Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

Але той Ворон загадочна особа...
    Як вас там Yamashita Tomohisa ...чи Степан?;)

• Подобається Подобається x 8
  2. nora

nora Well-Known Member

Сиджу вдома сама, нудьгую. Погода паршива. Скоро має прийти чоловік і дочка приїхати з Підкаменя, може щось цікаве розповість.

• Подобається Подобається x 5
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ми з Зоряною вирішили порайзувати містом. Сіли в маршрутку,переїхались в Рясне-2,там пересіли на іншу і в центр. По дорозі виділисьмо аварію. Перекинувся потяг,акурат під мостом. Може машиніст мисливцьом був,не знаю. Купа жиліза на рейках. О... Доїхали до Пелехатого,а там ноги в руки й пішачка...біля "Електрону",тими вуличками...і до цирку. І в парк Франка. А там файно,грає духовий оркестр...люди поважно дефілюют взад-вперед. Дивимосі - кінь. Зоряна втішилась,гладила його. Спробували прокатати - ніяк. І хоче,а як вилізти не дожене. Ми її втрьох підсаджували: я і двоє мєнтів - патрульних. Покликав на поміч. Ніц то не дало. Зоряна сі зденервувала,відлупила і ментів,і мене. По чому пішли пити сік. А,потім,через стометрівку і на маршрутку. Їдем до хати. Та й всьо. О.

• Подобається Подобається x 20
  4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Давненько я тут не писала,хоча за останній тиждень мала багато подій (приємних і недуже). Минулої суботи ми їздили на весілля до чоловікових родичів аж в Радехів,напарилися "по-чорному"(бо їхали в 8 ранку,а повернулись аж у 8 ранку в неділю),але й погуляли файно.Потім,в неділю,поспали до 12,забрали малого в бабусі та махнули в Шацьк (де відпочивали до середи),там було дуже гарно-тепло-весело,але мало.В середу ввечері,по поверненні додому, захворів малий (розлад шлунку+горло),то трішки мусіли лікуватися-неспати-переживати ці дні.Сьогодні синочку,Богу дякувати, вже набагато легше,сидимо вдома,насолоджуємося дощовою погодою та запашною кавусею....

• Подобається Подобається x 12
  5. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я вырос в этом районе.
    Блин, во Львове живу, а не был там кучу лет.:scratch_one-s_head:

6. poetka

• Подобається Подобається x 1
  7. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

А я вже вдома:preved: розпакувала валізку) тепер розглядаю і обробляю фоти і читаю форум))скучила за лф, фотозвіт з Болгарії запощу у відповідній гілочці)):)

• Подобається Подобається x 11
  8. Ravin

Ravin Well-Known Member

:pardon:

---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

.

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

• Подобається Подобається x 2
  9. Romko

• Подобається Подобається x 2
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А бо тойво, гостя нині зранку сплавив до Берліну (набрид мені вже за останній час як гірка редька). Тепер тихо спокійно, гарно. От і думаю собі сам на море поїхати. Точніше на океан. Завтра або післязавтра. Той питаюсь, бо один не люблю на ті океани їздити. :cry:

11. Romko

А моя тьоща нинька має бенефіс.:preved:
    Вампірский...:sorry:
    Ми з Зоряною ходили на вечірній моціон...звичний вечір...в ліс...на свічки....
    Вертаємся...а під під"їздом купа машин...пожежна з драбиною...швидка...купа мєнтовських...

Щось сусідський пацан вчудив...25 років...тьозка...нарваний,як холєра...
    Я колись такий був....
    Менти ламають броньовані двері якісь жінки заводять...хтось десь побитий..фік знає...:dntknw:
    Сусідки на ушному,райзуют по під"їзду...у всіх раптом справи невідкладні з"явились...тьоща гонит пішки по поверхах....цуд...:crazy:
    Карочє,як люди не мають клопоту,то тре його собі створити.
    В цьому суть хомо.

• Подобається Подобається x 8
  12. Summer

Summer Well-Known Member

файно нині, прохолодно, аж легше стало :) Була я сьогодні на Південному, то добре , що рядом через дорогу, бо трохи в шоці від тих цін шалених, але є трохи знижок, бо купила собі сумку парадову та й цілий день байдикую -дивлюсь серіали, бо трохи треба від роботи відпочити :)

• Подобається Подобається x 6
  13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Это точно.
    -Каждый человек, сам пи_дец своему счастью.

• Подобається Подобається x 6
  14. Romko

Та ніц ся не стало...
    Сіли з компанією випити....
    Ромкові(сусіду) шось перемкнуло...відмастив колєґу на квасне ябко...той встрашився...подзвонив мамі...та наробила шуму ...
    Виламали двері...не міг відкрити...ключа не знайшов.
    Та й всьо...
    Про того мамунєйку скажу єдно
    нє можеш с...- нє мучай...ну,коротше...

• Подобається Подобається x 7
  15. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

встаала о 4-30. о 5-20 вже їхала в потязі з бабусиної батьківщини до Києва. з сумками з вокзалу одразу в офіс. працюю. спати хочеться. ввечері ще на тренування. отакі-то справи. а вчора скромненько відзначили 35-ий тиждень вагітності дружини мого двоюрідного дядька) (дядько за мене ан рік старший). може, вночі доповзу - викладу пару фото

• Подобається Подобається x 10
  16. Summer

Summer Well-Known Member

а в мене нині від тої погоди голова як баняк :crazy: і ні кава, ні зелений чай :morning1: не допомагають.... буду намагатись працювати :)

• Подобається Подобається x 3
  17. comanche

comanche знайшовся

Слухаю Мурашова і розумію, що нам ще дуже далеко до якісної музики :)
    Товчу проект на роботі.... може щось і вийде з того всього

18. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

ну і погодка.. то вже осінь???

19. poetka

Погодка клас,після тої спеки саме те шо тре,але я змерзла:sad:

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та манав я такий КЛАС... Дощ валить, шо дурнуватий. Виїхав мопедом ще як було сухо. Приїхав мокрий як поплавок. Але це дурниці. Електроінструмент, не зважаючи на те, що працював під навісом, почав пробивати... Шандарахнуло струмом мало-мало... Плюнув, кинув, сиджу з вами... :))) План на нині не виконаний... Не буде п"ятирічки в чотири роки... :sad:

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)