Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Нема за шо:)

---------- Додано в 10:09 ---------- Попередній допис був написаний в 10:08 ----------

Я не як сонна муха,але настрій ....ех ,шо там говорити ніякий взагалі,самотньо.

• Подобається Подобається x 6
  2. Summer

Summer Well-Known Member

сонна погода, я така сама, кава не допомагає... може пройдусь потім, а так відпочиваю та набираюсь сил для робочого тижня, тяжкий буде....

• Подобається Подобається x 7
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Розмальовувала стіну в школі(благодійність), дороблюю макет, а перед очима поеткина піцца:).Наступна неділя така важка, та навіть і не неділя . а пару днів, бо у вівторок захист .

• Подобається Подобається x 11
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

До victorys

5. victorys

victorys позитивчик :)

До Нірванки

6. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Святкуємо:)
    День народження(одразу два)!
    В двоюрідного брата і в його мами!

• Подобається Подобається x 7
  7. terRen

terRen Дуже важлива персона

Я не як сонна муха,але настрій ....ех ,шо там говорити ніякий взагалі,самотньо.[/QUOTE]

Я теж думала, що то тільки я така ,ніяка ,і на душі щемно,настрій по-нулях,очі на мокрому місці... :boredom: :cry: :sorry:

• Подобається Подобається x 3
  8. poetka

Але ж мені звечора підпсули настрій...фест:sad:Радше не мені, а моєму чоловікові(але то одне і те) його придурашений брат(я вже десь то писала в гілці про небезпечних людей)довів його до істерики:sad:шо той мало шось в хаті не розбив....Одним словом той (важко назвати людина)монстр знаходить моменти коли людині найбільш важче,щоб познущатись ,вивести з себе,доконати,слів нема і причому безпідставно,на пустому місці,ні за шо......Я вже казала його треба лікувати(він точно хворий) і його втручання в нашу сім"ю призводить до таких нервів,стресів,напруги....шо словами не передати,мене зара трусе,незнаю,як друкую,серце не намісті,хоч усвідомлюю я то переборю, а мій чоловік, хто його знає,ті кажуть,шо такої доброї людини не знали, і йому поставити свого братця на місце не вийде,ні послати,ні межи вочі......я пробувала,але нічого не вийшло,він урод мене перекрикує....і ше мені може попасти,він хворий і мужик здоровий...
    А саме гірше,шо він живе з їхньою мамою(довівши її до 2 інсультів) він ше її під"юджує:sad:
    Шо робити?

• Подобається Подобається x 15
  9. Alias

І на поріг не пускати!

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...а чимось тяжким?:scratch_one-s_head:
    Або...кип"ятком...приміром?:sorry:
    Ну,хоч показати той кип"яток...:dntknw:

• Подобається Подобається x 5
  11. terRen

terRen Дуже важлива персона

Думаю ,якщо людина хвора:ireful:sad:псіх),то ніяка самооборона не допоможе ,напевно треба в той час коли він прийде і ,щось таке робить неадекватне ,викликати бригаду і нехай йому мізки промиють, Бо як дурне, то дурне на всю голову...:ireful:
    Я вам співчуваю :empathy:

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Викликати психбригаду може тільки лікар.
    А міліція у сімейні справи не втручається.
    Тре вклонитися знайомим хуліганам, щоби вони провели сеанс виховання на нейтральній території.

13. adviser

adviser Well-Known Member

.....
    Найважче отримувати образи саме від рідних та близьких людей. Це велика психологічна травма. Зверніться до органів влади, а боротись самотужки, та ще й ризикуючи життям чи здоров’ям не варто. Невігласи того не варті. Най -найголовніше, щоб при "розборках" дорослих не отримали психологічних травм діти.:sad:

• Подобається Подобається x 4
  14. Alias

Знаєте де їм наші проблеми?..Отож то..

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

ага,я теж колись таке кіно видів....:scratch_one-s_head:
    Гамериканське...:sorry:

• Подобається Подобається x 2
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Їздили нині з дітисками на карнавал в Йонкерс виступати з бальним їдним танцьом. :))) Їден, але ДУЖЕ важливий. Дітиска старались. Потім дістали купони на безкоштовного хат-доґа а баба виділа що я з дітисками говорю на рахунок того хто що буде їсти, а вони в мене такі що ніяк не вирішаться, і вкрала в мене їдного купона. Так що я їй другого віддала і пішла геть, а вона за мною бігла аби мені хат-дога віддати. Щей дивувалась що я взлостилась.
    Туди їхати годину, назад годину. Тільки приїхали домів а дітиска - мама ми їсти хочемо. А мама нічого варити не хоче, бо має тілько кусень пляцка (обрізок) і торт медовий, а діти торта на хочуть. Дивні якісь. :dntknw::mocking:

• Подобається Подобається x 10
  17. poetka

Вже все втихло Слава Богу,незнаю чи надовго?.Десь годину тому подзвонив колєга чоловіка,сам застряв десь під Стрийом,тре тягнути,мій поїхав,(отакий він в мене не вміє сказати ні)сам сьогодні цілісінький день на нервах,мало того завтра о 5.30 ставати, а таки мусів поїхати.....ну і во сиджу чекаю,ше немає.
    Подивилась шойно фільм "Похороніть мене за плінтусом"- жах!!!!!!!!!!Слів немає,є тільки жах.....але то реальність,правда не з мого життя(слава Богу) але є й така "любов".

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

В нас про нього на рускому радіо кілька місяців тому дуже багато говорили. Я боюсь таке дивитись, бо спати не зможу.

• Подобається Подобається x 1
  19. victorys

victorys позитивчик :)

фільм наш чи американський? Якщо маєте, напишіть оригінальну назву, то і я си подивлюсь :)

20. poetka

Фільм російський, і назва відповідна....то з фільмів "жесть" слабонервним не дивитись, я от ше досі відходжу(скажіть мені то тре було дивитись?і так вся на нервах,але фільм сильний,гра акторів,просто вражає,особливо гра малогоо_О...)подивіться,але не беріть близько до серця...
    http://tfile.ru/forum/viewtopic.php?t=251077

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)