Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну і погодка ж у вас тут, в Західній Україні... Дні теплі, а вечори та ночі - осінні. І це посеред літа! Аж дивно. В липні місяці я ще ніколи не мерз :)
    Сьогодні планую по гриби сходити. Такі ліси навкруги, а я просто обожнюю природу... Душа відпочиває.

• Подобається Подобається x 7
  2. Honda

Honda Well-Known Member

Так, так!! Погодка, зовсім не літня! Хочеться тепла!!!!!! А то хмарно!!!! І холодно!!! Так і літо пройде:sad:

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Не можу зрозуміти чому. В мене вдома зараз (та і все літо) жарко і ночі такі, що хоч голим бігай. Та й живу ж я не південніше... Це, можливо, через гірську місцевість.

4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ага!!!Почались катаклізми....скоро все вверхи дном стане.

• Подобається Подобається x 2
  5. Игорь

Игорь Well-Known Member

10.07.2010 г. в селе Дедуровка, Оренбургского р-на, Оренбургской области состоялся областной праздник украинской культуры ( традиционный, ежегодный). Приняло в нём участие 15 украинских фольклорных коллективов со всех уголков Оренбургской области. Как всегда это прекрасное зрелище.

• Подобається Подобається x 8
  6. poetka

Приємно!!!!!

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

А мій день почався з уколу,з поломаного крану на кухні,от і все з рук валиться,відповідно на кухн безлад,а це мене так виводить з ладу,(люблю порядок).
    А ше намічається замовлення, в одного фацета 50 років,...а,коли встигну?:dntknw:

7. olya_d

olya_d Well-Known Member

та чомусь так буває, що коли стається щось погане, то не одне, а багато різного. Так ніби щось чи хтось відчуває, що людині важко, і давай її зі всіх сторін бити. Але тішить хоч те, що минеться все і разом :) Та й вже майже минулось

8. Кохана

Кохана LuBimaya

а у нас в Сколівському районі маленький будиночок є... ось ми туди кожне літо і їздимо...

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

добралася до компа, зараз фотозвіт поїздки завантажу...
    а ще ми рибку ловили...
    сунички їли
    і сіно косили

• Подобається Подобається x 17
  9. Персі

Персі La mafia è immortale!

Їздили сьогодні в Бухту вікінгів на пляжі повалятись. Нічо так, тихо, спокійно, чисто. От тільки погодка не дуже пляжна. :sad:

10. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

захворіл. тече з носа. горло болить. тіло ломить. мала купу плнів, зрештою - півдня проспала, потім - поприбирала, подивилась фільм "У них все добре", слухаю Пінк Флойд і думаю -повзти завтра на пілатес,а потім - на роботу чи ні...

• Подобається Подобається x 6
  11. poetka

гора роботи...:sad:

• Подобається Подобається x 3
  12. victorys

victorys позитивчик :)

були сьогодні в лісі, привезли майже відро чорниць, завтра треба буде щось з ними робити...Після лісу ще на річку роверами зганяли, посиділи троха біля води і у воді, песик теж поплавав від душі :) Спека в нас сьогодні неможлива [​IMG] вітру майже не було весь день і жодної хмаринки на небі...(31 градус, завтра і післязавтра буде так само). А потім Павел поїхав на роботу на нічну зміну, а я во сиджу нуджуся сама в ту спеку. Сьогодні спатиму з відкритим на повну вікном (зазвичай на ніч відкриваєм тільки вверх щоб свіже повітря заходило), надіюсь комарі живцем не зїдять :)))

13. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ні, на платес не піду завтра. і на роботу не поїду. температура вже... треба пілікуватись. ну що ж - буде хоч чса почитати щось корисне

• Подобається Подобається x 5
  14. Peri

Peri Well-Known Member

звичний день - коли можна трохи часу відпочити на ЛФ:)

• Подобається Подобається x 4
  15. Игорь

Игорь Well-Known Member

А у нас, в Тюльганском районе Оренбургской области закончился 10 межрегиональный фестиваль казачьей культуры. Он прошёл под девизом - "Оренбург - форпост России ". Были представители с Кубанского казачьего хора. Они с восторгом отзывались об уровне фестиваля. Оренбург - казачий край, совершенно другой менталитет, чем , например, в Самаре. Как говорил Л.Н. Толской : "Самый вольный человек - казак". У меня зять из казаков Илекского р-на, станица Россыпная ( граница с Казахстаном). Я уважаю казачью культуру, но человек я не военный и украинские песни нравятся больше. Кстати шесть лет назад там же в Тюльганском районе проводился фестиваль украинской культуры. и я там даже в хоре пел ( подпевал ). Губернатор Чернышёв А.Н. помню тогда подчеркнул, выступая, что культуру земледелия завезли на территорию нашей области именно украинцы. У нас последнее время идёт укрепление казачьих обществ и мне это нравится, тем более, что во внуках есть казачья кровь.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В нас така класна погода, ну така класна! Другу ніч підряд повертались додому о 3й ночі після вечірок. Одяг - по мінімуму. І зовсім не холодно! От би на озеро поїхати.. А нема машини :sad: І знайомі не можуть ніяк зібратись.. А так би хотілось булькнути в озерце! Ех.. Залишається заслонити вікна (ми на 1 поверсі) і ходити вдома голяка :))) :shy:

• Подобається Подобається x 6
  17. victorys

Співчуваю :empathy: А роверами ніяк чи задалеко?
    А ми сьогодні рванули на озерце, але побули там трохи більше двох годин, протягом яких я 5 раз залазила в воду, не мали більше сили смажитись на сонці і вернулись дододму. Людей на озері масса (троха менше їх було на тому дикому пляжі куди ми завжди їздим, та всерівно якось мені важко відпочити в такому натовпі). У літку у наш район Польші (Мазури) приїзджає дуже багато людей на відпочинок (бо тут багато озер навкруги). Особливо багато з Варшави (звертаю увагу на номерні знаки приїзжих), але і закордонних автівок не бракує, певне їм у Польші дешевше виходить відпочинок ніш у інших країнах ЄС :scratch_one-s_head:
    Йду попрасую собі на завтра якесь вдзянко на роботу, бо завжди з ранку бракує мені на то часу і мушу на 5 хв раніше вставати :)))
    Вчора комарі на щастя заживо мене не з"їли, або то справа Рейду, або я просто міцно спала...Вікна в дома наостіж вже третю добу, навіть вночі...

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тільки в мене ровер :sad: Та і в місті нема таких озер, щоб поплавати. Хіба що за містом, але туди трохи далеко міським транспортом..
    Теж так хочу! Але мушу закривати, коли світиться. Комарня, комашня і інші жужалки мене нервують. Руки ніяк не дійдуть купити москітьєру.

19. victorys

в нас без москітьєри, на ніч включаєм отаку штуку [​IMG] в разетку і кожен вечір міняєм пластинки, вроді помагає.

• Подобається Подобається x 5
  20. Honda

Honda Well-Known Member

Хочу спати, але від ЛФ неможливо відірвітись!
    Приїхали вчора з лісу, зразу позасинали! Там навіть повітря не таке,як дома! Супер!! Сьогодні їздила до Коханого! прийшли наші друзі ( ше досі святкували його ДН) :)) А завтра Петра, прийдуть після Служби Божої гості, родина до мого дідуся!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)