Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

ну скільки ще триватиме ця пекельна спека:wacko::wacko::wacko:...вже девята година-а дихати нема чим...завтра на озеро:girl_cool::girl_cool::girl_cool:...лише вода допомагає переносити таку погодку.

• Подобається Подобається x 16
  2. Игорь

Игорь Well-Known Member

Нет, у нас сейчас уже недели две, как по вечерам и утром прохладца. А вот в семидесятых и в шестидесятых я часто бывал в Киргизии ( последний раз в 1988 г. ) в Чуйской долине, так там днём сильная спека, зато вечером с окружающих её гор Тянь Шаня ( таких красивых, в снежных малахаях )скатывается холодный воздух, и вечером и утром так хорошо. Ночью там спать на земле нельзя - можешь заболеть. А в Оренбуржье - спи пожалуйста, земля тёплая. Горный климат он конечно здоровее, но отупляет, хотя это, для здоровья,кстати,полезно.

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нарешті в хаті.Помилися...обіпралися....
    Сидимо з малою...
    П"ю каву...на своєму місці.
    Люблю Львів.
    Шкатулка...інкрустована...в порівнянні з тим гамарником....

• Подобається Подобається x 18
  4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене звична субота, збираюсь на англійську. Друзі запрошували їхати на Підкамінь, але щось там програма не дуже того року...У Фортмісії була кращіша в сто раз.

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Привіт форумляни! на деньок приїхала додому з того клятого моря.В цьому році там просто якісь погодні катаклізми..то затопе, то неймовірна спека з неймовірною вологістю.Вода в морі як чай, тепла.Ось тільки немає часу туди ходити...робота, робота..Вся надія на те, що 12-13 серпня приїде Макс і закінчаться мої "морские мучения".
    Як тільки зайшла на форум, спочатку перечитала "Допоможемо форумлянові".Дуже переживала і думала за вас, Ромко.Вся сім"я читала твої дописи, Ромко і відео передивилися кілька разів.

• Подобається Подобається x 17
  6. Espert

Espert Забанений!

Теж звичайна субота... Вже друга година обіду... А я ніяк не можу доприбирати.... Хоча у цьому всьому є позитивні моменти, накінець позвонили з можливого місця роботи... Але ще все мутно і не ясно. Надія жевріє!

• Подобається Подобається x 3
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ох!!!І я ось на хвильку ,лише на хвильку....і жену далі....Скучила за тих кілька днів...
    Спека виснажила.....Ой!!!прийшли,все па-па....десь через пару днів знову вся ваша,і все для вас....Не забувайте:)

• Подобається Подобається x 9
  8. Peri

Peri Well-Known Member

.....і пролетіла легким вітерцем!..І за це дякую,дорога імениннице!:give_rose::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 6
  9. poetka

Оце так називається ...прийшли друзі попоїли моїх кексів,привітали і пішли:sad: а я думала троха посидимо,"побалдієм":sad:так до годинки 3 ночі,як в старі добрі часи...та ні...у всіх вже дітлахи,одним словом я знову на ЛФ.... і я цьому рада..хоч завтра роботи по самі зав"язки:sad: проте,сьогодні суботній вечір, я свобідна як птах ....робота не втече(до 1 числа маю все поробити)час є...
    А ви як тут?

---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ----------

І вам велика Дяка!!!!Це певне шойно смс від вас,а ну зізнавайтесь шифрувальниця ви моя...;)

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

Я в самотності слухаю свого улюбленого виконавця,бас-гітариста Marcus Miller
    http://www.youtube.com/watch?v=bhbi8GSsqrU

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

То просто кайфова музика....так суперово з душею :)

• Подобається Подобається x 12
  10. Peri

Peri Well-Known Member

........:blush:

11. Summer

Summer Well-Known Member

така духота, щось збиралось як на дощ...і ніц, нічого не можу робити в таку спеку...

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Тиждень важкої праці а нині вихідний. Поспала аж до восьмої ранку, далі приготувала сніданок, потім поприбирала в кімнатах і пішла на город повиривати трохи непотребу і урожай позбирати. Потім втекла додому, бо в нас по-телевізору казали ніде не ходити бо на дворі +40. Чоловік сказав - іди додому, а то перепечешся. Треба міняти нік, на Маруся-пляцок, забирайте додому а то перепечеться.

• Подобається Подобається x 10
  13. Alias

Вже не можу дивитись на ту праску...спина болить, о 5-й ранку підйом і в дорогу.......а ще 24:suicide::suicide: простині

• Подобається Подобається x 10
  14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Іруся, вже можеш і не лягати:)))
    Звичні дні - сьогодні звичний день прибирання:в таку спеку прибирати то нема гіршого. Думала,що вклякну.
    А так якась апатія повна - відпочинок на морі мені не світить,хіба в Карпати(і то на вихідні) і може на Закарпаття поїду.Щось нічого не хочеться - пропонували мені їхати відпочивати з ними одна компанія,потім інша,але не хочеться саме з ними...Хочеться спокійного відпочинку з мінімальною кількістю людей,а не однотипних п"янок - гулянок до ранку...Та й фінанси поют романси троха...
    Ай,я сама не знаю,чого я хочу...

• Подобається Подобається x 8
  15. Alias

• Подобається Подобається x 1
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 3
  17. Mavpysuk

18. poetka

Така серія гарненьких офтопиків;)

• Подобається Подобається x 1
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

20. Mavpysuk

Вчора гарно відпочила в Ясниськах, загоріла (тепер я не як бліда моль:))) , сьогоднішня погода мені дуууууууууууууже подобається-прохолодно та свіжо....але головне щоб не затягнулося на довго....з понеділка знову хочеться сонечка:girl_cool::girl_cool::girl_cool:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)