Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Как можно??? "Белое мясо"???

2. poetka

poetka Дуже важлива персона

П.С. І так щоранку, прокидаємось під сигаретний димок і засипаємо щовечора з ним же.ЗАРАЗА ТАКА ЯК ЇЇ МОЖ КУРИТИ?

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Почати курити. Можна дешеві сиґари. :)

• Подобається Подобається x 2
  4. poetka

Та ви шо?....
    Краще вже оте:[​IMG]

• Подобається Подобається x 9
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Нє, бо вони в барабани можуть почати бити. :)
    В мене сусіди з низу постійно б’ють в барабани і курять марі-гуану. Як іду сходами то як вдихну зразу настрій кращий стає. :mocking:

• Подобається Подобається x 11
  6. poetka

Ну!!!У вас там вупше дивна країна....як ви там з тими японцями уживаєтесь.... а японською володієте добре?Масімо п"єте,чи койт,чи як там?:)

• Подобається Подобається x 3
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Нє, я в Ню-Йорку. Хоч в мене японські сусіди теж є. Але ті що курять то якісь малолітні російські жиди. :)

• Подобається Подобається x 4
  8. poetka

Еех!!!З двох зол вибрали менше....(жартую) На Україну не тягне? Хоча,тут життя "вупше"...

• Подобається Подобається x 2
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний пустий день. Подзвонив знайомий,в його малого дещо схожі проблеми,що і в Зоряни,правда,проявились пізніше. Через агресію і приступй мусили забрати зі звичайної школи. Але знайшли приватну,досить дорого,та й щодня возити туди-сюди,але і заняття і персонал на вищому рівні. Але він нормальний між приступами... А ми зависли... В "Джерелі" і слухати не хочуть,104-й інтернат в Брюховичах не для Зоряни,хоч вона там числиться,до неї прекрасно там ставляться,та все то не то... Їй потрібні індивідуальні регулярні заняття...ми не даєм ради...ми батьки,не вчителі...і ставиться вона до нас,як до батьків... Спробував повезти нині в центр....не довів до маршрутки...зрив...перебіжками в ліс...і отут...як завжди. Мабуть треба було то в іншу гілку,та пишу як все,з мобіли...і...звичний день...

• Подобається Подобається x 11
  10. deva

deva Well-Known Member

Вчора провела дуже гарно день. Починався він як звичний... Потім зателефонувала мені подруга запросила сходити в ресторан. Не люблю я цих ресторанів. В мене свій будинок, гарний сад...для чого ресторан)) Домовились на вечір зустрітись в мене. Я почала робити підготовук до вечора на стіл. Дзвоню до подруги... а телефон відключено. Запросила своїх сусідів (вони в мене чудові і цікаві люди). Тільки розпалила гріль, як зателефонувала подруга... Зібрались всі разом трьома сімями і провели дуже цікаво і смачно вечір, розійшлись десь біля 24 год. Якось було легко, невимушено,навіть нехотілось їх відпускати додому. Сьогодні знадую і посмішка сама-собою появляється)))

• Подобається Подобається x 8
  11. coolzak

coolzak Well-Known Member

В неділю трохи дощ падав то замість в гори поїхали в містечко Драмхеллер в палеонтологічний музей-тут в околиці динозаврів кладовище

• Подобається Подобається x 12
  12. Ravin

Ravin Well-Known Member

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

В Криму кожен заробляє так, як може.

Проффесор теж не відстає:

Но, в нього ми жильйо не брали.

Жильйо, чи жульйо? Сдам жульйо у моря... гм....

• Подобається Подобається x 8
  14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Во Львове караул. Ливень, град, гроза. Позвонил знакомый с пригорода он просто в шоке...

• Подобається Подобається x 7
  15. Кохана

Кохана LuBimaya

Як шарахнуло, я ледве не вродила.... Ужасть!

• Подобається Подобається x 7
  16. deva

deva Well-Known Member

В Тернополі поки що тихо, грози немає, хоча попереджали що може бути. Зранку був дощ. День пройшов добре, жари не було і багато зробила по дому))) Думаю, що на ніч потрібно буде на всяк випадок позакривати вікні на лоджіях.

• Подобається Подобається x 1
  17. comanche

comanche знайшовся

прогулявся щойно під дощем, з парасолькою... мобільний звичайно вдома залишив... світилось все навколо :) хоч голки із сіна вибирай..... ех... гроза :)

• Подобається Подобається x 6
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

А нашо парасолі?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  19. comanche

comanche знайшовся

жеби голова суха... правда калоші намокли...

20. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

В нас знову починає гуркотіти,мої мущинки сплять,пляшечка з валер"янкою допита,кіт на веранді мявчить,мене знов починає трясти (то я така перестрашена після 2003р.,коли нам градом,більшим за гусяче яйце,побило всі вікна,дах,через усю кухню пробило холодильник....та й тепер затоплює...от зараз на веранду і не вийти-потоп...)

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)