Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Искренне сочувствую, а через соломинку бульончика.

Я сам страдаю, на меня набросились бронхит, артрит (после шахты). наглотался таблеток, к вечеру не выдержал, вино красное сухое попиваю

• Подобається Подобається x 2
  2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

дякую..поїла трошки ,тепер німесил -бо починає відходити наркоз...ех... а ніч попереду

---------- Додано в 20:31 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

-)))гаряче?)

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

А вто кОтрий дОхтор прописАв? І я д ньому пІду.

• Подобається Подобається x 1
  4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Звична субота... прибирання. Шоб його :ireful1:

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Звична спека в звичний день.Де та кришталева осіння прохолода яку я так люблю?

• Подобається Подобається x 3
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Всі знають який дурдом у нас з талонами ТО.

Здав документи за півмісяця ДО закінчення тривалості попереднього і... нема результату.
    Поїхав я на свій ризик у Крим з старим талончиком. Їхав чемно, ДАІшників по дорозі море. І от заїхав на півострів - пиняє.
    Ну і зразу домахався до талончика. Згідно ПДР, протермінований талончик - це конфіскація талончика і машину на штрафмайданчик.
    Не помогло навіть те, що у мене були платішки про оплату податків... Пояснюю, мов у Львові проблема з талончиками. А він й каже мені на своїй собачій мові:
    -нє вєрю, что во Львовє нєту нових талончіков!!!!

Мене то так пройняло - "нєвєрю". Пропаща людина - втратив віру. Заліз я в кишеню, дав 100 грн. і віра повернулася до нещасного і я поїхав далі без всякого жаління про той випадок... адже повернув людині святе - віру.

• Подобається Подобається x 17
  7. Locke

Locke невиправний реаліст

От бачите, всього-навсього якихось 100 гривень можуть укріпити людину в вірі. :)))

• Подобається Подобається x 6
  8. Кохана

Кохана LuBimaya

Боже мій! Коли ж ТОЙ день настане, вже сили немає ні на що... то спека, то парить... той животисько вже ні в що не влазиться.... а по прогнозам лікаря ще цілий тиждень.... ех...

• Подобається Подобається x 10
  9. Locke

Locke невиправний реаліст

Парило-парило, а ввечері насунула ось така хмара (див. фото): http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=684076&postcount=343

Правда вийшло знову, як у приказці: "З великої хмари малий дощ". А таке було враження, що насувається маленький Армагедонєц.
    Спеціально вибіг на вулицю з фотоапаратом, щоби залишити потомкам фото про "свєтопредставлєніє". :)
    А воно погуркотіло, полякало і пішло. Та й добре. Добре, що знову не було буревію.

• Подобається Подобається x 8
  10. Кохана

Кохана LuBimaya

Та.. Шкода, що дощу нормального не було, так свіжості бракує....

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good: Знал бы я, как на воле..., ни зачто бы не вылизал.;)

• Подобається Подобається x 5
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не гнівіть Бога. Тут, у Криму дньом поза 40... А вночі теж не весело.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ту,в Ряснянському лісі лєпота...Нежарко,градусів 25,вітерець обдуває,птаство цьвірінькає і...е-е-е...я колись про то писав... О... І нафік тобі того Криму... Ту,хоч москалів нема... Блатуєш,Миху...

• Подобається Подобається x 9
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та не треба Криму.У нас техогляд без 100грн зверху пройти не можна.СТО яка видає справки про придатність машини до експлуатації належить тим же ДАЇшникам. Ті хто працює на СТО до любої машини придираються,то те недобре то се.А коли бачать що людина вже в відчаї кажуть якщо даш зверху то все буде добре.А скільки питаєш.А ти не бачив-на дорозі вказник-СТО ось сто і давай.

• Подобається Подобається x 4
  15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сусідська дівчина повернулася з Євпаторії. Вода +29, пісок +47. Але задоволена (відірвалася від мами - колишньої міліціонерки).

16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Да щас дохтор, жену умолил сходить за вином, как Карлсон:
    я тебе скажу, что я самый тяжёлый больной в мире. И ты меня спросишь, не хочу ли я чего-нибудь, и я тебе отвечу, что мне ничего не нужно. Ничего, кроме огромного торта, нескольких коробок печенья, горы шоколада и большого-пребольшого куля конфет!
    А я только попросил вина. Конечно я его подогрел

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

То-то, сертифыкована майстерня Рено не може дати довідку на машину Рено, а даїшникове СТО дає хоть на мерс, хоть на дідька лисого....

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Сьогодні почув неприємну новину-пшениця вже по 190 грн за центнер.Відповідно подешевіли молочні поросятка,зате відгодовані будуть набагато дорожчі відповідно подорожчає м"ясо.Відсотків так на 30. Пішла ланцюгова реакція.Скоро південний схід України будуть Азарову "здоров"я" просити-розпочалося газом закінчиться їхньою любимою вареною ковбасою.

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вот всё поголовье и съедим в детском возрасте.

20. poetka

poetka Дуже важлива персона

Як боротись з курцями сусідами,нема на них ради....сплю собі файненько...прохолода,а прокидаюсь о 6.00 від їдкого сигаретного диму ,відразу гололова квадратна, і так хочеться нормально подихати, а ті курці,шляк би їх побрав вилазять з самого ранку на балкони і чадять як паравози, смалять по чорній силі, а балкон у мене відчинений, як спати? У нас ніхто не курить, і цей сморід - то жах,жах,жах....

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)