Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

ше трошки і відпустка... дочекатись не можу) а решта все як завжди:)

• Подобається Подобається x 5
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Йду прикрашати тортяру,потім покажу.

• Подобається Подобається x 3
  3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

а пригостите ??)))

• Подобається Подобається x 1
  4. poetka

5. poetka

От хочу вам показати ,а з радикалом як завше глюк..
    Одним словом нічого чомусь не вийшло:cry::cry::cry:Мучусь,мучусь,може саму фотку треба зменшити не знаю....Взагалі не знаю в чім справа, мені той Радикал не піддається:cry:

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

Скажіть люди,як то правильно робиться,чи треба своє фото зменшити а потім його в рад. переносити,чи як?

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

Бо я вже з тим запарилась,тикаю,микаю,а воно виходе таке здоровезнео_О

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Какое "безобразное месторождение" калорий. [​IMG]

---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

Киньте как есть я может переделаю и выставлю ещё раз.

7. nikolas

nikolas Well-Known Member

Коротше був сьогодні в горах,їздив за чи по гриби(грибами),як правильно?Намочився,як щур,задоволення отримав-фийст.Давно такі круги не намотував,хотів загрузити пару фоток,не виходить.Фотографував на телефон,карта пам"яті шось глюканула.Спеціяльно,паралельно пазив афини(чорницю),її або зірвали,або вона ще не дійшла,корчів багато,а результата 0.Як дожию,хочу в неділю,знов поїхати за чи по гриби(грибами),як правильно?

P.S.Гриби найшов.:preved:

• Подобається Подобається x 5
  8. comanche

comanche знайшовся

Вже тиждень як кінчились

Чому афини? або чорниці або яфини :)

9. nikolas

У нас кажуть афини,покутсько - буковинський діалект,вібачєйти.:)))

10. victorys

victorys позитивчик :)

а в нас ще є :i-m_so_happy:, он 2 дні тому засипала цукром в банках, а з решти Павла мама варення зробила (та я більше люблю саме такі засипані цукром, без термообробки, а ще краще свіженькі зі сметаною і цукром :nyam2: )
    На підвіконнику один за одним зацвітають фіалки, що я їх пізньою осінню насадила у кольорові горщещки, гарно так...:girl_in_dreams:
    Сьогодні після роботи поїхала я трохи на закупи, правду люди кажуть, що не стільки гроші дають щастя, скільки всякі цяцьки за них куплені :))) А потім ще зробила пару км на ровері, їхала трохи через таку вузеньку стежинку між полями та лугами, а там стільки квітів цвіло всяких, запах від них тримався у повітрі такий легенький та приємний, довкола метеликів купа, пташки десь цьвірінькали і всьо то разом взяте творило таку ідилію, що важко передати. А я спокійно крутила педалі, троха овівав мене легенький вітерець і гріло сонечко (не сильно, так як година була вже післяобідня)...і так на мить зупинилась я в тому раю на землі, вдихнула глибоко повітря, глянула на ту всю красу і хотілось на декілька хвилин затримати час.. І здавалося б час від часу їздила вже тою стежкою, та сьогодні якось так іншими очима на то всьо глянула.
    Є стільки гарного довкола нас, та ми так часто не звертаєм на це уваги, або прибиті буденними справами, проблемами та думками просто не помічаєм...а шкода...
    Завтра знов крутитиму педалі, все далі, далі, далі...

• Подобається Подобається x 7
  11. Honda

Honda Well-Known Member

Не скінчились на Івана якраз в розгарі! То просто люди все визбирують:) А якшо поїхати в гори, то ше й зелені яфини мож найти! А то вже зараз мають гогодзи (брусниця) бути!!!

не знаю, як правильно, але ми кажем " по гриби" або " гриби звідси поки не пізно":haha:
    В нас Івано-Франківськ водою залило і мій районний центр тоже, в сусідньому селі річка знов дамбу прорвала!!! Біда!

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

А так то сьогодні ввесь день: прибираня, готування! От тепер вареники з яфинами робила!

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

poetka,

І я кручу, кручу.. :) Якось їхала на фотосесію майже на другий кінець міста. Виявилось, що прямо від мого дому туди веде велосипедна доріжка. Особливо прикольно було їхати через парк - дорога рівнесенько заасфальтована, довкола дерева, скошена трава, якийсь цвіт, пташки співають.. Рай! :good:
    Ех, пішла педалювати додому. Ввечері простіше по вулицях їздити, бо машин майже нема. Але деколи гірше, бо світлофори не працюють і треба бути обережним на перехрестях.

• Подобається Подобається x 4
  13. nikolas

А ми говоримо за грибами,то ви пані з Делятина,знаю,знаю,бував там.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На гриби ;)

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

В гриби - також вірно. :)

16. nikolas

Ага,коли їх багато.:)

17. Honda

Honda Well-Known Member

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ----------

Але якшо подумати логічно: на гриби-то їх тоді треба топтати:)), в гриби-тре шукати величезний, шоб залізти в нього! :haha:
    але то так жартома:)

18. nikolas

19. poetka

А я проїздом була в Чернівцях, і то вночі:sad:

20. nikolas

Ви багато не втратили,це майже той самий Львів,лиш меншого розміру,але іншим разом приїхайте або проїхайте в днину.:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)