и "кол", как в детстве. :girl_in_dreams:
    Помните?

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Сьогодні для мене був дуже несприятливий і важкий день.Слава Богу що закінчився.Розпочався з ранкового головного болю та продовжився важким випадком на роботі.Брр не хочеться і згадувати.Будемо ндіятись що завтра буде кращий.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я вже більше місяця така :sad: Кашель на рівні кхи-кхи пару разів за день, ніс закладається і відкладається як йому заманеться. Пробувала сходити в львівську поліклініку. За 2 дні тричі побувала у лора, 4 рази у рентгенівському кабінеті і раз в завідуючого. Сказали, що треба лікуватись. Але в мене вже не вистачило нервів і часу, щоб ще раз прийти, висидіти вкотре 2-годинну чергу, щоб дізнатись як саме треба лікуватись.
    Знаєте, я не дуже вловила про що саме тема. Якщо про шлюбні фінансові стосунки і контракти - то така тема десь була вже на форумі. На жаль, не можу ніяк згадати назву. Може її на дівочі посиденьки перенесли.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви попробуйте випити який небудь лоратадін,якщо пройде то у Вас алергія.

• Подобається Подобається x 1
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я теж захворів. І погода гарна. Весь день спав. Буває. :sad:

• Подобається Подобається x 2
  17. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я лишивсі тої вредної і безполєзної справи - спати. Вчора,вночі спробував заснути на годинку - приснився такий кошмар,що аж донині відійти не можу... О... Мала встала десь в другій,то трохи полазили по дощі...з годинку,сходили "на свічки",та й до хати... Зібрав чорний плєцак,кинув там пачку кави,кілька пачок сигарет,флешку,книжку і во їду...в єдній,дуже пильній і важній справі в єдно місце... Маю надію,що нині буде незвичний день...

• Подобається Подобається x 7
  18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене останнім часом тісно переплелись звичні і незвичні дні. Багато було пережито, але результат того всього такий: Мрії збуваються!

• Подобається Подобається x 10
  19. nora

nora Well-Known Member

Відпустка закінчилась:sad: Почалися робочі будні.Сиджу на роботі і ніяк не можу вклинитись у робочий процес.

20. Summer

Summer Well-Known Member

стараюсь не думати, не відволікатись, шо нині п'ятниця :), зранку дощ -голова, так ніби щось напхали туди, але треба все доробити, шоб мати спокій на вихідних ))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)