Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. якщо ще щось залишилось :))) - зробіть наливку: на 1 кг ягід - 400г цукру. банку зав'язати марлею і у тепле місце для бродіння (2-4 дні), помітили, що забродило - водяний корок і на 3-4 тижня до повного припинення бродіння. проціджуєте, розливаєте у пляшки і зберігаєте в холодному місці. у магазині таких не купите :nea: а, що наливки густі, то можете потім і горілкою розвести :) (смачна наливка вийде з агрусу, але той тре попроколювати і вимагає більше цукру. а з вишнівкою можна заодно і язик проковтнути :))) )

• Подобається Подобається x 13
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

а чайникам скажете, що то таке? :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Супер, дякую, так і зроблю. :good:

• Подобається Подобається x 2
  4. "ми не скажем, а покажем" :)

а можна у закорковану банку вставити трубку і відвести її в баночку з водою, але мусе бути все щільно, щоб повітря не потряпляло у банку з майбутньою наливкою

• Подобається Подобається x 9
  5. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

то сифон називається :))
    Хоча при його відсутності мій друг натягає на бутиль (на горлишко) гумовий виріб і проколює його. Колись зфоткаю і виложу тотоє чудо :)))

• Подобається Подобається x 7
  6. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

в пошуку ідей в просторах нету випадково натрапила на ляльок Тільда)) і вирішила сотворити одну з них))) до першої ночі вивертала вузесенькі ручки -ножки і набивала їх синтепоном)) це такий кайф-коли під руками оживає лялька)) не можу дочекатись, коли дошию до кінця)))

• Подобається Подобається x 10
  7. Honda

Honda Well-Known Member

А в нас шось сонечко сховалось-холодно! А зараз іду обривати порічки, агрус, смородину!
    А вечером десь може піду гуляти до річки чи ставу, то ніч на Купала...

• Подобається Подобається x 6
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Здуріти!
    Телефонна конференція. У трьох різних областях в одній структурі, на схожих посадах - троє на прізвище Жук, причому двоє з однаковими іменами.
    Мені підказали - їх розрізняють на слух по і-мейлах, так і говорять - "Згук" або "Йук". А третього звуть по імені.

Останнє редагування: 6 лип 2010
    • Подобається Подобається x 8
  9. Ravin

Ravin Well-Known Member

По работе:
    Что за день сегодня?
    Вроде бы не очень тупые люди, с самого утра задают вопросы с проблемами полугодовой актуальности. Стали выпускть тормозную жидкость хорошего качества и дают на пробу?

• Подобається Подобається x 5
  10. victorys

victorys позитивчик :)

ми також :))) так що фото відразу в студію ;)
    Сьогодні на роботі получила так званий код до величезного ксерокса з багатьма функціями і сенсорним екраном який стоїть в нас на коридорі. Перший раз з таким стикаюсь, щоб кожен працівник мав свій код, який мусить настукати на спеціальній клавіатурі, для того щоб щось сксерити, а після ксерування вилогінитись. Чи то я відстала від новинок техніки :scratch_one-s_head: Та ні, ксерокс є майже в кожній кімнаті, але той що на коридорі то такій спільний та багатофункційний і дуууже великий.

11. Gingerbread

Gingerbread Active Member

Йой як на зло вчора ввечері на оці виліз величезний ячменисько, а в мене була купа планів на цей тиждень, ну але тепер всьо переноситься :ireful1:...виглядаю як мутант:ireful1:
    А ще сьогодні нарешті дізналася всі деталі мабутнього відпочинку:yahoo:

12. poetka

poetka Дуже важлива персона

Потішили,сміялась мало не впала з крісла,вибачте не з вашої проблеми(ячменя)А з вислову,клас.:haha::haha::haha:

---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

Замовили на післязавтра тортяру ....мушу завтра шось вигадувати:)

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

Відзвітуюсь як вийде, шось путнє(сфоткаю).

• Подобається Подобається x 1
  13. victorys

Я недавно робила торт на ДН мого Павла похресниці і між коржами викладала плястерки спілого, такого з чорними крапочками, банану (тобто корж-крем-банан-крем-корж), ну можна між інші коржі викласти інші фрукти (персики, трускавки) загалом дуже смачно на фруктово :)
    Але я не піддаю сумніву Ваш кулінарний талант, тому ви неодмінно щось вигадаєте :good:

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Big Brother wathing You...
    Хто ксерив, коли, скільки сторінок. А потім можуть спитати - Що і НАВІЩО ?

15. victorys

та най питають, наразі тільки інструкції ксерю, а папери з більш конфіденційною інформацією копюєм де інде, бо з такою технікою справді складається враження про Великого Брата :)))

16. Кохана

Кохана LuBimaya

Я дома!
    В Карпатах просто супер!!! Наїлася чорниці, а ще чоловік мені надибав величезну галявину суничок!!!! Збирали гриби, косили сіно, пили молоко, їли смаженицю й шашлички.... Відпочили...

---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

фотозвіт буде завтра, бо зараз щось нічого не завантажується... ще й спати хочу...

• Подобається Подобається x 17
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Нарешті я тут. Було так гаряче, що не могла всидіти в офісі. Лазила по фотосесіях і сиділа вдома. А вдома не мала клави з укр. буквами. От забрала з колишньої квартири стару клаву і можу нормально писати :)
    Від завтра вже і в офісі буду. Бо стільки фоток наробила, що треба тепер пару днів то все розгрібати.

18. Agaton

Agaton Well-Known Member

Так буде тільки протягом перших тижні. Потім усі привикнуть, а накінець вимкнуть більшість контрольних функції, або про них зовісім забудуть. :pardon:

Та ще покажеться, що таке величезне чудисько вимагає що і руш сервісу, ресету софтваре-у, і практично кожного місяця очищатимуть пам'ять ;)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А де то ви були?

• Подобається Подобається x 4
  20. Игорь

Игорь Well-Known Member

Каждый день с внуком и внучкой ( ей недавно годик исполнился) купаюсь в бассейне ( невеликом 2,5 на 3,5 )часто по два раза за день. Особенно внучка большая охотница, температура воды для неё значения не имеет. Но дедушке приходится раз в четыре дня менять воду, а то начинает цвести.Но уже приспособился и на это часа два уходит не более. Всё окупается радостью внуков.

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)