Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я вже сьогодні зранку пошпаклював і побілив у мами кімнату.Душно було страшно.Кімната висока мало м не впав,щось недобре від духоти стало.Але героїчно закінчив.

• Подобається Подобається x 12
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Звичний графік останні 3 тижні:
    6.30 - ранкова пробіжка
    7.30-їду на роботу
    8.30-початок робочого дня
    19.30 - приїжджаю додому...
    22.00-падаю спати...
    ЗАМАХАЛО....

• Подобається Подобається x 13
  3. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

От зараза,я тут собі на форумі сиджу,а тим часом бульба на газі встигла википіти і підгоріти,аромат ше той!

Останнє редагування: 12 сер 2010
    • Подобається Подобається x 7
  4. Ravin

Ravin Well-Known Member

Захотелось Московским воздухом подышать?
    Ну и как... Прочувствовали себя москвичкой?

• Подобається Подобається x 5
  5. XrustunkA

Тьху-тьху!Скажете таке!о_О

• Подобається Подобається x 1
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Печена бульба -то тоже файно....

• Подобається Подобається x 3
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви пане Ромку видав її наїлися доста.

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Фигня какая-то..., это не мой допис.о_О
    По украински писать...-без проблем, но жарить (так варить) картошку!?!?! Это уже перебор.о_О

9. Romko

10. Кохана

Кохана LuBimaya

може, у Вас з'явився клон? :)

11. XrustunkA

Встала зранку йти до церкви,але подзвонили і поїхала до лікаря.
    Заїхала до сестри двоюрідної,бо вона була у Львові з дітками(але вони мене вимучили)!
    Потім заскочила на приміський на базар,та й пів дня пройшло,а ще трохи поприбирати їсти зварити і от вечір.

• Подобається Подобається x 4
  12. Romko

А в нас тепер звичні дні помінялись. Бо жара. Мала зривається 3-4 ранку і ми йдем гайтю. Маєм урочисту частину: зустрічаєм сонечко. А потім ше лазим лісом. І,десь в 9-й до хати снідати. Ото,хлепну кави - і на другий захід в ліс,десь до обіду. Потім,хлепну кави - і третій захід,годинки на три. Знов хлепну кави - і четвертий... Так вже з тиждень... О... А зара вийшли з лісу і йдем на свічки. Та й так... В лісі файно,тінь,вітерець,свіже повітря. І,майже нема хомо. Вони спеки бояться,тоті хомо.

• Подобається Подобається x 7
  13. victorys

victorys позитивчик :)

В мене сьогодні була друга серія "на рятунок дикій природі". Я раніше писала, що в нас невеличкий ремонт і міняють дах, так от сьогодні не знаю яким чином у стічну трубу на даху попав горобчик і не міг звідти вибратись (добре, що Павел почув, що щось там шамочеться, бо би певне до завтрашнього дня в тій трубі не дожив..) Прийшлось ту трибу розєднувати і рятувати пташку. Коли зняли верхню часнину в якій здавалося б застряв горобчик, він замість полетіти вверх провалився в нижню частину і вилетів при самій землі.
    А вчора в нас така буря з градом була, що дерева з корінням виривала :no: В нас впав виноград, сьогодні Павел збивав цвяхами дошки, щоб якось підперти той виноград, щоб він нормально дозрів на вино та сік, а на весну треба буде зробити якусь нову підпору. Добре, що майстри вже поклали бляху на дах, бо якби до сих пір була клейонка, то навіть боюсь подумати, що би то було і як би ми тут всі плавали...

• Подобається Подобається x 8
  14. Iriska

Iriska Well-Known Member

Їх величність гуляють весіллє... народ веселіться всім районом... Ппц... заграло... кожної п*ятниці, суботи і неділі, музика на весь район... паньство в пагонах помагає лише разово... Готова взірвати той Лісотех з їх "Верховиною"... совісті нема...
    Хочеться щасливим молодожонам побажати... Щоб Вам і Вашим майбутнім дітям спалось так само як і нам у Ваші найщасливіші дні... Попереду безсонна ніч і головний біль... Звично... але дістало!

• Подобається Подобається x 6
  15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

О, десь о третій ночі хтось в барі знизу догулявся. Початок пропустив бо був в іншій кімнаті. Але поліція і швидка стояли під вікнами. Потім повезли когось.
    Якась група потім довго кричала за таксі бо в Квінс хтіли їхати.
    Після їх від’їзду хтось голосно обіцяв комусь перерізати горлянку. Потім били пляшки. Їздили якісь варіяти на бордах і реготали. Чекаю до шостої хоч може стихне. Тобто сміттярки приїдуть але то так шуміти не буде. Думав що то субота але на щастя зайшов на ЛФ і довідався що то День Будівельника.

• Подобається Подобається x 4
  16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Судя по всему, ещё и международный...;)

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ага, "Строители всех стран загуливай". :)))

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

Опасно, однако! :mocking: Могут примкнуть и строители коммунизма.:pardon:

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та якщо в такому стані то не страшно. Відвезуть в Белвил-психушку. :)))

Все вже всі стихли, і пішов спати. Хоч на три години. :morning1:

• Подобається Подобається x 3
  20. Gingerbread

Gingerbread Active Member

Осьо на днях приїхала зі своїх відпусток-відпочинків і коли побачила скільки всього ще треба встигнути зробити до вересня, то просто вклякла:hang1: Виявилося що я ще маю прочитати купу творів, і пора би трохи пошпортатись в своїй науковій, і школу підтягнути, і в бібліотеку з'їздити, і в архів збігати, і стенд нашкрябати, і по селах інформацію позбирати, і звичайно ж перед новим навчальним роком на базар заглянути, і ще було б добре репетитора знайти, і ше шось, забула що. Чує моє серце наступні 2 тижні будуть насиченими:crazy:

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)