Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

буду вірити, а то така холоднеча нині....

2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

в нашому житті тіки нас це і спасає)) віра....

• Подобається Подобається x 3
  3. Honda

Honda Well-Known Member

Сонце пече-не добре, дощ паде, холодно, тоже не добре!
    І так майже все літо пройшло:sad:
    Відпочила в Славську, за той тиждень я встигла загоріти (точніше спалитись:)) ). Вечорами сиділи навколо ватри, їли шашличок, печену картоплю, співали українських народних пісень!!! Але крім відпочинку, була й практика: ходили в гори, збирали лікарські трави! А ще як тільки приїхали, то попали на День міста!!! Одним словом гарно і з користю (майже, печінки не стосується:))) ) провели час і з групою, і з кафедрою!

---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:50 ----------

А ще в мене дома появився новий песик (8 місяців), але песик, то м"яко сказано, то такий собі бичок:))) Фотки потім викладу...

• Подобається Подобається x 14
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

та як би ж то:sad:

5. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Четвертий день після відпустки, а я як і не була там.. подруга як побачила мене - каже ти така замучена, якби і не їздила на море, а працювала зранку до ночі.. і чого так - хз...
    все було класно але мала в компанію я кобіту, яку я про себе називала Бубубу- це людина, яка всім незадоволена, а це так ........., коли постійно жаліються, що все зле і погано... шкода що лиш в передостанній день я додумалась навушники на вуха натянути..)))
    прийдеться на роботі тепер відпочивати від відпустки і Бубубу:)

• Подобається Подобається x 11
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

мусив нині з Зоряною поїхати по роботі.
    вести мусив...дружина хвора...залишити нема на кого,а мені конче треба було заїхати на одну фірму.
    Мусив з нею.
    Назад йшли пішки...не ризикував.
    Поїхав...приїхав...
    І во картинку надибав.
    В настрій.

• Подобається Подобається x 12
  7. Gingerbread

Gingerbread Active Member

Ну от сьогодні приїхала з Рівного, зайшла на ЛФ, а тут 4050 нових дописів! Тепер ще все це б якось швиденько прочитати :))) Отож сьгодні офіційно закінчився мій рівненський відпочинок(літня школа)... купа вражень, яскравих спогадів. Відпочила неймовірно класно, але зараз так сумно, особливо коли згадаю як сьогодні всі прощалися, плакали в хусточку:cry: пройшло тільки декілька годин, а я вже так за ними всіма скучила... Ну а з вівторка починається новий табір, на цей раз у Карпатах, подалі від цивілізації:good:

• Подобається Подобається x 8
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Аж не віриться, що десь може бути навіть холодно.У нас спека:sad:Правда пару днів вечори і ранки такі файні, свіжі, навіть немає тої духоти.От тільки з понеділка кажуть, що буде знову 42.А море тепле. тепле..і медузи....

• Подобається Подобається x 12
  9. Romko

Натрапив на фотку...і сі возрадував...:girl_angel:
    Тепер маєм лік....хм....:sorry:

[​IMG]:girl_angel:

10. nikolas

nikolas Well-Known Member

Готуюсь до чергової п"янки,вже починає надоїдати.Нє багато не п"ю,просто ці святкування вибивають з нормального графіка і путають всі плани.Але шо поробиш - фамілія))).:sad:

• Подобається Подобається x 3
  11. Romko

Я вже до мамаші згонив...бо не мала клопоту,почала ремонт.
    І,вняв моїм настойчівим просьбам,вже припинила.
    По банальній причині.

Пересовав меблІ,позачіпав карнізи,помив вікна і прочє....
    Згонив на базар,купив бараболі...і вже ту...з малою...о...
    Та й всьо...:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 8
  12. poetka

poetka Дуже важлива персона

А в мене знову халеписько,хата ,то як жива істота,нема,так шоб і після ремонту нічого не ламалось.. от умивальник забився,вода не стікє,зараза,як посуду мити,тої штуки присоски немаю,всякої хімії теж немаю,зараза, і чоловічих рук бракне,там плінтус відірвався з обох сторін, я зара зла як пес на свого....його нікде дома немає, а шо я сама...є плсудомийка і та бляха зламалась,отак і нерви з"являються...але казав вже як приїде гляне до тої посудомийки,але коли то буде,наразі чекаю най стече вода,якось буду мити, а там піду і якусь заразу куплю..
    П.С.Зла як пес.Чоловіки,то ті істоти,шо тільки машини свої пильнують і більше нічого і нікого,хіба нє?

• Подобається Подобається x 1
  13. Romko

Ага... Шо,забула'с,як висьпівувала:"Я б йому робити не дала,не дала,лиш би для красоньки тримала,"?:nea:

• Подобається Подобається x 1
  14. Ravin

Ravin Well-Known Member

У каждого по разному, я спокойно отношусь к машине... ездит и ездит. Поломалась..., отдал её и забыл, езжу на такси. Или вообще... сижу дома.
    Я вот другого не могу понять, почему такая зависимость у Вас, от посудомойки...?
    У Вас большая семья?

• Подобається Подобається x 2
  15. Honda

Honda Well-Known Member

16. poetka

То не зависимость, а полегшення неабияке,закинув, і посуд там теліпається,красота, а миє просто казка,руками так не вимиєш.....я не булоручка і руками мию,але ж кажу умивальник забився....але вже і його прочистила нарешті стікає,все ок,і нерви спадають...
    Я таке не виспівувала,не треба,мужчина в домі має бути господар, а шо як мій вічно як не відрядження то тут робота,приходе пізно,точніше ледь ноги волоче.....я все то розумію,копійчину зараз заробити ого-го як треба напотітись,але бувають моменти ото як сьогодні його нема, а так би хотілось шоб був,отакето життя сімейне.

17. Ravin

Ravin Well-Known Member

Верно. ;):good:

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ----------

Из всех моих знакомых, кто поставил мойки, никто ими не пользуется.
    Уже и прозвище им придумали... ТУМБОЧКА ИНДЕЗИТ. У себя дома даже не ставили..., как насмотрелись на "тумбочки". Может оно и удобно, спорить не буду.
    А смыв часто забивается? Вы в особняке или в квартире?

18. poetka

А як посуд миютьо_О,чи я шось не зрозуміла, як же овочі,фрукти миють, у ванну бігають:sad:

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

:haha::haha::haha::give_rose:

Мойка (в данном случае) - посудомойка.

20. poetka

Ну то вони просто не вміють нею користуватись,або таблетки не ті купують, а я вже звикла....клас.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)