Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Зараз,зараз,а мо шось і вийде:

• Подобається Подобається x 22
  2. nikolas

nikolas Well-Known Member

Це капелюшок,чи кондитерський витвір мистецтва?

• Подобається Подобається x 2
  3. poetka

А це мій обіцяний тортик.Робила на замовлення....
    Вийшло вставити фото:wacky-girl:

---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

Це моє мистецтво тортиків...

• Подобається Подобається x 8
  4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Прикро,дуже прикро розчаровуватись в рідній людині....і,хоча,мене вже не раз в тому житті зраджували близькі,але цей раз- особливо болісний.....але винна таки я сама,бо "увійшла двічі в ту ж річку","наступила на ті ж граблі",ітд....сама себе довший час обманювала......

• Подобається Подобається x 14
  5. Fon

Fon whom how

кльова шапка. але жовта..

• Подобається Подобається x 1
  6. poetka

Вона як кава з молоком;) але це торт:sad:

• Подобається Подобається x 1
  7. Shine

Shine Well-Known Member

Та де, це - диво:give_rose:
    Краса неймовірна! Як таке чудо можна різати ножем і їсти?

• Подобається Подобається x 4
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Така селяві... Сі з'їст і сі...е-е-е...тойво... :sorry: Кругооборот,значицця...:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Поетко!!! супер!!! ви справжній майстер! митець! Художник!
    ПИ.СИ. а як ви то робите таку карсу і як то потім різати? і взагалі - його можна їсти потім?

10. poetka

Ой!!!!Воно таке смачне,особливо розочки(все без виключення їстівне);)

• Подобається Подобається x 4
  11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А то залежить, кому...
    http://www.youtube.com/watch?v=BPLsZ_tlZZY

• Подобається Подобається x 3
  12. poetka

:))):))):))):))):))):nea:

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:36 ----------

А кому треба той в мене замовляє;) а я вже ваяю,по-бажанні з любими цвєтуйочками,шариками,кубиками і т.д.

---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ----------

Такщо,кому тре пишіть в пп (то малесенька рекламка,не оффтопте,пліііііііз!)

13. Honda

Honda Well-Known Member

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:12 ----------

Оце дійсно, тільки у цього міста своя історія!!!

---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:17 ----------

Я сама дома!!!
    тільки шо зварила борщик зі свіжих бурачків, моркви, капусти, картопельки:nyam2:
    на черзі кампот "З всіх фруктів, шо ростуть в саду":))
    а ще поприбирати хочу, попилососити (чи по-українськи буде попорохотягувати:haha::))) )...

• Подобається Подобається x 5
  14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Попилосмоктувати. ))))

А в мене черговий звично-незвичний день без дітей. Вперше в житті так довго без них. Скучаю і п'ю валер'янку... (((

• Подобається Подобається x 6
  15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Сьогодні під обід приїхав у Східницю(Львівської області). Тут бальнеологічний курорт і сестра приїхала сюди з донькою на лікування. А я за компанію на 3 дні з ними, а потім хочу нарешті відвідати Львів.
    Увесь день бігали від одного джерела до іншого. Тепер я розумію, що лікувальний ефект однозначно буде, якщо не від мінералізованих вод, то від цих цілоденних "розминок" по свіжому повітрі:).

• Подобається Подобається x 10
  16. terRen

terRen Дуже важлива персона

У мене сьогодні так само зрадила дуже близька людина , я думала, що здурію від болю і обіди ,зайшла на форум, думаю трохи відволіктися ,мо... полегшає, хоча знаю ,що треба самій з цим якось справлятися,а як? Боже допоможи нам...

• Подобається Подобається x 6
  17. nikolas

nikolas Well-Known Member

Не беріть дурне в голову,а тяжке в руки.Якщо це стосується любовних стосунків,то в парі завжди хтось кохає,а хтось дозволяє себе кохати,видко у вашому випадку ви перші.Не шкодуйте,"мужчина,как троллейбус,за ним будет следующий."

• Подобається Подобається x 5
  18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Життя потрохи налагоджується. А то за останні два тижні тільки купа проблем і негативу, нічого хорошого навіть не намічалося. Надіюся, тепер настала черга білої полоси, ще би тільки виздоровіти, а то вже тиждень хворію..

• Подобається Подобається x 7
  19. comanche

comanche знайшовся

Ну що це за настрій... фортуна... біла полоса в житті... можливо ви це саркастично, а може і справді у це вірите... хоча мої слова стосуються людей, які саме вірять у такі штуки долі. НАМАЄ такого нічого, ми цілком творимо своє життя самі і не треба спихати щось на волю випадку. НЕМА випадку, забудьте про нього.

Стосовно зради найближчих людей - це завжди боляче, але не смертельно, це робить нас сильнішими хоча і черствішими... І лише дуже небагатьом людям вдається після болісних зрад посправжньому відкриватись в майбутньому...
    Але на цьому не потрібно зациклюватись... Прогулянка нічним містом лікує...

• Подобається Подобається x 8
  20. Honda

Honda Well-Known Member

Їду на шашличок в гори!!! ;))
    Якшо погода не помішає:))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)