Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Пів дня пройшло,а в мене ще нічого не зроблено,ну хіба на базар за продуктами сходила.Зараз треба все мити,прибирати.....субота:sad:

• Подобається Подобається x 2
  2. Чупага

Чупага Well-Known Member

Поганяв си на ровері, лісами .Сиджу на озері дивлюся пейзажі ,навколо пусто на кілометри.Байк з молодою парочкою під'їжджає.
    Хлопець-Ми вам не заважаємо?
    Я-Та що ви.
    Вона стягує з нього шорти і починає активно сексуальне мати в трьох метрах від мене.
    Я типу скосив очі , вони побігають і з іншого боку прилаштовуються.
    Хлопець запитує-
    Приєднатися не бажаєте?
    Cтурбували мене остаточне:blush:

• Подобається Подобається x 5
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

А вот были бы Еврейкой... ;)

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

о_Оо_Оо_О
    Может Вам приснилось?

4. Чупага

Чупага Well-Known Member

Не, она его наверное уже утомила с пятницы вечера .
    Парень худенький такой , девочка довольно упитанная.Но сдаваться не хотел -типа показать свою слабость .Просил человек о мужской солидарности а я слинял вот ,не по товарищески да ?

5. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ага....прибирала б в п*ятницю.

• Подобається Подобається x 6
  6. Ravin

Ravin Well-Known Member

:lol::lol:

Ну..., что-то вроде этого.:mocking:

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:02 ----------

Тогда легче... типа с работы... усталая... только самое необходимое... и то ...
    А муж..., что бы в субботу работал..., из другой веры значит.;)

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ніі, людоньки. все ж біля моря воно краще.Ну така вже спека сьогодні, хоч в хололильник лізь іне вилазь.Що ж це воно робиться? Взимку холодно, влітку спека?Точно було 40 сьогодні.Піду в супермаркет перед закриттям, заховаюсь під прилавок...і буду там жити! назло погоді!

• Подобається Подобається x 11
  8. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good: и продукты под рукой.

• Подобається Подобається x 8
  9. terRen

terRen Дуже важлива персона

І я туди же... Сьогодні ще мала поїздку в іншу область, то ото зараз повернулась і під прохолодний душ вскочила ,А що будемо робити , як обіцяють нам на серпень до+40 , то капец о_О зваримось.

• Подобається Подобається x 4
  10. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

просто не спиться... як завжди думки заважають..)))

пс- виникла сьоні ідея у нас з подружкою -поїхати в Тбілісі) і страшнувато і цікаво)

• Подобається Подобається x 3
  11. Summer

Summer Well-Known Member

вчора були на весіллі, коліжанка з Америки з чоловіком брали шлюб у церкві св.Михаїла і дуже переживали, бо шлюб мали переносити....
    Забава була у Віденській кав'ярні, дуже все гарно зроблено, а ведучою була Лана Квітнева (радіо Люкс) дуже гарно вела, натанцювались, позабавлялись супер :good:
    Тепер болять ноги :pardon: ...і нині відпочиваю.:morning1:

• Подобається Подобається x 7
  12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нарешті після довгих пошуків знайшли квартиру підходящу по ціні і розмірам!!! Ура!! З спокійною душею їду додому і збираюсь з друзями на моря.

P.S. - Убив би того, хто придумав фени!!! Якщо хтось знає, як зробити, щоб вони працювали тихіше або прилампічити туди якусь релюшку, щоб зранку не вмикалися, буду безмежно вдячний.:)

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

А до нас прийшла сестра з малими і я,во ізбєжаніє всяких моментів(трагічєскіх і драматічєскіх),забрав Зоряну до лісу. Лєпота тут... Птаство цьвірінькає і гадит зверху,шо ті бамбардіровщікі... Мимо,на роверах проїжджают файні дівчитиска...спортсменки...а стежка вузька,то ми,уступаючи дорогу,шопять мінут залазим в кущі...йолкі... О... А в лісі повно груп хомо,котрі споживают підсмажене мнясо,запивают го' "огнєннов водов" і видают розмаїті звуки. А,деякі,по кущах працюють над вирішенням глобальної проблєми України: зниженням народжуваності. Судячи з кількості працюючих і їх усердія,проблєму буде успішно вирішено. А йшли сюди мимо церкви. І правилось на подвір'ї,в саду...жара ж бо. Зоряна була збуджена,щось крикнула,то купа наріду,забувши про службу Божу і священника,пігнала дивитись на малу. Я делікатно їм нагадав про їх християнський обов'язок і про те,як сі себе веде на відправі. А,далі,по дорозі поле. На котрому купа фацетів,матюганячись,на чім світ стоїт,гонили за єдним нещасним бальоном і нещадно го' копали. Від тотих матів,навіть в мене вуха в рурку скрутились. А,мала зафіксувала і всьо тото видає нагорА. І,спробуй потім комусь поясни,що вдома ми не матюганимся настільки віртуозно... О..

• Подобається Подобається x 16
  14. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

А я нарешті виспалась,подивилась фільм Брат і Брат2,і планую провалятись в ліжку цілий день,так давно цього не робила..... Подумати і помріяти,нікуди не йти,не спішити,взяти почитати книжку .... послухати хорошу музику.

і ще я замовила собі сьогодні книжку Ронди Берн Секрет,тішуся:);)

• Подобається Подобається x 5
  15. nikolas

nikolas Well-Known Member

:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

16. Summer

Summer Well-Known Member

можливо, не знаю :)

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Цікава думка... Йдемо й ми засмажемо і уп"ємо... Благо все під боком. Тіко різниця є - на території бувшої в/ч людисок нема. Буде де Жозьці повганєти... Йдемо...

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відпровадив,посадив в маршрутку(сестра зупинилась в родичів,в нас нема змоги)...а сам пригнав до хати,забрав малу...і вже в лісі... Ота мала принцеса,Ранім,з рук не хотіла злазити... "Ром...Ром..." і тягне ручки... Хамаді вже дорослий,7 років...теж не відходив...на ходу комп освоїв(в них ще нема),по нету шарив. Вони українською через два слова,але ми розумілись... І...ще одне...що відчув... Зоряна заснула(мусили дати заспокійливі)...а з тими...відпочив... Повірте мені...як діти здорові...одне задоволення з ними возитись...щось пояснювати...просто бути... Жодного клопоту...жодного... Але...кожному своє... Звичний вечір...звичний ліс...звична проща...

• Подобається Подобається x 13
  19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Виїхали в середині дня на річку Козинку. Без шашликів, просто поплавати і порелаксувати. Звичайно, там було кілька машин з різними людьми, але ніхто нікому не заважав.
    Раптом приїздить Авео з двома відверто жлоб"ячими немолодими подружніми парами. Зупинилися в 2-х метрів від нас (більше ніде не було тіні).
    Мужики відразу пішли вудити рибу, а баби - здається, вони просто не вміють тихо розмовляти - на дикому суржику, з матюгами обговорювали якусь Раю з "кол-центру" (слова такі знають!).
    Підійшов, привітався, чемно попросив трохи тихше розмовляти, сказав, що моя дружина хоче трохи поспати.
    Як це тих баб зачепило!
    Перейшли на "театральне шепотіння". - Це ж треба, хочуть, щоби на річці було тихо! - А я хочу в Гімалаї, щоби там погавкати. Ав-ав-ав! - Шкода, що тут нас лише четверо...
    Потім їх почала душити жаба, що інші хлопці, які приїхали на новенькій Toyota Highlander - один сів на плечі другому - позбирали яблука з напівдикої яблуньки.

Коли ми пішли плавати, баби увімкнули попсу, самі кудись подалися, а тачку не замкнули. Хлопці з Тойоти не витримали і увімкнули в Авео далеке світло (Авео стояв фарами в кущі). Що було далі - не знаю, бо Тойотівська компанія поїхала додому та й ми слідом - провідати знайомих на базі відпочинку.

• Подобається Подобається x 11
  20. Ravin

Ravin Well-Known Member

Записать успели?;)
    -поммедлленнее пжалуста... яжезаписую.
    Рекомендую... возить с собой камеру... и в You Tube... особенно тот кусок про... Раю з "кол-центру"

Останнє редагування: 1 сер 2010
    • Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)