Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

В лісі файно... Ціхутко і мокро. І тому нема хомосапієнсів... О... Лазим з Зоряною... Нині,коло воєнної частини зайшлисьмо в Брюховичі,зара йдемо коло озер...лісом...лісом... Ще з 10 кеме і до хати... Та й во так... Якби не спазми,було б люкс. А завтра,як дожию,буду мав чорне "дообіду". Бо зраня на один склад,а потім...кашмар!...в саме срєдоточіє хомосапієнсів,на вокзак,за бльочками(дежавю,їті). Казали,на 5-те приїжджати в тотой Київ. Знов "ОЧИРІДЬ"...фе...

Останнє редагування: 22 чер 2010
    • Подобається Подобається x 12
  2. Кохана

Кохана LuBimaya

Олю, ви маєте абсолютне право обрати лікаря, треба підійти в адміністрацію на третьому поверсі (якщо то наша п-ка на Симоненка) й написати заяву, вказавши причину, типу прошу поставити на облік до лікаря такого-то, так як в лікаря такого-то перебували на обліку з такого-то року. Відмовити не мають права, ми робили так само!!!

• Подобається Подобається x 6
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Звичний день у незвичному дні..Після захисту ...пішла школу розмальовувати, а ще загубила десь приватівську карточку і не можу зняти гроші:sad:і переслати з дому не можуть, бо я роззява забула вдома паспорта.

• Подобається Подобається x 9
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А моя Зоряна вуйка перекинула.... Їхав мимо на тому...хм...колись сі мопед називав...об'їжджаючи нас трохи пригальмував,а тота зі всьої дурі як пхне...хлоп в баюру... О... А шо зробиш... Доля його така... Нєфік туво їздити,де ми ходим...

• Подобається Подобається x 5
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

І знов ліків понакупляла....Бляха муха,кожен день 200 гривень...щезає:sad:Шо ті гроші,тепер ніц не варті:sad:А піти в аптеку то не тільки гроші там залишиш, і себе мож забути,залишити від тих цін:sad:

• Подобається Подобається x 7
  6. Peri

Peri Well-Known Member

що лікар сказав?
    як себе малеча почуває?

• Подобається Подобається x 3
  7. poetka

Сказав ангіна.....видко до цього їв морозиво, а може якийсь вірус заціпив:sad:

8. Peri

Peri Well-Known Member

Передавайте малечі вітання і побажання скорішого одужання!

• Подобається Подобається x 4
  9. poetka

Мультики на першому плані (особливо Спіріт,сидить дивиться)і,книги про коней,він цих тварин обожнює,катається верхи,вже навіть пробував риссю.Я боюсь а він нє:)А!!! любе на татковій машині кататись по місту,особливо ввечері ,коли ліхтарі кругом.
    Не любить вчити букви,цифри і т.д.:sad:

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

і старі також :haha:

11. Кохана

Кохана LuBimaya

ага..
    інколи взагалі здаються що саме спеціалісти взагалі нікому не потрібні, ані старі, ані молоді... Понабирають по блату всяких родичів й коханок... а нам, спеціалістам, на базар, шаурмою торгувати...

12. poetka

:give_rose::give_rose::give_rose::give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 2
  13. Кохана

Кохана LuBimaya

А Ви її заблокували? Бо якась зараза знайде й обов'язково скористається...

• Подобається Подобається x 2
  14. Alias

Ще ні.Ще надіюсь знайти в тому бардаку, що розвела готуючись до захисту диплома:)Бачили б Ви , що там робиться:wacko:немає де ногу поставити:)).але я вже прибираю

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

сьогодні їх ще побільшало ..я в їхніх рядах:)

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Був файний звичний день...

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

Висновок - яка машина таке витримує? Bosh?

• Подобається Подобається x 1
  16. olya_d

olya_d Well-Known Member

От не вмію я нормально розподіляти роботу - так, щоб кожного дня потрохи :sad: А тепер як навалилася купа купезна роботи - то мабуть кілька днів і ночей прийдеться сидіти працювати без перепочинку. І кожного разу собі обіцяю, що не буде таке повторюватися, і кожного разу таки повторюється. Сама на себе злюся.

17. Peri

Peri Well-Known Member

Як добре працюється коли ніхто не стоїть над головою,не підганяє термін,норма і т.п.!:download:
    До чого не люблю оте *мусиш*!

Скільки мОжна всього корисного зробити без примусу!:)

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

точно-точно!
    от "мушу" працювати, а руки самі по собі ЛФ відкривають, а вуха слухають, як там футбол у сусідній кімнаті по телевізору :)))

19. Peri

Peri Well-Known Member

тоді стараюся використати:)girl_haha:) ЛФ яко стимул:)
    ---от сьогодні,сказала ручкам:поки не зробите те і те,до ЛФ - Зась!
    Допомогло!:drinks:

ага,з вухами гірше:))

• Подобається Подобається x 11
  20. Alias

Стало так сумно і пусто..ось зараз прибираю завали паперу, олівці, фарби.Не віриться, що воно мені тепер не знадобиться кожен день, що тепер це буде як хоббі.Не буде того адреналіну перед переглядами, мандражки перед екзаменами і заліками..
    Починається нове життя..

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)