Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Игорь

Игорь Well-Known Member

Хорошо вас понимаю. Согласен. А я последнее время всё немного стараюсь помочь тем людям, которые опустились ( т.н. бичи ), но правда только мужчинам, к женщинам не подхожу. Всегда почему то думаю. Ведь на их месте мог бы быть и я.
    Думаю - может быть это и есть действительно русские люди, которые не могут найти себе места в современном жестоком мире. Подойдёшь, дашь мужику немного денег. Сколько удивления во взгляде, сколько благодарности. И я благодарен Богу, что ещё могу это делать. И радость моя от того, что человек вдруг понял, что кто-то его заметил, что не всем он в этом мире безразличен. Пару тройку раз сделаешь это по отношению к кому-то и видишь вдруг, что он стал более опрятен...

• Подобається Подобається x 11
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тре буде якось зібратисі і поїхати помогти старостіні, нє?

• Подобається Подобається x 8
  3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Помідорки хрумати? :)

• Подобається Подобається x 5
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, бо стане геть егоїсткою, нє?

• Подобається Подобається x 6
  5. Игорь

Игорь Well-Known Member

А у нас засуха в этом году классическая. Огород приходится поливать раз в два дня обовьязково. Клубника отошла. Перец уже созрел, но помидоры ещё зелёные, так как сажал в открытый грунт, но уже большие. Вишня, смородина, крыжовник. Картошка цветёт. Винограда в этом году и яблок много будет. Ну естественно арбузы и дыни. Зерновые вот только пропали, но говорят с прошлого года ещё элеваторы забиты. Вспомнилось, что на севере Нижегородской области ( родина мамы) помидоры сажают всегда в "парники" но даже так они раньше не выспевали. Их срывали и доспевали они на подоконниках. А в Коми, одно время ( девяностые)я там был частый гость картошку сажали только с очень длинными ( сантиметров по десять ) отростками. Правда я не видел как это происходило, только рассказы местных слышал об этом. А у нас весь май и июнь, температура 30-40 и дождя практически не было. Цветы в городе поливают каждую ночь.

• Подобається Подобається x 7
  6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

тяжкий день після вчорашнього випускного...прийшла додому о шостій ранку.....спочатку культурна програма в ресторані, пізніше поїхали в Лерой...а потім на озеро в Глину Наварію.....

• Подобається Подобається x 9
  7. comanche

comanche знайшовся

Голова відвалюється вкотре :sad:
    Зранку ламанули хостинг... стерли всю інформацію... попереду безсонна ніч і відновлення інформації з бекапів :)
    Весь день щось роблю... наче навіть успішно.... але нічого не тяну.... взагалі... якось на автоматизмі програмую... буває ж таке...

Чогось хочеться... і не знаю чого...

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

Як созрел? У нас ще немає, помідори теж зелені. а ось картоплю вже викопують і скоро будуть садити другу.:)
    ті ростки обкручуть навколо картоплини і так саджають, але то не то..ростки не повинні бути такими довгими:).ггг.агроном однако я:))
    Завтра випускний, щось не хочеться мені на нього йти..може ото диплом одержати та й додому?

9. comanche

comanche знайшовся

10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ірусь,то така подія,яку я б не радила пропускати:)Все - таки це прощання зі студенством і треба його відмітити достойно;)Пам"ятається,мені теж не дуже хотілося іти на свій випускний,але я не пошкодувала,що пішла - я провела чудові кілька годин зі своїми одногрупницями:)
    Я завтра теж іду на випускний:)Он якраз наводжу марафети:)))Бачили ви б мене зараз - довго би ржали:сидю я в халаті з гулькою на голові і в лакових босоніжках на шпильках(називається розходжую на завтра:))) )

• Подобається Подобається x 10
  11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

В жодному випадку!

Святкуйте, пишайтеся собою - Ви здобули чергову висоту, заслуговуєте свята.

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Дитинство мені нагадала... на тому клаптику води старався поміститись весь Львів, місця нема, а треба ще волочити за собою не лише коци, креми і речі а й банячиска бульби з тушонкою, помідори, огірки. Мдям. Рамантіка.

---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

Може просто хочеться поділитись радістю з тим найближчим... а його поки нема поряд. Я кажу, що ідіть на випускний і святкуйте своє досягнення.

• Подобається Подобається x 8
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звичайний понеділок. Це не день. Це крісло-качалка! :) Розкачуюсь до того стану, коли захочеться щось зробити :)))

Вчора була на форумівці польського фотомодельного сайту. Прийшло 20 людей. Спочатку не всі знали, що я з України, тож вільно жартували і кепкували з людей зі сходу (українців, росіян, білорусів..). Цікаво було послухати, хоч іноді і прикро. В поляків водяться такі тупі стереотипи про нас.. Хоч те, що вони казали, насправді більше пасує полячкам. Тішило те, що ці люди ніколи не були в наших краях. Бо ті, хто був (переважно Львів-Карпати-Чорнобиль-Крим), зовсім інакше відгукуються про нас. Позитивніше :)

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний день. Звичний ліс. Недалеко,на полянку приїхала машина з двома молодими сім'ями...купа дрібних дітей... Розставили столик...їдло...пійло....сочки...шашлики... Я не втримав... Богу дякувати,діти...цілі... А то...столик...дрібниці.... Все труситься...спазм...втома така,ніби 5 тонн цементу розгрузив і перетаскав... І далі...звичний ліс... ВТОМА... Я по іншу сторону...

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

Прийду з прощі,спробую відкрити ще одну гілку. І назву її "Д ЕМ О Т И В А Т О Р И (для всіх)". Щоб туди закидали і песимістичні і оптимістичні,згідно з тим,в кого яке бачення світу. І політичні,і релігійні,і філософські,і сумні,і смішні,і,навіть пішлі. Сподіваюсь,не закриють.

15. Alias

Марусю, 100% причина в цьому.
    я все розумію, але я як біла ворона серед них. бо зовсім спиртного не вживаю і буду дивитися на всіх тверезими очима:)Ну та нічого..якось воно буде.

• Подобається Подобається x 5
  16. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:ireful1::ireful1::ireful1: Я ти дам додому... дивися що надумала :ireful1:

П.С. Піди, бо потім шкодуватимеш... не одразу, а через кілька років шкодуватимеш, що не пішла.

17. Alias

та піду, піду:)

• Подобається Подобається x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

додому!!!!!!!!!!!!!!!

19. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:yahoo: Отак би і одразу... а то не хооооочу...не піііііііду ;)
    Розкажеш потім :morning1:

Мииииху :ireful1: ту пів форуму убалтує... а він :ireful1: то ше не весіллє, там керувати буш :ireful1:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

піде - максові розкажу.:ireful1:

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)