Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

• Подобається Подобається x 4
  2. Peri

Peri Well-Known Member

на проспекті Чорновола,як іти до ельдорадо,за кільцем...ну не знаю як це місце визначити,але Ви були у вишуканому сірому костюмчику:).
    напевне,чекали Мавпусика:)

• Подобається Подобається x 12
  3. Іспанка

Ага:)саме там була:)і якраз Мавпусика чекала:)Ех,і чого Ви не підійшли...:girl_in_dreams::girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 10
  4. Peri

Peri Well-Known Member

• Подобається Подобається x 8
  5. Іспанка

• Подобається Подобається x 5
  6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я сьогодні щось за неї думала, вже хотіла йти у відповідну гілочку посумувати за нею

7. comanche

comanche знайшовся

добре що чоловік не читає ЛФ....

День сьогодні цікавий, був на співбесіді, черговій :) наче остання із списку тих хто
    мене найшов, тепер буду ходити по тих до кого сам просюсь...

Мсссс.... був в ВАМі і скупив цукерок, мабуть, на всіх африканських дітей... тіко їх було... правда то не я купляв і не сибі... таке в мене цікаве нове вподобання... жіночого роду... живе на шоколаді і морозиві... а де там видно як худезне.... :) цікаві люди... воістину....

• Подобається Подобається x 10
  8. Іспанка

Вона якраз питалася чи хтось за нею сумує:)Як відчувала:)

9. Peri

Peri Well-Known Member

10. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я шось теє...певне вірусяка,мене теж вже горло почало боліти і в"яла страшно...Ото серед літа захворіти гіршого нема:sad:

• Подобається Подобається x 7
  11. Персі

Персі La mafia è immortale!

А де літо? :)))

А ще й обіцяли найспекотніше за... не пам'ятаю скільки, останніх років :)

• Подобається Подобається x 3
  12. poetka

poetka Дуже важлива персона

:sad::sad:Почуваюсь,як восени,сіро,сумно,знов соплі в малого,одним словом якась фігня,а не літо:sad:

13. Locke

Locke невиправний реаліст

Якщо вірити Інтернету - в понеділок +26, а з вівторка +30. Яка ж то людина може витримати такі різкі перепади температур.

• Подобається Подобається x 1
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ой, підождіть ще.Ще встигнете насмажитись .З неділі все буде:)Я чекаю з острахом тої спеки, прямо якась паніка на мене нападає від неї.Не Южанка я, ні:)....

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

А сьогодні я бджілка-трудівниця :) В хаті прибрала, їсти зварила, випрала (правда, машинкою), грядку свою сполола, ще й огірків малосольних зробила.
    А вчора їздили з малим аналіз крові робити - бо вже більше місяця ніяк не можемо до кінця вилікуватися - то якісь соплі, то кашель, пару днів нормально - а потім знову. Вже й у лікаря були, але нічого конкретного не почули. Аналізи всі добрі, хоч то заспокоює. Але малий так наплакався, так шкода його було, а ще й я мусіла його тримати, бо більше ніхто з моїх не хоче - всі потім тільки хочуть жаліти.

А, ще сьогодні вирішила кожного дня зарядку робити :))) Зробила собі табличку, де буду відмічати, чи займалася я, чи ні. За кожен пропуск - дискваліфікація на день від солодкого.

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Нарешті я тутка...бачу особливо нічого не змінилося...звичні дискусії, гарна атмосфера, приємне товариство, Полковник в бані:) як же я за Вами всіма скучила:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 15
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нарешті:)І ми за тобою скучили.Стільки всього і без тебе:)

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ой, я то кожного тижня вирішую. З понеділка. :))) Рятує, шо солодкого не люблю :)))

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

хіба що ти не помітила як ми за тобою вовком вили, так скучали:)

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

частенько теж так буває :) Але в мене був рекорд:біля пів року кожного дня займалася! І знаєш, так класно себе почувала.

От, ще сьогодні подзвонили і сказали, що моя хороша подруга і кума народила хлопчика (третього :) ). Правда, кесарили, але головне що все добре, бо мав малий народитися десь біля 10 липня

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)