Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А ми нині їздили збирати вишні. Стільки радості було. Всі діти рвали ягідки з дерев і вишні вродили рясно так, що я губилась яку краще брати. А наш татко так наїлись тих вишень що аж живіть болів. Але дорогі вишні у нас, за 9кг ми заплатити $57 дольців.

• Подобається Подобається x 9
  2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Сикоко?о_ОСикоко?о_О

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

4. Romko

Вчорашня story мала нині продовження...
    На тому місці,де вчора з кущів вискочили цуцики,нині з трагічними фейсами нипала якась молода пара...
    Побачили нас і питають,чи не виділи ми цуценят....
    Кажу,шо вчора бачив...трьох...одно побігло за нами,але відстало...
    Виявляється,там мала місце якась сімейна драма..з участю тестьових.
    Тоті вивезли 6-ро цуценят ротвейлера і лишили їх в лісі.
    в отому ящику

не встигли ми пройти з кілометр...аж з під куща вилазить наш вчорашній знайомець і жалібно попискуючи йде до нас.
    Мокре...змерзло..труситься.
    Я його за пазуху - і назад..але молодята вже поїхали.
    то я заніс в "Милосердя".собачий притулок...він недалеко.
    Там сказали.що знають за них....відадуть господарям.
    вчора я думав,що поблизу їх псяча мама....
    та й вотак....

• Подобається Подобається x 20
  5. Honda

Honda Well-Known Member

І знову форум:))
    Дощ, дощ, дощ, сірі дні! А так хочеться тепла!!!!
    Зараз з коханим буду гуляти, цьому й дощ не помішає:))
    Днями почала вишивати бісером ікону Мати Божої!
    І знову дощ...

• Подобається Подобається x 10
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в нас сонечко :) Багато сонечка :) Цього тижня прибирали сусіди по квартирі, тож мала "вихідні" :))) Приготувала борщик, котлети та й поїхала до офісу завезла обід чоловікові.
    В мене є своє "паркувальне місце" біля офісу - трава за дошкою оголошень, до якої прив'язую свій ровер. Так от, на тому місці з'явилось щось подібне на коров'ячу купу :))) Звідки воно сі взєло? :pardon: Напевно цю траву теж удобряють :)))

• Подобається Подобається x 13
  7. Romko

От...знов на прощі... Звично. Зоряна гонит,птаство цвірінькає і гадит зверху,комарі дзижджать і тнут,зволочі... Недалеко дивнИми голосами завивают молоді хомосапієнси. О... А зараз проходим біля болота...тут цілий хор. Жаби квакають в болоті. А,знаєте,як то звучить грузинською? БаґАґі ґвАгі ґіґінЕс.... Як трогатєльно.... О... Вікно в світ...

• Подобається Подобається x 12
  8. Игорь

Игорь Well-Known Member

Есть мнение и я к нему очень прислушиваюсь, что следует покупать старые, проверенные, дешёвые лекарства. Часто эффект даже лучше. Кстати, с недавних пор стал мыть голову хозяйственным мылом и "лохматость у меня повысилась".

Останнє редагування: 26 чер 2010
    • Подобається Подобається x 1
  9. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Сьогодні в брата двоюрідного випускний.Ходили на літугрію,потім випускники поїхали святкувати в Брюховичі:)
    А я знову на вихідних сиджу дома,щоправда сьогодні мене з малою залишили,ото розляглась Ксеня на дивані і співає отаке....
    http://www.youtube.com/watch?v=O3-LGgzmdfs

• Подобається Подобається x 9
  10. comanche

comanche знайшовся

Весь день за компом, пишу тестову програму на співбесіду....
    Розвалилась голова... пішов пройшовся... якось.... полегшало.....
    Біля довженка якийсь випускний.... тусня.... всі горланять... фоткаються... тішаться.... посиділи на лавочці... виручили дівчаток з джусу... які віддали нам останній безкоштовний пакет і з радощами закрили місію на сьогодні.
    Погудував голубів... і годуючи побачив одного....
    Він стояв на одній лапці, одразу не збагнув.... і тільки коли голуб почав переміщатись, я побачив, що друга лапка... можна сказати, ампутована, десь в районі зап'ястя (не знаю будови лапки птаха). Так от, схоже це вже давно, бо він доволі вправно переміщався на 1,5 нозі. І мені його так шкода стало.... насипав йому окремо насіння....
    Відносно недавно почав задумуватись над інвалідами... завжди було співчуття... якась така... не знаю... жаль.... а тепер просто серце болить.... коли когось бачу, ставлю себе на його місце і думаю, що це не година чи дві... це все своє життя.... потрібно так працювати, вправлятись... мучитись :sad:

Якийсь я сьогодні сумний....

• Подобається Подобається x 15
  11. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

То не тільки ви!
    Певно день якийсь не такий:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

як ви гарно все порахували.:good: Так воно і є. Тут з поля дорожче ніж з супермаркету, бо в супермаркеті того нема і смак як пластилін.

---------- Додано в 00:45 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ----------

а я була злюща нині на своїх сожителів. Мусіла поспати годину аби мені перейшла злість.

• Подобається Подобається x 4
  13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Звичний день зі звичним дощем..Півдня провалялася в ліжку,бо вночі погано спала - всякі жахи снилися:scare::scare:От встала,пообідала варениками з вишеньками,лажу по ДП і ЛФ.

• Подобається Подобається x 6
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А класно коли нікого немає вдома.:good:!Можна весь день ходити в піжами і не перевдягатись, можна насмажити сковорідку картоплі і їсти її прямо біля компа і прямо зі сковорідки:)):nyam2:можна врубити музику на всю катушку і танцювати якогось шаманського танця:dance2::dancer:
    До 5 г. ранку проговорили по тлф, прокинулась з головним болем....чи головною біллю? десь Ліля вже про то писала чк правильно...але я неправильна:mocking:

капустяний листок на те місце де болить..і через півгодини все пройшло..
    А вчора я пофарбувалась. купила сукню на випускний ..ну і ще дещо....к бою готова!:)))

• Подобається Подобається x 7
  15. ENNI

ENNI Well-Known Member

Дійсно, шкільні роки незабутні. Дорослі хлопці, посиденьки на лавичці при зорях, гітара, кілька закоханих в тебе хлопців.....ОООООООООООООо, де той час.

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

І не вмиватися, і не робити макіяжа... я теж частенько люблю посидіти одна, послухати тишу, займатись нічим... Але рідко це вдається.

16. victorys

victorys позитивчик :)

сама не знаю як правильно, але дивлячись на те, що голова це "вона", то я б радше склонялась до другого варіанту :) але з другої сторони біль це "він" тому холєра го знає як той діагноз написати :)))
    А ми вчора з ДН по дванадцятій приперлись і біля першої повлягались. Здавалося б мала відсипати сьогодні, а я ні свєт ні заря встала пару хвилин по шостій і спати вже не могла :dntknw: От чому в понеділки перед роботою в мене такого не буває, щоб прокидалась перед будільніком та ще й виспана і в хорошому бодрому настрої, а?
    Зліпилам ше сьогодні 2 пари кульчиків, потім МІЙ дивився футбол, а я на ровер і з псом на річку.
    Сьогодні ще виявилось, що мій пес любить бігати за палками (а от приносити не дуже :nea: ) Справа в тому, що перед тим ми мали два пси і той другий (царство йому небесне) був більший за того що є зараз і коли ми кидали їм палку, то той більший завжди її ловив першим, а той менший ображався і не хотів більше бавитись. А от сьогодні зовсім випадково взяла я якусь гіляку, помахала нею і викинула, а пес за нею побіг :) видно повернулась в нього охота до забави, так як немає вже конкуренції. Після річки пішли ми перекусити фаст-фудом (раз на якийсь час у неділю можна себе побалувати ;) ) потім заїхали на чайок до вчорашньої іменинниці, а зараз сидимо кожен в свому моніторі :))) Але погода сьогодні люкс, то певно зараз ше десь на ровери витягну свого лєнюха, щоб троха того фаст-фуду витрясти.

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

В нас нині були такі плани з кумами і дітьми сходити десь погуляти! Але через той дощ кожен гуляє вдома на дивані :) Тепер плануємо все на завтра.
    Чоловік з малим поїхали до моїх батьків, а я байдикую - то кава, то чай, то щось солоденьке. Так і день пройшов непомітно.

18. Gingerbread

Gingerbread Active Member

А в мене зараз голова трісне :crazy: Ще з обіду переглядаю сторінки львівських ВНЗ: факультети, інформація для абітурієнтів, оплата, переліки конкурсних предметів...А взагалі добре було б натрапити на щось не дороге в Польщі:scratch_one-s_head:

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я тепер Маруська-фермерша: почався сезон кабачків. Родять як дурні, щодня з своїх кількох кущиків збираю по п’ять кабачків або цукіні. Он муж тепер може Михові налисники хрумати аж йому боком полізе.:haha: А ще і вогірок є, і помідорка, яку я сама схрумала. Егоїстка, однако.:mocking:

• Подобається Подобається x 15
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А у миня обичньій день. Пю русскую водку. Смотрю и хватаю красивьіе русские задницьі. Что может бьіть лутче от етого!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)