Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Шо то вас цікавить де інші ходять, ви мені краще скажіть де ВИ ходите!!! В старостіни тут на городі завал, кабачки як дурні родять і родять а колхозників НЄТУ!!! Де моя бригада студентів-практикантів, на чолі з Михом?

• Подобається Подобається x 8
  2. victorys

victorys позитивчик :)

• Подобається Подобається x 1
  3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

ну і дощ... та ше й сихівський вітер- джинси поприпали до ніг, мешти і носки можна викручувати...холодно і мокро((( добре, що залишила форму для фітнесу на роботі- сижу тепер в лосінах))))) не офіційно))зато тепло і сухо)):))) лиш б по офісу не тре було бігати))) а то кумедно виглядатиме))

• Подобається Подобається x 11
  4. comanche

comanche знайшовся

Чогось рано приперся на роботу, сиджу і думаю почати розробку нового візуального інтерфейсу для свого проекту... і поки ніяких ідей, ану хтось підкаже? :)

• Подобається Подобається x 6
  5. Guevara

Guevara Active Member

Ну и жара, проспал работу , прикатился душно, сижу чухаю репу чтобы сделать чтобы ничего не делать, слушаю брэйнсторм, мечтаю о том как поеду во Льво автостопом , на следующей неделе )):dance2:

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

:nea:
    зберись думками і пиши :)

7. Honda

Honda Well-Known Member

Сьогодні в Коханого День народження! От вчора поїхала до нього додому (він про це не знав:) ) І от я зійшла з маршрутки в нього в селі, дивлюсь недалечко він стоїть з другом! Підхожу, усміхаюсь , бо хвилину тому назад ми говорили по телефону і я казала, шо дома, відпочиваю! Бачили би ви Андрійка вираз лиця:))) " А ти як тут опинилась??" Сюрприз получився!! :preved::yahoo::cools:
    Потім хлопці догнали, чого я приїхала, а я так витягяю бантик:"Найкращий подаруночок-це я!!!" :haha: А вже потім дома подарувала справжній подарунок: вишиванку!

• Подобається Подобається x 10
  8. comanche

comanche знайшовся

Зібрався, пишу і непогано виходить

• Подобається Подобається x 4
  9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А даште почитати? )

10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Затопило нам хату....у вітальні,спальні і на веранді вода тече прямо зі світильників...плакали наші нещодавні ремонти....маєм сьогодні "справжнього івана купала"....а на перекриття горища і даху зараз явно "не нашкрябаєм"...

• Подобається Подобається x 8
  11. comanche

comanche знайшовся

(с) Грицева Шкільна Наука
    Графічний інтерфейс, вpагалі, важко без інтерпритатора читати (аля Mozilla, IE, Opera...)
    Але якщо дуже цікаво і маєте дрібку творчого бачення, то можу показати і скажете своє фе.. але коли та біда буде більше готова ніж нє :)

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

Завжди цікаво.

13. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ваяю торт!:dancer:

• Подобається Подобається x 5
  14. Игорь

Игорь Well-Known Member

Великолепный подарок. Храню один такой. Настоящая вышиванка. До сих пор благодарен. А сегодня зять, гуляя с внуком нашли на улице в траве настоящую черепаху. Панцирь немногим более двадцати сантиметров в диаметре. Доня звонит - Папа, приезжай и с Колей ( внук) отвези её на Урал. Я сказал, что приеду немного позже, сейчас занят. Но они оставили её в песочнице, а она убежала. Остались одни воспоминимая и фотоснимки. Без них доня не может. У неё отличное чувство ракурса да и рисует неплохо.

15. Honda

Honda Well-Known Member

Дякую! Вже давно знала, шо подарую саме вишиванку!

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

щойно прийшла додому з роботи...замучена, що просто нема слів....я б ще сиділа мабуть до 22, але чимось отруїлася, головний лікар побачив мене таку бліду і відпустив додому....

• Подобається Подобається x 4
  17. nikolas

nikolas Well-Known Member

Та це фініш,що твориться.У нас в одному селі,пів цвинтаря знесло,люди ходять і кістки збирають у мішки,дороги позносило.В моїх батьків вода в півниці,як у басейні.

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

А я думав вона десь в серпні доходить,люблю варення з афинів(чорниці) з морозивом,смак дитинства.Кажуть добре впливає на очі.

18. found

found Well-Known Member

В чорницях міститься вітамін А, при відсутності якого виникає куряча сліпота(погіршення зору в сутінках). Під час Другої світової війни льотчикам, котрі вилітали в сутінках на завдання давали чорниць.
    От тому вони й корисні для очей)

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Звичайнісінький день...майже весь день просиділа вдома півд монотонний шум дощу,дивилася кіно,слухала музику,роздумувала над порадами форумлян...Ввечері коліжанка таки розбила мою самотність і нічогоробіння і витягла в гості до ще одної нашої коліжанки.де ми пили мартіні і дивилися футбол.Іспанія у фіналі,я в екстазі.Повернулася додому 1.30,от зараз сиджу лажу по нету,не спиться...І думаю,думаю,думаю....

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бабулька чоловікова дуже хотіла нам привезти картоплю свою з села. Так от я ні світ ні зоря о 6й мусіла вставати.. Ванна-кава-ровер. Зустрілись. Потім до офісу. Осьо сиджу вже другу годину і не можу зібратись щось робити. Зарано.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)