Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Відповідь: Звичний день

а сьогодні холодно,брр...... зате зірки такі красивенні,кому їх теж видно?:)

• Подобається Подобається x 3
  2. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Щоб зірки були ще красивіші (і залишили спогад у душі), пропоную прогулятися нічним містом, а ще краще парком чи сквериком. І дивлячись на зірку, створити свою особливу історію, про далеку планету щастя та тепла, про кохані очі, які також вдивляються у вечірнє небо, про казку дитинства...
    Тоді і пізня година стане особливо незвичною і настрій бадьорим та меланхолійним :)!

• Подобається Подобається x 8
  3. Малявка

Малявка на своїй хвилі

зірки просто прекрасні, і настрій чудовий. Причини тому я не знаю,відчуваю закоханість у життя,у все,що навколо, відчуваю присутність Бога і хочеться співати...:radist:

4. SatYr

SatYr Well-Known Member

А я не бачу зірочок :sad:
    Поділіться хоча б знімкою сьогоднішніх зірочок

5. Черешенька

Я Вам хібащо ось таку подарую і скажу, варто лише сильно захотіти і Ви побачите її, Вашу зірочку :)!

• Подобається Подобається x 7
  6. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

А Ви добре вдивіться в небо... і просто уявіть... може вийде...:) А фото є лише "зірки під імям Сонце " :):):)

7. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Маленький принц - шедевр,я вважаю...

Додано через 2 хвилини

вийшла на балкон з фотоапаратом, а зірочки вже сховалися...

• Подобається Подобається x 1
  8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Нині вже другий день дурнуватий...

На роботі запарка. В хаті діти хворі і чоловік ниє і ниє. Жаліється що його болить про-опероване місце а я йому ніц на то не поможу. Компреси не помагають, лікарства не помагають... Ідіотизм

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А Ви спробуйте компреси - коктейлі з дімексидом. Це така рідина, пахне як часник з бензином. "Пробиває" шкіряний бар"єр і затягує до ділянки тіла все, з чим він змішаний. Аналгін, димедрол, новокаїн або ще щось. 100% допоможе.

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А... напевне піде наново на операцію. Сіточка зрушилась і перетискає нерв. А це місце дуже важне, жінка ним користає. :cowboy:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

еге, то хороша штука, виготовляється з часнику, львівських дохтір придумав, вже покійний.

12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

щось всі хворіють. і я не відстаю...:sad: але вже почуваюсь трохи ліпше.
    іспит написала. результати матиму в понеділок. це був найістеричніший екзамен у моєму житті: піваудиторії плакали над своїми білетами. питання у всіх( в тому числі і в мене) виходили ДАЛЕКО за межі програми і самостійного опрацювання.
    решту півдня лежала вдома, пила калину, слухала музику, читала Біблію і спала.
    а завтразнову готуватимусь до іспиту - вже останнього на цій сесії. предмет, який люблю, але з якого більшість матеріалів маю перекладати з англійської мови - Право ЄС (вся інформація, яка є 100% достовірною, розміщена на сайті ЄС- тож завтра, в неділю і в понеділок буде чим зайнятися)...

коли я здам цю сесію, то неодмінно зроблю собі якийсь подарунок :)- так важко іспити мені ще не давались ніколи!

• Подобається Подобається x 6
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Мовчазний я сьогодні. Дуже мовчазний.

• Подобається Подобається x 8
  14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

:) :) :)
    а я вчора і нині вчергове переконався у фальші людей....
    інколи люди переймаються такими дурницями!..
    але для людей вони є важливі...

колись почув хороші слова, покійний дяченко сказав (не дослівно, вільна інтерпретація): молодь переважно обирає неправильні пріоритети.

чудова репліка.

• Подобається Подобається x 4
  15. Molv

Molv New Member

Тільки з димексидом треба обережно, бо не всі його переносять.
    І концентрація повинна бути відповідною, щоб не зробити опіків.

16. Черешенька

Я думаю, що фальш (гріх) властива кожній людині, навіть не властиві, а природні. Кожен старається використати будь-яку ситуацію на свою користь чи показати себе у кращому світлі.
    Але я переконана, що крім обманливої оболонки всі мають ще й іншу, правдиву. От, мабуть, важливо краще знати людей, розуміти їх і бачити ще й іншу сторону медалі, попри негативну.

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якийсь важкий був день.. Добрі новини, погані новини, знову добрі, знову погані.. І так цілий день.. Брр... Вже і не знаю чи посміхатись чи сумувати і взагалі що робити.. Нє.. То не здорОво, коли настрій змінюється так часто.. Мабуть, я занадто всім переймаюсь.. Занадто емоційна, чи що..
    Треба іти спати.. І встати з посмішкою і обов'язково з тої ноги, з якої треба. Тільки б не забути про це до ранку :)
    Всім надобраніч!

П.С. Дякую за те, що Ви є.. Форум для мене став, як, мабуть, похід до психіатра чи на розслаблюючий масаж.. :shy: Зрозумійте правильно ;)

18. Черешенька

Нірванка, все ок. Я вважаю, ти живеш, по-справжньому. А це ж нормально, що настрій змінюється, що емоції зашкалюють.
    В мене теж був схожий день сьогодні і я насправді відчула за останні дні, що щаслива. Бо не така, як завжди, а "розбурхана", збуджена, втомлена...

Гарних солодких снів і ніжного пробудження у новий день ;)!

19. lulu

lulu Well-Known Member

чекаю самотності як найбільшого порятунку...має скоро прийти до мене...з лютого...:)
    а поки користаю поодинокими її моментами...
    обожнюю бути сама-стільки всього цікавого....
    вивчила нову частину нового танцю (східного, саїдія) бедра туда-сюда і лай-ла-ла:radist:
    тобто дум-тек-дум-дум-тек (це ритм танцю:p )
    та й таке...

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ні, не кожній, але люди настільки до цього звикли, що реагують неадекватно на іншу поведінку...

пс. і навпаки.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)