Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Збираємось в Карпати... харчів понабирали, наче на пів року їдемо... :mocking:
    буду у вівторок.. всіх цьомаю! :preved:
    ПА-па :bye2:

• Подобається Подобається x 10
  2. Игорь

Игорь Well-Known Member

Родственники уезжают в Белоруссию и оставили на время у дочери, зятя и внуков черепашку. Сегодня внук пускал её в саду и я настоял, чтобы он пустил её в шпорыш ( трава такая ). Помня как отец рассказывал, что в пустыне, если черепаха в песках наткнётся на шпорыш, то обязательно его весь съест. Очень любит. Черепашка тоже начала есть. А доня сказала: "Жалко мне домашних животных. Эта черепаха должна в пустыне жить. А так они влачат какое-то жалкое существование." Она у меня такая. А черепашка в это время уминала шпорыш.

• Подобається Подобається x 6
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Товчусь на кухні. Діти мені перевертають хату. Завтра мають бути гості з України. Треба ще приготувати якусь гостину, бо ж то важні гості... хоча наскільки пригадую вони ніц крім кобаси не їдять.

---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

само вони такі... чим мені заграманиця подобається, що тут з таких людей/дітей не сміяться. Вчать змалечку поваги до інших а на рідних теренах чого вчать? Ровнєніє на прєзідєнта!

• Подобається Подобається x 7
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

взагалі то...рідкість....виняток...
    але від того не легше....

5. victorys

victorys позитивчик :)

ось він фотозвіт ;)
    Цілий день ноги болять після вчорашніх танців. Товариство вже планує, яку тематику зробити на наступній вечірці (наразі найбільш вірогідні варіанти це ковбої або індіанці)
    Встала я сьогодні біля 12-ї, хотіла холодного чайку попити, що ще зі вчора стоїть, дивлюсь, а там муха плаває...:bad:
    Цілий день ніц не робилам, файно так полєнюховати..[​IMG] Під вечір приїхала Павла сестра з чоловіком і донечкою, покормилисмо троха комарів на подвір"ї, а заараз дочитую форум і буду збиратись спати..

• Подобається Подобається x 11
  6. Honda

Honda Well-Known Member

Була на концерті "Холодного Сонця" (Тернопільська група)! Супер!!!!! Емоцій і вражень маю на все літо!!!!
    А зараз буду їхати додому :sad:

• Подобається Подобається x 4
  7. comanche

comanche знайшовся

Холодне сонце це та.... це крута група.... :good:

• Подобається Подобається x 3
  8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А я тільки з Карпат приїхала..ТАК класно відпочила - позасмагала трішки,в бані попарилася,награлася в більярд..А повітря там яке - мммммм!Одним словом,було дуже добре,але дуууже мало...

• Подобається Подобається x 13
  9. victorys

І так завжди..все, що добре, швидко закінчується :sad: От хочаб ці вихідні, не встигли початись, як вже завтра на роботу :pardon:

• Подобається Подобається x 5
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А який негідник в баню посадив? :ireful1:

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я ще маю один день перед тим як піду на роботу. Страшно!!!
    Нині у нас були сестрині свекри і шваґро. Посиділи, поговорили, подивились тєлік, пошкварились в гарячій хаті, бо конденціонер відмовився працювати... але як тільки вони з хати пішли, то тут же все почало працювати і хату охолодило. Ніхарашо.

• Подобається Подобається x 6
  12. poetka

poetka Дуже важлива персона

А у вас там шо,сильна спека?

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Їх було двоє тих негідників:))) а якщо серйозно,то пішла я туди по власній волі:)))

• Подобається Подобається x 2
  14. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Знову працює інтернет....знову на форумі.....знову звичний день:)
    А ще була сьогодні в лікаря,повозилася по місту,забрала малу з садочка...сиджу фільм дивлюся"Одиночество в сети"

• Подобається Подобається x 1
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм....то як з якої сторони глянути....:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  16. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Мали сьогодні з малим зовсім невеселі "пригоди":ранок почався як звично,встали,поснідали,пішли на вулицю.Ігорчик гарно гуляв,бавився,їв,потім сказав,що його болить головка і виліз мені на коліна,я попробувала,що чоло гаряченьке.Поміряла темп. 38,подзвонила до нашої приватної лікарки,та не взяла трубки,подзвонила в сільську амбулаторію,там вже не було нікого,потім подзвонила в сусуднє село,де ми приписані,там сказали,що якщо миттю приїдем,то ще когось можем застати.Сусід нас підвіз,там вже була моя мама і ми ще на виході таки застали одну стареньку дит. лікарку (це була 14год і жоден терапевт не захотів нас дивитись,аргументуючи,що треба педіатра).Послухали нас,подивились-горло червоне ще й кутні зуби "долізають".Коротше,ми залишились в моєї мами.... Я весь день не розуміла,чому в тій поліклініці всі такі зденервовані були,аж ввечері дізналась,що в селі померла 6 міс. дитинка,вроді,від обезводнення через понос (то я вже тепер думаю,а чи часом її там не залікували).....в малого темп. знов піднімається,але загальний стан нормальний....Сподіваюсь,що ми швидко "викарабкаємося" з цього стану...

• Подобається Подобається x 9
  17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Пороблено :haha:

Так. +35-38 майже щодня. Це тут в липні нормально, тому без конденціонера ну ДУЖЕ зле.

• Подобається Подобається x 1
  18. Персі

Персі La mafia è immortale!

Вже другий день харчуюсь виключно смородиною. :))) Привіз свекор з дачі аж відро... і шо з нею робити? Всякі варення не пропонувати, бо їх у мене ніхто не їсть. :pardon:

19. victorys

і я за вареннями не пропадаю (окрім вишневого з цілими вишнями), тож пропоную компоту наварити, можна і в банки на зиму позакручувати, хоча і зараз у спеку холодного домашнього компоту напитись файно.
    А я щось останнім часом на мотоцикли запала :girl_in_dreams: От як була до них зовсім байдужа, так тепер за кожним обертаюсь...Вже якось ровер надоїв:mocking:
    Права є, а мотоциклу нема - неподобство! :ireful1:

• Подобається Подобається x 12
  20. Honda

Honda Well-Known Member

Дивлюсь фільм "Останній день". Говорила сьогодні з сестрою по скайпу. Вона в Америці. Вже третій рік пішов:sad: сумую за нею...
    Готуюсь до свят: маю багато днів народжень і в Коханого, і в 2 подруг, іменини в дідуся:) Подарунками вже запаслася:))

• Подобається Подобається x 12
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)