Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. ENNI

ENNI Well-Known Member

Не кожний день, но дуже часто. Так, я - щира душа (правда нескромно так про себе говорити, але слів з пісні не викинеш...):blush::mocking:

• Подобається Подобається x 3
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Підставив" колегу... "Хотел, как лучше"...

Коротше, колега влетів у рознарядку - пройти курси з MS Office, причому 1 ступінь (для трохи продвинутих чайників).
    Вчора попросив мене пройти за нього онлайн тестування з Excel (10 хвилин - 16 запитань). Ну то не проблема - малювати прості геометричні форми та клацати формули я вмію.
    А там запитання якісь ідіотські - орієнтовані на продавців. Ще й версія у мене 2003, а запитання передбачали інтерфейс 2007/2010. Типу - "що робить клавіша F4..." - а в мене вона нічого не робить. А "пензлик" у мене фарбує лише графіку, а не текст чи тло (як стояло у варіантах відповідей).
    Ну набрав я трохи більше половини балів, вердикт "Тест не пройдено".

Сьогодні колега дізнається, що його за дуже добрий результат включили до групи продвинутих користувачів, разом із кількома технічними керівниками. Причому багато хто взагалі не проходив тестування. :)
    Отак роби людям добро. А якби я набрав максимальний бал... - колегу закидали би виконанням чужих завдань. :)

• Подобається Подобається x 6
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Пішов на базар...
    Полазив...купив тьощі блідих поганок....їх ше називают тотими...печерицями.
    Без ГМО.
    Прийшов...сидю...і визріло в мене тверде рішення.
    "Прилуки"(червоні) вже по 6.50.
    Кидаю їсти.
    Зовсім.
    Буду в бундель,вотойво

кидати не 17 ложок кави,а 15.
    На півлітри.
    О...
    І внесу свою посильну лепту в очищення довкілля.
    Зокрема в очищення річки Полтви.

• Подобається Подобається x 13
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

у мене телефон на контракті і я ніколи не поповнював рахунок карткою.

Сталося так, що гршей на рахунку нема, а телефонувати тре. От купив картку поповнення на 90гривень. Кобіта, що продавала картки, погодилася ввести ті коди.
    проте, замість прийняття поповнення видавало: операція не здійснена. Зателефонувала вона до оператора, назвавшись Мариною. Виявилось, що для котрактників окрема процедура, щоб через картку то зробити. Закінчилось тим, що поповним черз бох.
    От іду я задоволений, що накінець можу телефонувати, аж тут дзвінок, піднісаю тубку, а там голос такий спеціфіческій:

- Здрааааасцє, Маааріна, ета вас беспакоєт кампанія МТС. Скажице пажалуста, как ви ацєніваєцє работу нашей кампаніі?

Мені сі чуть не вирвало: А ку..., нє, а шляк би трафив...

І я тоді так чемно кажу по-нашому:

Га, а шо сі стало? Яка пані вас муха вкусила, чого сі вчепили до хлопа?

І знаєте, писок їй заткало, а може то й не вона була, а він? Голос такий нєапрєдєльонний.....

• Подобається Подобається x 19
  5. Boris_Kiev

Миху, в деяких операторів і на деяких пакетах не всі види поповнення приймаються. Наприклад, у моєї дружини (якийсь там варіант бізнес-лайф) поповнення введенням номеру з іншого телефону - летить на бонус, а основний рахунок може бути призупиненим. Тільки прямим набором "формули".

• Подобається Подобається x 2
  6. victorys

victorys позитивчик :)

А ми збираємось на весіллЄ на 17 годину до якойсь там дальшої родини Павла батьків. Нікого там не знаю, особливого бажання їти теж немає, ну але треба то треба, ней буде. Льокі на голові поставила, лякєр на пазнокцях сохне..Сижу думаю шо ше маю зробити перед виходом і чого не забути. Завтра до обіду буде спання і так вихідні пролетять, навіть не відчую, що відпочила...

• Подобається Подобається x 9
  7. Ravin

Ravin Well-Known Member

8. Boris_Kiev

В армії баня - святе. Кожні 10 днів, по середах.
    Поставте йому "Мочалкін блюз".

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Якось так швиденько промайнуло літо...ночі вже досить холодні...та й життя наше так швидко-швидко проходить,що ми й не помічаємо ту швидкоплинність (ось і я цього тижня десь згубила один день)...наступного тижня вирішується моє майбутнє (принаймі, на наступний рік)...

• Подобається Подобається x 12
  10. Ravin

Ravin Well-Known Member

Удачи!!!!:give_rose:

• Подобається Подобається x 4
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Моє теж..
    Має прийти поліція і вирішити чи ми живем разом.
    Мають дати, або не дати дозвіл на проживання.. І сказати чи можна прописатись в іншому місці.. без проблем.
    Власник квартири має дати відповідь, чи погоджується орендувати нам квартиру надалі.
    Знайомий має дізнатись, чи його сестра може мене прописати.. Може і квартиру нам здасть.
    Сусідці по квартирі мають прислати, або не прислати запрошення на навчання до Москви.
    А її хлопець має дізнатись, чи працюватиме в нашому місті.
    Від кожної цієї обставини залежить де ми будем жити через місяць і з ким..
    І все це має вирішитись на наступному тижні!

• Подобається Подобається x 7
  12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Сьорбніть водички і сядьте. :)))

Оператор МТС, у якого ви "на контракті" - російський.
    http://compromat.ru/main/luzhkov/sistema1.htm

Найбільший колл-центр у них, який здійснює консультації "по замовчування" - в Москві. Коли ви дзвоните в техпідтримку, то можете бути автоматично приєднані до московського колл-центру. Тому й звертаються російською. Але є колл-центр і в Києві. Якщо російська - не з тих мов, якою ви володієте, варто було спробувати сказати, щоб говорили українською, і, можливо, вони б з"єднали з києвським оператором колл-центру, який, можливо, володіє українською. І він, можливо, заговорив би українською.

Таке се ля ві.

• Подобається Подобається x 1
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ось гарний коментар до теми

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=689845&postcount=12

• Подобається Подобається x 1
  14. Boris_Kiev

Якось до мене теж зателефонував мааскоффскій представник, хотів провести анкетування.
    Я відповів, що контракт укладав з оператором UMC і продовжую зберігати старий номер (він же "прямий"). Плачу по 5 грн/міс за вхідні дзвінки, а інше мене не цікавить.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Сьогодні неділя і ми з дружиною як годиться до лісу.За дві години з 6 до 8 два відра грибів.Не бай ош голубінки,я їх люблю більше за білі.Хотів вставити фото грибів а в даній гілці напевне це зробити неможна.

16. Romko

Якщо без ГМО,то,напевно можна...:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 5
  17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Що без ГМО то точно,справжні лісові голубінки натуральні.:)

18. Romko

Нє...:nea: Має бути папір з пєчєтков... А,то,во підеш на базар...і страшно сі робит. Бабця продає бараболі...а ти си думаєш:"Там тото ГМО"... Нє... Пєчєтка має бути конче... Я навіть сигарети сі бою брати...а раптом там тото ГМО...

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

"...ще один день пройшов,ще один крок до краю..." Самий звичний день...в лісі. Зараз сидимо біля бабусі,на цвинтарі,насолоджуюсь недовгими хвилинами спокою...доки горить свічка...спокій. Зараз до хати,звичний вечір,звична ніч. А завтра починається страшний для мене тиждень. Вихідних. Буду святкувати незалежність від можливості заробити копійку. Цілий тиждень. Гулять,так гулять...

19. Кохана

Кохана LuBimaya

Наблюдали щойно з вікна таку картину: троє підлітків сидять на бардюрі при самій дорозі. Потім один з них встає, вибігає на пішохідний перехід, знімає штани і показує свою (вибачте) дупу машині, що наближається! потім всі троє тікають. І так декілька разів. Через деякий час до них прийшла дівчина, і вони "на слабо" змусіли її робити те саме...
    Коротше, хворі діти і хворі їх батьки, що не пильнують. А тим голодупим реально по 13-14 років....
    Шкода, що камера в темряві не потянула, дуже погано видно...

• Подобається Подобається x 18
  20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Во-во так і я курив по 3 пачки в день,а коли вчув про ГМО то перестав.Так вже слава Богу 6 років. ......

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)