Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Сьогодні літала цілий день на роботі, як електровіник. Вчора було те саме. І завтра теж буде те саме. Гаряча пора... Ну нічо, зате схудну трохи...:crazy:
    По дорозі з роботи вроді бачила Аліасиного Макса - йшов по вул. Гоголя в напрямку парку біля універу. Мабуть, додому теж. Вось.:blush:

• Подобається Подобається x 9
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну якщо це той напрямок Городоцька - Зелена, то може й він:)
    Тільки що зателефонувала ..так, це був він:).Який Львів тісний.і як він, нічо?

• Подобається Подобається x 7
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я теж раз го видів....:sorry:
    Десь зо два тижні тому...йшов по вулиці...над Краківським ринком...
    Височенький хлопчина....:preved:

4. Alias

Ага..1м.90 см.:)

• Подобається Подобається x 4
  5. Яська Березнева

УУУУУУУУУУУУУУХ!!!:good::good::good:
    Ні, Зелена - то трохи далеченько звідти:nea:

• Подобається Подобається x 2
  6. Alias

7. Яська Березнева

8. Alias

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вранці заїхав на півгодини до філії. Виліз на тротуар. Повертаюся - а ззаду якийсь м***к поставив Ланос - і номера мобіли під склом не залишив.
    Попереду стоїть Civic на передачі, думав її трохи відтягти назад - та ні, колеса вивернуті. Прошу іншого водія спробувати відтягти Ланоса назад - не вистачило місця.
    Розізлився, дістав інструменти, почав розбирати металеву огорожу. Поміряв рулеткою - "вуха" на огорожі заважають. Загнув молотком. Один з водіїв керував процесом протискування.
    "Вуха" якось вирівняв, а зняту секцію огорожі з наживленими болтами притулив до заднього бампера Ланоса і приписав - "Поставиш на місце, чайнику!"

• Подобається Подобається x 8
  10. comanche

comanche знайшовся

В таких випадках помагає удар по колесі та спрацювання сигналки :)
    миттю оживає і водій і ще кілька незрозумілих клієнтів

Сиджу на роботі.... звично... на 15 співбесіда на EPAM. як завше... весь чорний....

• Подобається Подобається x 8
  11. poetka

poetka Дуже важлива персона

Нічого не хочу..ні варити,ні прибирати..сидю як мумія,ну хоч разочок хтось би приніс мені шось на тарелі, а потім сам і помив ту тарелю:cry:ну мо і попилесосив.
    Вчора цілий вечір читала Комаровського про всякі там Орз,ОРВ......мудрий дядько,нам би такого лікаря:cry:
    Йду...беру пилесос(а він зараза важкий..дідько)миючий,йду все ж таки прибирати,як пише тотой дядько-лікар,тре шоб було чисто,свіжо,шоб легше дихалось...
    Люди!!!!!Не закупорюйте вікна ,все ж літо на дворі...Ляпота,хоч ми вже 2 дні вдома:sad:

12. Alias

І в нас така зараза.Поки прибереш ним, то язик аж на плечі лежить висолоплений.:)) Придбали звичайного для прибирання на кожен день:)

• Подобається Подобається x 5
  13. Boris_Kiev

Стукав і по Хонді, і по Ланосу. Ніхто не прибіг. Мабуть їхні офіси далеко. Це був просто тротуар.

14. comanche

comanche знайшовся

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

:good:

Кожного би дня хтось так комусь - щоб звично стало. Може і дні були би звичні:)

• Подобається Подобається x 6
  16. Boris_Kiev

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  18. Alias

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Поетко, а нема у Вас колєжанок добрих, аби все на всіх розділити?

В мене є декілька є, всі стриянки, і кожного року знаходимо час для себе - їдемо в Карпати, тільки жінки і діти. Ви не уявляєте, яка лафа! Одна варить, інша посуд миє, третя прибирає - все відразу зроблено, як чарівною паличкою.

А ще це такі спа дні, одна з нас чудово робить медові масажі на лице, інша вправляється у масках, я маю за обов"язок зробити усім педикюр. Ми повертаємось додому як нові копійки, та й ще відпочивші. Вже купу років. Спробуйте!

• Подобається Подобається x 13
  20. Boris_Kiev

Місяць тому я писав, що внаглу паркувався на "синій смузі", а паркувальника "посилав", мотивуючи тим, що знаку нема.
    І колегу підговорив ставити там на халяву.
    Вчора ввечері щасливий паркувальник підходить до мене і витискує з себе високоінтелектуальну фразу "Вже є!". Поставили знак, гади!
    - Ну є - то твоя правда. Прощавай!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)