Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Суперовий день:dancer:День класних покупок(як мало тре жінці для щастя - лише купити пару милих дрібничок,походити по магазинах - і настрій на цілий день забезпечено).А ще моя улюблена Іспанія стала чемпіоном світу з футболу:dancer::dancer::dancer::dancer:так за них вболівала,що досі пальці розігнути не можу:)))

• Подобається Подобається x 13
  2. comanche

comanche знайшовся

встав.... сплю..... зайшов по ремоуту на роботу... думав попрацювати з дому.... а там щось комп підвис... забагато віртуальних машин я йому навішав :sad:
    Сиджу, нуджусь... треба збиратись на роботу...

• Подобається Подобається x 4
  3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Речі в камері схову, квиток на нічний потяг до Києва на руках. Тож маю 12 годин у Львові!!! Нарешті я поблукаю по цьому місті! :yahoo:

• Подобається Подобається x 6
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

такі бджілки в вас файнючі :)
    В суботу приходили до нас сусіди, разом футбол дивилися, і так собі непомітно 2 пляшки вина випили і з"їли цілий сирник :) А вчора їздила до Львова до свого хорошого друга на День народження, чоловік з малим тим часом на озері були. А нині йду з малим на хрестини, чоловік на роботі.
    Ось такі важкі дні в мене :)

• Подобається Подобається x 11
  5. Игорь

Игорь Well-Known Member

А можно подробнее о вашем районе? То есть там живут мазуры? А кто они такие, чем отличаются от остальных поляков? У меня впечатление, что мазуры - это польские горцы, или я ошибаюсь?

А у нас наконец нет, нет да и дождь пройдёт. Сегодня было даже две грозы. Как хорошо в саду после дождя. Райское место.

---------- Додано в 00:46 ---------- Попередній допис був написаний в 00:34 ----------

А я , можно сказать был в Белой Церкви - ночевал на стоянке, возле заправки и магазина на дороге из Крыма в Киев. И почему-то так хорошо всё помню. Как по магазинчику бродил. Украинские слова подбирал. Но у вас, в принципе, на суржике говорят, как и на Полтавщине, где я тоже был проездом на машине с сыном. Всё это было лет шесть назад. Но почему -то запомнил чётко. Не всегда это бывает.

---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний в 00:46 ----------

Я не смотрел, но болел за Голландию. Они как всегда вторые. Не видел их на этом чемпионате. Но в 1974 и 1978 гг. , когда они тоже были вторые, проиграв в финале хозяевам чемпионата - это была( тогда) супер команда, которой уже не будет смотрел все матчи. Они показывали настоящий "тотальный" футбол. Борьба за мяч начиналась в любой точке поля, сразу же у ворот противника. Это нечто, такого больше не будет. И это была именно - "Команда". Сборная Голландии по футболу 74-78 гг. -моя любимая, такой больше не будет (потому что нет уже тех голландцев ). Посмотрите в записях это - "нечто".

• Подобається Подобається x 2
  6. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ех, мазуров, настоящих уже в Польше почти нет.
    Их часто плутают з жителями Мазовша - их так как раз так и можна было считать, но лет 200-300 тому назад.

Пришли совети у 1945, мазуров в лагеря вместе з германцями погнали.
    В 70-х, тем кто остался, так польские коммунисти надоели, что сами в Германию уехали.
    Но ещё им хозяйства даром отдать прийшлось, почти все местние секретари компартии, сволочи, захапали.
    А мазуры, знаете, зв 200 роследних лет на северных земдях польську культуру берегли. Ужас.

• Подобається Подобається x 3
  7. victorys

victorys позитивчик :)

ну от Вам трохи Агатон розповів про мазурів :)
    Тут є трохи інформації про цей район Польші, почитайте, якщо вам цікаво :) А ось що каже WIKI на цю тему.

Духота вже котрий день поспіль, вже навіть ровером на роботу не хочеться їздити, бо повертаючись о 15-ій приїзджаю вся мокра, зразу тре холодні водні процедури приймати...Вчора мій пес не поділив миску з водою з другим псом (вчора перший раз в житті пішли ми з ним у гості :))) ) і поки я іх розділяла, тамтой другий в поривах злості (бо миска була його) цапнув мене за ногу. Цапнув зовсім не легко, але біль дуже швидко минув і до вечора жодних слідів не було. А зараз дивлюсь я на ногу, а там синячисько на пів литки о_О та воно не болить, але в шортах смішно виглядатиме :mocking:

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Если на ногах ногти, то на руках получается, что рукти?:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  9. victorys

а шо то вас на філософію на ніч потягнуло? :)

• Подобається Подобається x 2
  10. ну, скучно ж, мабуть, просто так, бездумно їх обрізати :)

а от у звірів лапи, то у них ті штуки мають називатись "лапті"?

• Подобається Подобається x 12
  11. victorys

В нас щойно почалась гроза :preved: після тої невитриманої духоти то таке полегшання :good: повітря робиться чистіше і легше дихати.
    Сьогодні на роботі перекладала текст з російської на українську, здавалося б, що то раз плюнути, але я трохи з тим намучилась...А все тому, що хтось перед тим перекладав той текст з польської на російську і переклав не дуже вдало, а після того як я почала то на українську перекладати, то взвгвлі каламбур якийсь получався. Початкової версії тексту (на польській мові) не було, тож я мусіла здогадуватись що там могло бути написано перед тим і більш менш підбирати правильні слова :wacko:
    Ого! щойно так гримнуло, що я аж підскочила :scare:

• Подобається Подобається x 10
  12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні моя кохана друга половинка поїхала у Францію...цілий місяць не бачитиму..і все через цю роботу....не відпустили у законну відпустку...ну нічого...хоч коханий відпочине...

• Подобається Подобається x 15
  13. грім?

колись-то заходжу у кімнату де діти бавились, питаю: що це тут так гупнуло?
    мая мала (4р): це я гупнула. ні, це моє життя гупнуло :)))

14. poetka

poetka Дуже важлива персона

Приїхали з Ашану,нагамались там вареничків.....смакота,точніше малий поїв, а я за ним доїла,замовили каву з молоком.теж смачна з корицею,мнямка....а малий як порскне тою кавою,йоли-пали,ледь стрималась,бач як вареники подіяли...
    А ше там класний каток,сьогодні там такий дідуля катався в навушниках,витворяв такі піруети,я б так не змогла...

• Подобається Подобається x 4
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ми з малою на Володимирській гірці попали під стихію.... Тільки-но зробив фотку з місця,де мало хомосапієнсів...і почалося... Стіна води з неба,блискавиці...вітрюган...і ні одного "творця своєї долі",їті... От же ж... Єдно фальшивство в тотих хомо і більше ніц...:sorry: Як якась нещасна мізерна блискавиця може влучити в "творця своєї долі"? Але чось всі попудились.... Так ми,з Зоряною,в повній самотності чалапали на Почайнинську,а хомо дивились на нас з-за вітрин і брам... "Творці",їті...

• Подобається Подобається x 9
  16. Багіра

Багіра Well-Known Member

і тепер ти вся моя))).. тобто наша)

в мене звичний відпочинок і день "в піжамі" після довгої подорожі і відпочинку.. відпочинок був психологічно активний, вражень купа, але трохи малорухливий, бо машиною... от тепер збираюся докупи і пакую нові валізи.. їду на весілля дружкою..:)

17. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

нібито одужую. принаймні так себе налаштовую. правда, голова тріщить і надалі ломить все тіло. але ж лікарняний я не відкривала - то маю арбайтен. і так слава Богу за мого начальника, що так із розумінням ставиться до моєї хворобливості.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Надворі вже +30.
    Приїхали елєктрики...будуть відключати світло.
    В цілім кварталі.
    Питаюсь:
    - Хлопці,а дусту взяли?
    Бо,як засмердимось,буде ніхарашо...
    Тут,в клініці всьо на лєктриці.
    І вода,і плитки,і ....ну,всьо...
    Загрів малій зупу,зробив каву...
    Ще дозаряжаю батереї в мобілі...зараз вимикають.
    Савєцький союз
    За гроші.
    півтори тищі в день.
    Я вже дохтурів попередив:
    Як мала зірветься...тримати не буду.
    Молю Бога,щоб сам не зірвався.
    О...юж....нема
    Вимикаюсь...треба економити.

19. Gingerbread

Gingerbread Active Member

Їду зараз на прощу в Зарваницю. В автобусі неймовірно жарко, а за вікном неймовірно гарно... Їхати залишилося ще близько 2ох годин. У всіх такий піднесений настрій:) Коли починала писати проїжджали Старе Село, а зараз у Заліссі...

20. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні трохи "пригоріла" на сонечку на Ясниському карєрі...але загалом гарно відпочила, накупалася і дозасмагалася:girl_cool::girl_cool::girl_cool:

• Подобається Подобається x 14
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)