Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

По моему, будет буря. Ветер поднялся не на шутку.о_О

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я зраня поїхав в єдній справі. Залатвив і,по дорозі забіг в "Криву липу" на каву. Попиваю і згадую тоті часи,коли я ше був живим... О... А,зара в аптеку,страчу те,що надибав і додому...в ліс...

• Подобається Подобається x 3
  3. nikolas

nikolas Well-Known Member

Іду я шафи пересувати...,хоча чесно,шось не дуже хочеться.:sad:

• Подобається Подобається x 2
  4. Кохана

Кохана LuBimaya

таки она была...:)

5. nikolas

О чудо!В сезон спеки,висихання і перетворення в пустелю квітучих садів України,пішов дощ...,нє навіть злива.А-л-і-л-у-я!!!Аж не віриться,чесне слово.

• Подобається Подобається x 12
  6. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Збираю сумку - скоро на море. Фінальний акорд відпустки, так би мовити
    *тільки у Львові настала нормальна погода - а я знову їду смажитись... якась я нераціональна*

• Подобається Подобається x 11
  7. ENNI

ENNI Well-Known Member

У нераціональності завжди є зерно раціоналізму...;)

8. Romko

А мене вчора блуд вчепився. Поїхали з Зоряною в Рясне 2,вилізли на кінцевій - і в ліс. Але,по дорозі,обминаючи завал,звернув троха вліво. Мали б вийти в Брюховичі....але йдем...йдем...продираємся хащами...якісь стежки...і жодного просвітку... Аж,за години 4 побачили хати...в сенсі...тоті хороми. Аж в Бірках.Зі сторони лісу огорожі нема,то ми вийшли на чиєсь подвір'я і йдем на дорогу. Подвір'я файне,статуя Матері Божої,така гарна...і тут,вилітає господиня,вибілена,хольона пані,років під 50 і починає нас обкладати матами,приватна територія,мовляв,зараз вас застрілим.на...е-е-е...фік і закопаєм. І багато епітетів. І охраннік з помповиком стовбичить,на мушці тримає. Зоряна кричить і та кричить. Пояснити нічого неможливо. Лиш встиг сказати,що буду дуже вдячний,як вона виконає погрозу. То її заткало і нас випхали в плечі. І ми поперлись вже по трасі до хати. Та й вотак... А нині вже лазим звичним маршрутом...

• Подобається Подобається x 22
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дощ... Плюс двадцять чотири!!!

Продублюю:
    Дождь! Плюс двадцать четыре!!!

10. good

good Well-Known Member

а на вчора той самий GISMETEO прогнозував дощі цілий день. висновок - GISMETEO бреше)

11. Romko

Привів малу з лісу і пігнав в центр...в єдній,дуже важній справі. О... По дорозі вступив в Криву липу,а пізніше в книжкову крамницю...хоч зараз і не купляю,та люблю полистати новинки. Ото,листаю...а з вулиці вбігає дитина,може другокласниця,розглядається. А знадвору лунає голос мами: -Ходи зідтам,там нічого нема,одні книжки! От...перл...вчув. Дотепер під враженням.

• Подобається Подобається x 20
  12. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

О на маєш:scratch_one-s_head:
    Кому,що.Я от нині в бібліотеку зайшла взяла Ч. Діккенса "Великі сподівання" буду ввечері читати:)

• Подобається Подобається x 9
  13. Summer

Summer Well-Known Member

були нині в Ашані, так скажу вам скільки там бабульок, бігають по тому Ашані, таке враження шо їм то в кайф )) метуть все -цукор, сіль, олію...і як вони то донесуть?
    вітер сильний, а дощу не має...похолодало ...і в повітрі запахло осінню. Моя улюблена пора року :)

• Подобається Подобається x 12
  14. victorys

victorys позитивчик :)

Їдем зараз до Павла сестри, віддам їй 2 комплекти біжутеріі які робила на замовлення під колір суконки в якій вона йде на весілля (вона ще не вирішила чи йти в фіолетовій чи в помаранчевій :pardon: тому прийшлось робити 2), потім заїдем ще до Павла брата подивитись які вони купили причендалі для малечі, яка через місяць появиться на світ :) Ввечері ще дещо треба перекласти, потім стандартна звична процедура, ванна, 30хв тєлєвізора і спати, а завтра... п"ятниця! Ура!

• Подобається Подобається x 5
  15. Кохана

Кохана LuBimaya

а то! От якби там був секонд хенд, та ще й завоз!!!! То мама перша летіла би...
    А книжки ж на шо???

---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ----------

А мені завтра мою малявку з морів привозять!!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: Скучила за нею неймовірно!!!

• Подобається Подобається x 10
  16. comanche

comanche знайшовся

сьогодні перший день на новій роботі :)
    Враження різні...
    АЛе позитивних більше...

17. Кохана

Кохана LuBimaya

З почином Вас!

18. ENNI

ENNI Well-Known Member

Як завжди гості, прибирання за ними, трохи перегляду телевізора, Львівський форум і аіньки (спатоньки).

19. Summer

Summer Well-Known Member

і як завжди )) робочий день..нині зранку..ну все п'ятниця :yahoo:..і згадала, що завтра робочий день :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  20. nikolas

Гості приходять до вас кожен день?Ви - щира душа.

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:47 ----------

Я трохи з ранку намотав кругів по місту,зараз трохи відпочину і до роботи(ремонт).:bye2:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)