Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

От, вчора їздила в ліс на шашлики! Гарно було, то що погода непередбачувана: то сонце світить, то дощ іде, то знову сонце!! Але я задоволена!!!

• Подобається Подобається x 8
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нині зраня дзвонили в церкві. Набатом,довго так,на цілий район. В 7-й ранку.Якраз.коли мала заснула. А,потім,в 12-й. А недавно подзвонила мама.котра є особою,прібліжонною до отця і повідомила,жи тепер так буде щодня,кілька разів на день. Бо так було в старовину і так має бути тепер. Щоби люди сі не занімали фігньов,а молилися. В 7-й,12-,16-й і ще ввечері. Тре буде прийти з лісу по 4-й,щоб мала трохи поспала перед нашою вечірньою прощею

• Подобається Подобається x 10
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Зварила борщ.....сидимо.Ото шойно в скайпі з"явився той самий вчорашній монстр...то я йому відписала все шо про нього думаю...поки не дзвоне і не відписує....вимовчується гад, а саме головне шо його нічим не "прошибеш"йому пофіг,шо про нього думають.Знову чогось заводжусь:sad:( я так думаю,шо йому того і треба,шоб всі довколо від нього бісились ,він тим підпитується і кайфує)....Вампір одним словом, а мене знову трусе,навіть як бачу,шо в скайпі появляється, а коли бачу в живу то можете собі уявити мій стан кров б"є в голову ,серце стукає, як дурне і трусе....ніколи до знайомства з ним такого не було.Завше з людьми нормально сходжусь, а тут ...

• Подобається Подобається x 11
  4. Locke

Locke невиправний реаліст

Співчуваю. В мене на Сихові таке практикується вже зо три роки, але по неділях. Дзвонять з 6-40 ранку до 6-55. І то так голосно, що можна мертвого підняти на ноги. В мене неділя - то єдиний день у тижні, коли можу (точніше міг би) виспатися хоча до 8 ранку. Але де там. Не дадуть. Я років зо 3 тому піднімав цю тему на форумі (називалася: Сихівський набат чи звичайний рагулізм?). І що ви думаєте - значна частина форумлян сказала, що я не правий, що дзвони приносять користь (особливо серед ночі :) ), та й взагалі, що я мало не анцихрист. Але як я це маю пояснити своїй малесенькій онучці, яка ще немовля і просинається від дзвонів ні світ ні зоря.
    Так що кріпіться, бо співчуття в цьому випадку отримаєте хіба від дуже незначної частини людей.

• Подобається Подобається x 6
  5. poetka

Я теж живу коло церкви....так кожної неділі також дзвонять ,але маються на стримання трошки подзвонять до 5 хв і все, а довго хіба при святі.

• Подобається Подобається x 4
  6. Locke

Часом і 5 хвилин цілком достатньо, щоби перервати здоровий сон. Ну дзвонили би собі перед службою о 9-00 і пізніше і ніхто би не мав проти.
    Слухайте, а може це в такий спосіб виконується заповідь: "Возлюби ближнього свого..."

• Подобається Подобається x 5
  7. poetka

:)не возлюби ,а розбуди:)

• Подобається Подобається x 3
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Возбуди...

• Подобається Подобається x 7
  9. poetka

Але ви знаєте я вже звикла до цих дзвонів ...за стільки років...
    А от до футболу під вікнами, ну ніяк,збираються на стадіоні хлопи кожної неділі і мати поза мати і дзвони уявіть собі таку какафонію:sad:і то все з самого ранку.

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:33 ----------

:mocking:Будемо римувати на цю тему:)

10. Locke

А в мене під вікнами + пияки ще від сходу сонця "причащаються" прямо на дитячому майданчику і ведуть гучні бесіди не спотворені інтелектом.
    А ще ми хочемо в Євросоюз. З такою культурою нас мабуть і в Афросоюз не візьмуть.

11. Romko

всьо відносно в тім світі.....

12. victorys

victorys позитивчик :)

Я вам по сикрету скажу, що всі 6 частин фільму "Пила" ("Saw") передивилась і оком не моргнула :))) ото дійсно жесть, так що я здається не слабонервна ;)

• Подобається Подобається x 9
  13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну так... своя церква з мусульмансько-християнським нахилом. Ляпота, скажу я вам. Готуйтесь Ромку, скоро прадвіжні діячі приотцю будуть всім хлопам мірмурки роздавати і килимки, для полуденої молитви. Ну бо виджу же жінкам хустки вже роздали а параджу забули. Нічо. Наздоженут.

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ----------

Маєте желізні нерви. А я мнітєльная.

14. victorys

victorys позитивчик :)

й справді...а як жити тим, хто не є православним чи грекокатоликом чи взагалі невіруючим? На мою думку такі дзвони у ранніх годинах є трохи пшесадою...Добре що від мене церква відносно далеко знаходиться :))) бо навіть і поскаржитись на таке раннє дійство немає куди...

• Подобається Подобається x 1
  15. Romko

Мене друге цікавить....:scratch_one-s_head:
    Коли отець з хлопів сподні з швінками поздоймає....:sorry:
    В старовину хлопи тото не носили ж...:dntknw:
    І в СП про тото ніц не кажут....:sorry:

• Подобається Подобається x 2
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В п'ятницю нас "возбудив" шум косарки. Закрили вікна, перевернулись на другий бік і далі спали. Сьогодні косарі повернулись! Ціла бригада атакувала наш район!! о_О Зі всіх сторін! Вікна закрили, але толку не було. Прийшлось встати рано..
    (Згадалось "Вийшли в поле косарі. Косить ранком на зорі..")

Чоловік пішов на роботу, сусідка по квартирі з подружкою готувались до екзамену, її хлопець збирався в супермаркет. Поїхала з ним, трохи закупились. Заїхали в буд.супермаркет, поміг мені купити шмат дерева на поличку. Коли побачив, що я хочу просто прибити її до шафи цвяхами, то не витримали його чоловічі нерви :))) Взяв в руки дрель і зробив всьо по-людськи :) Залишилось лише речі порозкладати і нарешті буде порядок в кімнаті! :)
    Потім приготувала бульйон, перемастила вафлі і поїхала до офісу. Плануємо з чоловіком лишатись тут на ніч, бо в нього багато роботи. Осьо і сиджу переглядаю форум і фотошопаю фотки :)

• Подобається Подобається x 10
  17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Заїхав до знайомого автослюсаря (відомчий гараж) поміняти гальмівні колодки. А там стоїть такий ржач! Слюсарі весь час вигукують слово "шарошка".
    Спитав, що трапилося? Виявляється, старий слюсар ( і наставник молоді) у сусідньому боксі "піддав" і, притираючи шарошкою (ручним інструментом) клапанні сідла відомої "Газелі", перестарався і протер наскрізку дірку. Тож йому урочисто дали кликуху "Шарошка" і думали, що би йому з цього приводу подарувати - художньо оформлене.

Благо, мій знайомий слюсар - світла голова, золоті руки і ляпсусів за ним не пам"ятаю.

• Подобається Подобається x 2
  18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Сьогодні мій брат нарешті захистився, має п"ятірку. Тепер в пошуках роботи, але нікому не потрібні молоді спеціалісти.:pardon:

• Подобається Подобається x 8
  19. Кохана

Кохана LuBimaya

Звичайнісінький день..
    Спала, їла, футбол дивилась, в магазин ходила...
    знову безсоння.. ех..

Але ще не довго сумувати... Коханий приїде через два дні!!!!

• Подобається Подобається x 9
  20. poetka

А в мене знову день почався...серце болить,....а моя свекруха.....то ти, то ти всьо винна, а шо сама витворяє будучи(не хочу гнівити Бога) одною ногою на тім світі...
    Одним словом..хто винен ?невістка...шо зробила? Та не знаю....але ,шоб життя підпсути,то не причина....
    Малий захворів,незнаю шо,ніби температура,не спав,плакав,соплі градом,настрій нікудишній,тільки й того ,шо ЛФ і балачки, а так,як сказав Locke :"Як то кажуть: "Слишком много хорошо - тоже не хорошо".

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ----------

Викликала лікаря,той прийде у вечері,тільки шоб оглянув добре ,бо ми 4 роки жили за іншою адресою,а та лікарка прийти не хоче,хоч будинок від поліклініки значно ближче,видко в них там свої розборки,але я того не розумію,вона вже дитину знає,спостерігала протягом 5 років, а як тільки змінили адресу,все міняйте й лікаря,причому поліклініка одна і та сама,хіба ми не маємо права обирати собі участкового лікаря?Шось Союзом занесло...

• Подобається Подобається x 12
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)