Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Чупага

Чупага Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

дається моє безсоння взнаки- півробочого дня проспала на столі- ні міцна кава- чай не помогли... хоч би цієї нічки виспатись...))

• Подобається Подобається x 2
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

А я не їхав на море а з сім"єю поїхав сюди,думаю не гірше:[​IMG]
    Жару збивали не дуже теплою зате здоровою водичкою з:[​IMG]
    А хто хотів той і в більш цивілізованому місці:[​IMG]
    Ночували в :[​IMG]
    А взагалі то більше любувалися :[​IMG]

• Подобається Подобається x 12
  4. Honda

Honda Well-Known Member

іду збирати аличу..

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну і яка ціна і яка квартира?

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ----------

Хіба вона не кисла? Я не хотів її в бочку брати(сливи збираю і кидаю в бочку виграє-буде добра сливівка),то мама закопала в землю десь з 5 відер.

6. Honda

Honda Well-Known Member

кисла, але трохи цукру і літній кампот трохи солодшає...

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

а Ви з усього робите наливки? ;)

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

8. Чупага

Чупага Well-Known Member

Точніше сливовиця :good:

9. Honda

Honda Well-Known Member

Згідна, але питання залишилось;)

10. victorys

victorys позитивчик :)

Четвертий день міняють та переробляють дах. Думаю не треба розповідати який балаган твориться в дома при тому дійстві :wacko: Порохи можна взагалі не стирати, так як вони зразуж знову осідають. Але найцікавіше було у минулу п"ятницю. Майстри зняли половину даху і під кінець роботи прикрили то всьо клейонкою, та виявилось, що десь ту клейонку погано зачепили. Через 2-3 години після того здійнявся такий вітер, що зірвав половину клейонки, а зараз після цього такий дощ вперіщив, що шкода слів. Можете собі уявити як ми всі тут бігали з мисками, відрами, тазіками і шматами, бо дім заливало зі всіх дзюр :))) То був просто ппц...Сьогодні вже почали другу половину даху робити, так що є надія, що то вже скоро закінчиться.
    Павла мама наробила соків та джемів з чорної порічки, а ту пульпу яка залишилась після переробки кинулисмо в ґальон на вино (на зиму тре завчасу запаси робити ;) )
    Попрала я свої лижні чоботи і мала щастя, що сьогодні весь день сонечко було і вони гарненько висохли (хто має лижні черевики, той знає які вони грубезні).
    Ну от і минув понеділок, ще трошки і до п"ятниці недалеко...:)

• Подобається Подобається x 9
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А це що за гібрид такий? о_О
    Може Ви мали на увазі чорну смородину?

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good: Угу... практически завтра.;)

13. Summer

Summer Well-Known Member

звичний понеділок. як кажуть як почнеш , так і цілий тиждень пропрацюєш... але мені нині не працювалось, сильна спека, сильно голова болить :sad: , в банку мене зденервувала дівчина в картковому відділі, така мала , а таке "начальство" шо ну,навіть не хотілось сперечатись і доказувати , що мені не таку картку потрібно було... і тепер , щоб переробити я ше маю заплатити 30 грн...з того всього купила шоколадку, а що корисно для роботи;)

• Подобається Подобається x 7
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Наливки не роблю взагалі.А паленка зі слив,інколи з яблук,можна з груш-коли є.З цукру не роблю,бо сам майже її не п"ю,а тримаю коли прийдуть друзі то чого я не можу випити натуральної фруктової.а не з цукру-бурякового.Тай то без фанатизму раз в два-три роки.
    Так кажуть не в Закарпатті,закарпатці кажуть сливІвка,зернІвка,дичківка(грушева),цукрІвка(діабет-теж цукрІвка):)

• Подобається Подобається x 4
  15. Чупага

Чупага Well-Known Member

16. victorys

victorys позитивчик :)

так точно!
    З польської перевела (czarna porzeczka) :)))

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та "порічки" воно якось краще звучить чим "смородина". :pardon:

18. poetka

poetka Дуже важлива персона

Людоньки а я нічого не можу робити,та спека мене доконує,я як сонько-дрімко,отак і ходжу сплю,сплю....шо робиться таке зі мною,хто скаже? і ніби й висипаюсь, а спати всеодно хочу, і так до вечора,лишень ввечері сили підходять,то вже й шось роблю...
    Шо це? Га?

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В мене теж щось таке останнім часом. Який сонний. Хоч спека якраз спала. Місяць може. :dntknw:

20. poetka

poetka Дуже важлива персона

Може ми з вами якісь особливі....ну типу влітку впадаємо в сплячку:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)