Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Живуть далеко:sad:А та шо живе поряд,якраз вчора була ...поплакалась про свої проблеми в неті посиділа і пішла:)У кожного свої проблеми:sad:

• Подобається Подобається x 7
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Поетко, та ми всі також далеко. Я їду з Праги, одна з Санкт-Петербургу, одна з Києва.

Головне - мати бажання.

А якби ви знали, як таке спілкування корисне дітям. Всі на кінець цього тижня розмовляють усіма мовами. )

• Подобається Подобається x 8
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це точно. Ми кожен рік їздимо відпочивати компанією із купою дітей. Циганський табор. Так то для них найкращий відпочинок, який ні на що міняти не згідні.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Півдня гонив'єм,як кінь,але хоч не задурно. Надибав пару гривень і повіз їх на вокзал,в тото страшне срєдоточіє хомосапієнсів,жи сі називає "ОЧИРІДЬ"... Вистояв з кількома перекурами той дискфорт,взяв білєти в стольний град і до хати. Ше по дорозі злапав три пачки памперсів,пригнав до хати,забрав малу і на прощу... Во,нарешті в лісі... Звичний день... Самота...

• Подобається Подобається x 16
  5. poetka

То, коли ви їдете до Києва?

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Колись, на початку 90-х, до нас у Донецьк приїздив рівненський гурт "Чорні черешні". Дуже мені тоді сподобався. От сьогодні їх пісня весь день у голові:

Чорні черешнi при бiлiй хатi,
    Ходи дiвчино черешнi рвати
    Черешнi рвати, черешнi їсти,
    Скажи дiвчино, де маю сiсти...

Сiдай, легiню, отам у сiно,
    А то не сiно, а п'яне вино...
    Нехай нам зiрка стане за свiдка -
    Черешнi чорнi... ночi не видко...

Поки ми їли, скiльки хотiли,
    А зорi бiлi чомусь тремтiли...
    Черешнi чорнi уже вiдходять,
    А гордий легiнь бiльше не ходить...

А все тому, що вчора здуру купила черешні, які продавали з машини вздовж дороги. Знаючи нашу екологію і купу машин, які нескінченно їздять по тим дорогам, ніколи так не роблю. І вже ніколи не зроблю, так мені недобре.
    Чорні черешні...

• Подобається Подобається x 12
  7. Кохана

Кохана LuBimaya

А я сьогодні як пчолка Мая... Одна рука борщ варить, інша тюхтєльки ліпить... А ще прибираю, машинка пере, і попрасувати ще треба.... Завтра коханий приїздить!!!!! Чекаю!

• Подобається Подобається x 15
  8. "пчелка, пчелка, дай мне меду!" :))) - забула звідки цитата

день почався звичайно: провідали з собакою навколишніх зайців; порозганяли сонних птахів, які чомусь люблять спати на траві; вона "почитала новини" залишені іншими звірюками; залишила свої...

• Подобається Подобається x 9
  9. Romko

Думаєш,я знаю? Взяв квитки на 5-те,6-го маєм бути в клініці,але в тотих дохтурів сім п'ятниць на тижню. Цілком може статися таке,жи завтра подзвонять і скажуть,що ніц не виходит,здавайте білети. Єдине добре,що здавати нема "ОЧИРІДІ". Бо стояти в тотому стовповиску хомо,та ше й доплачувати за здачу кожного квитка 20 гривень...то вцалє зварювати можна...до кінця...то ж стільки папіросів,стільки кави ррр....

• Подобається Подобається x 6
  10. poetka

Зварила м бульби....пееееееересолила на ніц:sad:

• Подобається Подобається x 2
  11. Romko

:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  12. poetka

Та чоловік зара прийде,буде тото солення їсти:)Зате кабачки люксосові вийшли:good:

• Подобається Подобається x 5
  13. Romko

То я до пєрвопрічіни пересолення. "Зрі в корєнь"(с)Козьма Прутков.

• Подобається Подобається x 4
  14. poetka

Та я зрозуміла...в кого влюбилась? Ти то мав на увазі? Та люблю тіко одного,того шо зара прийде:)

• Подобається Подобається x 4
  15. Romko

Мдя... А я всьо досолюю.... О...

• Подобається Подобається x 3
  16. victorys

victorys позитивчик :)

Сьогодні, позбиравши всі потрібні аналізи і документи поперлась я на нову роботу реєструватись, а пані яка в мене документи приймала каже: "ой, а давайте ми вас вже в понеділок оформим". Та що робити, ней буде в понеділок... Так що в мене до кінця тижня добровільно-примусова відпустка так сказать :pardon:

17. Peri

Peri Well-Known Member

Бачила сьогодні Іспанку(думою то була вона):dancer::girl_cool:

18. Romko

Хм...а підпис у Вас класний... Виділи бистє Миха - був би в саму точку...:good:

• Подобається Подобається x 5
  19. Peri

Peri Well-Known Member

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

ААААА!!!Класно!А де????зара буду сваритися - треба було підійти і копнути:)Я би була дуже рада знайомству з Вами:)
    Сьогодні звичний день.3 день відпустки - ЮХУУУУУ!!Я тепер до 17 серпня вольная птічка:preved::yahoo::dance2::dance2::music:
    Виспалася по повній,мала зустрітися з коліжанкою,але несподіваний телефонний дзвінок поламав ці плани - ходила на семінар щодо роботи(фігня повна),а потім мала гарне закінчення дня - зустріч із Мавпусиком(в неї зараз на жаль немає інтернету,але вона дуже за всіма вами сумує і передає величезні вітання).
    От зараз сидю вдома,дивлюся футбол ЧС світу Австралія - Сербія (час від часу цикаю на айсітіві на німців їдним воком дивлюся).Отакий деньок

• Подобається Подобається x 18
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)