Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

До речі, ще на поверх нижче вселились якісь кобіти. На барабанах не грають зате нині як сходив до низу то одна так гарно співала під акомпанемент піаніно якийсь рок-романс, що навіть постояв в коридорі і послухав. :good:

• Подобається Подобається x 7
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

тринайціть - найліпше число....

• Подобається Подобається x 3
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Сьогодні зранку новини,хліб,макарони,мука подорожчали.Пшеницю продавали сьогодні по 220 грн за центнер.Догаздувався вуйко азаров,шляк би його трафив.Зараза чортова, "у нас специалисты","у нас специалисты"-бачимо які спеціалісти-спеціалісти по зніманню з народу останніх сорочок.Єден в Криму кості гріє а другий ціни підвищує-нигде би не гріли і не підвищували.

• Подобається Подобається x 2
  4. Romko

А ми в лісі. Вже 4-й захід. Перший був вночі,по дощі. Жиби не не тривожити сон хомо різними звуками,ми пішли на цвинтар...і в ліс. На цвинтарі ми вже звичні,нікого не тривожим. Під ранок трохи до хати,хлепнув кави(бундель тої арабської) і знов в ліс. Потім знов...і знов. Ту є лєпота. Жари сильної нема,комарів нема,москалів теж нема. Згадав си Миха. Загнала доля хлопа далеко від рідної хати,навколо ніц,но спека і москалі. І ше мусит,бідака за мєнтами гонити з сотками,віру їхню укріплювати... Еєх,тєжке житіє місіонерске... Мих,хоч і старенький юж,та й докучливий,але свій хлоп і,бігме,вартує ліпшого льосу. Але,як сі каже в таких випадках:suum cuіque... Доля...

Останнє редагування: 10 сер 2010
    • Подобається Подобається x 12
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пане Ромку,Вам за Вашу витримку при житті пам"ятник ставити треба.:sad:

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

А сельский житель, что должен терпеть все повышения молча?
    Вы конечно скажите, что это не ему в карман, а спекулям, но тогда можно и непосредственно подъехать и там взять. Я так думаю.:scratch_one-s_head:

7. Romko

І шо я з ним буду робив,з тотим памятником? То,іно порохи з него витирати і вже сі змучиш... Нє,ну,хіба який маленький,на надгробку.то єнча річ. Прийшов,шматков втер,та й всьо... О...але то всьо фантазії,а ми йдем до хати,бо кава в організмі сі скінчує,зара хлепну(сімнайціть ложок на півлітри) і на 5-й захід. Та й так...

• Подобається Подобається x 7
  8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Сам? Свой же памятник?о_О

9. Romko

Ну не я...кажу ж..то фсьо фантазії...
    Во...допиваю каву і фпаход....

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пане Ромку,яку каву любите? Я теж любитель кави.П"ю тільки варену. З того що є в продажу купую Тчібо ексклюзив.

11. Romko

Дуже люблю бавитись з заварюванням,маю кілька джезв,але зара тупо не маю на то часу і сили. Тому засипааю в бундель(такий...з поршнем,мені Аґатон подарував) 17 ложок кави,даю щіпку цукру,щіпку солі,щіпку перцю,даю малюську дольку лимону,часом додаю кілька крапель коньяку,заливаю тото півлітрою кип'ятку,перемішую,чекаю,щоб настоялась,а потім відціджую і п'ю. З чорної чашки. О... В основному вживаю або "Якобс",або чорний "Жокей". А тепер сестра мені привезла з Сірії пару кілів арабської,то з два тижні буду кайфував. Правда,до неї треба звикнути...потім не відірвеш. Та й во так...

• Подобається Подобається x 11
  12. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Вчора була в лікаря.Виявилося що запалення,нежить такий,що голова розколюється:crazy:І то серед літа:sad:

• Подобається Подобається x 8
  13. Romko

А ми в лісі,вже другий захід,перший був під ранок. Тільки що мав невеличкий спарінг з представниками молодого покоління хомо... Хм....непорозуміння вийшло,можливо я не мав рації...задовго в лісі був,відстав від життя. Вони стрельнули сигарети,я вирішив,що трьох сигарет,по єдній на нєдоросля достатньо. А,вони не погодились з даною концепцію і зажадали цілу пачку. І ще їм сподобалась моя Нокія. Але ж вона мені теж подобаєцця... Мусив пояснити,що в цьому питанні вони не мають рації. Обійшлось без травм...велих... Але,людоньки,як то файно зраня займатись фізкультурою... Відчув себе,як двадцятилітній... Лєпота... Зараз ще на цвинтар,глянем,чи горить свічка,що ми раніше запалили і до хати...пити каву. Та й во так...

Останнє редагування: 11 сер 2010
    • Подобається Подобається x 14
  14. Romko

Во,їду в центр,надибав єдну роботу...а всередині всьо кипит від нєгодованія. Прийшов рахунок за телефон. Так,як я частину роботи веду по тому телефонуфаксом користуюсь,(ну ретроград я такий),та й такі розмови,то я підключив отой пакет від "Укртелекому" за 60 гривень. Там безліміт по місту,300 хв по Україні і 30 хв на Київстар. Прийшов рахунок на багато сотень гривень. Тьоща,поки ми були в Києві,відірвалась по повній... Тільки ж,темне,не доганяє,що Мостиська за межами Львова і на Київстар 30 хв на місяць і на день,і що існують ще інші оператори,крім Київстару.... Капець,карочє...

• Подобається Подобається x 12
  15. Fon

Fon whom how

так. юзаю ові нокія. ниможу карту львова загрузити. там тіки карти україни на 70 метрів. кого мені принести в жертву перуну шб львів був у тєлєфоні? (((

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

мусиш тепер її любити, щоб гроші дала на погашення.:)

17. Romko

Та люблю....:sorry:

• Подобається Подобається x 1
  18. victorys

victorys позитивчик :)

читаючи, в першому слові пропустила букву "У", чотири рази перечитувала, щоб злапати зміст...

19. Shine

Shine Well-Known Member

:good:;):give_rose:

20. victorys

victorys позитивчик :)

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)