Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Провела чоловіка на автобус.. Минуло лише 2,5 год, а вже скучаю :sad:
    (а якого милого я брала до Львова білі штани? вже другий раз прати буду..)

• Подобається Подобається x 11
  2. Honda

Honda Well-Known Member

Прийшла подружка, поговорили про те, про се! Поділились враженнями від літа, поностальгували за минулим! Ах, як добре мати подружку, яку дійсно можна назвати найкращою!!!!

А зараз сиджу, займаюсь бісероплетінням.
    А ще в мене кактусик пропав:cry:

• Подобається Подобається x 5
  3. victorys

victorys позитивчик :)

мені тато казав, що коли малий був, то з Гаріком по львівських брамах бігав :) давно то було...давно...
    краще зробити і жаліти, ніж жаліти, що не зробила :) так що вперед! Зміни, кажуть, на краще! Успіху! :good:

• Подобається Подобається x 11
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Відсвяткували жінчині 45.Зібралися самі близькі друзі,куми.Ненав"язливий сервіз,милі,скромні дівчатка,офіціанти хлопці,не дивлячись на те,що я приніс з собою і вино і горілку,і Київський торт,допомогли і порізати і нарізати,і відкоркувати,і смачно нас накормили,і тиха спокійна музика,і потанцювали і відпочили ще й недорого-за 9 чоловік заплатили 740 гривень,ще й дали коробку ,щоб ми забрали всю холодну закуску яка залишилась. Відпочили чудово.
    PS.Хто розбиражється в цифрових фотоапаратах,щось з моїм Canon Power Shot A 410 3,2 mega pixels сталось,вставляю нові батарейки,причому купую дорогі і після 3-4 фоток пише вставте нові батарейки.Раніше такого не було.Може треба б щось з нрм зробити,може десь коротить і палить батареї.

Останнє редагування: 5 сер 2010
    • Подобається Подобається x 12
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Нашурувалась я сьогодні, аж руки болять,відмила ванну ,міняли сьогодні зливну трубу, як її ну та де дощова вода стікає з даху, отак то прид....будували за совдепії, в хатах ставили ті труби прид...(хто так проектував, певне вар"яти точно).

• Подобається Подобається x 4
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ця фраза нагадала мені тост моєї куми:
    Краще жити ніж не жити,краще пити ніж не пити,краще дати і радіти ніж не дати і жаліти :blush:

• Подобається Подобається x 9
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

smeet

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

9. Daisy

Daisy Well-Known Member

В мене теж іменинник сьогодні, сину 22. Збираємось в ресторан гамериканський, без танців але десь на горбочку:mocking:, бо з нього видно Манхетен ;)

• Подобається Подобається x 12
  10. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

smeet, ГаЛоЧкА

Була я у відділенні банку. Закінчилась дія банківських карточок. Мала поміняти на нові. Виявилось, що навіть якщо в мене і є всі 4 карточки, конверти до них з пін-кодами, угода про відкриття рахунку в банку і закордонний паспорт, і навіть якщо я виглядаю так само, як на фотці в закордонному паспорті, то мені все одно не можуть поміняти карточки, бо не можуть мене ідентифікувати по цих документах о_О На кордоні з ЄС можуть, а у відділені банку - зась. (Капітан Логіка у відпустці - див. демотиватори). Дзвонили до керівника відділу, на інфолінію - ніхто нічо придумати не може. Кажу - закриваю тоді рахунок. Ага, вже. Без паспорту не можна :suicide: Працівники ще й додали, що якби вони мене пам'ятали, то могли б мене ідентифікувати. Так я ж там буваю раз в рік і минулого разу там інша парочка сиділа! Капєц повний.. Чоловік буде передавати паспорт автобусом. А ну шо зробиш?

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Без паспорту у нас ніц не зробиш. Не знала? :)

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Минулого разу я жодного документу не показувала. Сидів інший працівник. Він мене пам'ятав, бо в їхньому відділі тільки я маю 4 карточки :) Та ну і подумати логічно: маю всі документи, на фотку в паспорті подібна, чи можу бути то не я? Ну не дадуть мені карточки до рахунку, на якому зараз нуль, то не будуть отримувати проценти від користування ним. Їм же вигідно!! Ех..

14. nikolas

nikolas Well-Known Member

Мудра у вас кума.:haha:

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Просто караул.
    Эксперты!!!! о_О

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

"Бдительность" на гране маразма. Теперь ещё этих за свои собственные деньги терпеть. Ну хоть бы кто в шахту...

• Подобається Подобається x 2
  16. Summer

Summer Well-Known Member

то так в нас демократія, нічого не зробиш....
    мені навіть на пошті лист чи посилку не хочуть віддати без паспорту....
    а нині хоч і жара, парувка, як в акваріумі, але...П'ЯТНИЦЯ :yahoo:

• Подобається Подобається x 3
  17. victorys

victorys позитивчик :)

я ж казала
    ;)
    насправді, для мене цей тиждень пролетів дуууже швидко, аж сама цього не чекала! То певне всьо через то, що я вже хочу щоб дні швидше летіли і був вересень...Хоча з другої сторони не хочу, щоб вже літо закінчилось і почалась осіння слякоть, просто в вересні ми їдем на 4 дні на вицьєчку про яку я писала раніше. Пані кєровнік мого відділу виявилась файною кобітою, так що відпустка вже замазана [​IMG]

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Знову звичний приїзд додому з того моря:diablo:звична спека..але немає тої вологості як там, коли вранці виходиш і здається, що пройшов дощ...
    А 15-го приїде коханий:yahoo::yahoo::yahoo::girl_in_love::girl_in_love::kiss3:..і це вже буде незвичний день:)

• Подобається Подобається x 2
  19. Ravin

Ravin Well-Known Member

Во, во и я тоже хочу, но уже по другим причинам.
    С понедельника весь отдел начинает по одному уходить в отпуска. :scratch_one-s_head:
    Прийдётся... за себя и за отдыхающих... и так до конца сентября.
    :hang1:

• Подобається Подобається x 3
  20. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

була в зубного...вирвав мені три зубчика.-вірніш їх залишки ... але такі коренасті..вже години три з половиною пройшло-щелепа заніміла...їсти хочу страшенно ...а рот відкрити не могу))) і отаково..))))

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)