Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний день... Сонечко світить,Зоряна гонить і пищить,комарі дзижджать,разом з мухами і джмелями. Птаство цвірінькає. Сі тішит,бо єдна,якась велика пташка нагадила мені прямо на голову. Обтікаю... Звичний день...

• Подобається Подобається x 18
  2. Кохана

Кохана LuBimaya

:haha::haha:
    Але не хвилюйтеся! То к грошам!!!

---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

Олюсь, ти в Ромка проконсультуйся! Бо там в нього такі птахи літають..... К грошам, їй Богу к грошам!

• Подобається Подобається x 12
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Шкода,жи слони в ряснянському лісі не літають...:sad:

• Подобається Подобається x 11
  4. Кохана

Кохана LuBimaya

ого!!! ото би привалило... грошами....

• Подобається Подобається x 2
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Довго б прийшлося від них відмиватись:))і з-під них вилазити теж:))

• Подобається Подобається x 6
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Уявляєте собі....заснулао_Оніколи не сплю, а тут,ну якби мене хто вимкнув,чи шо....шойно стала(спала сидячио_О) голова,ну хіба можете собі уявити.як після доброї гулянки:sad:

• Подобається Подобається x 10
  7. natka75

natka75 Member

звичний і зовсім незвичний день, бо я вихідна сьогодні:), малому зробила вихідний від садочку і їдемо зараз до батьків за 120км від Львова, в мами 20 червня буде день народження, а ще хочу зустрітися з однокласницями, яких не бачила майже рік, бо теж приїжджають тільки влітку(хто з Києва, хто з Польщі)...

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Звичний день: помила посуд, зварила борщ, сідаю вчити англійську.

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене таке відчуття, що я не сумісна з погодою. Ну ніяк не вгадаю! Ось і сьогодні. Вранці сонце, трохи вітер. Пішла по магазинах. Було гаряче. Як прийшла додому, то переодяглась в комплект "по мінімуму". Їздила ровером. Тішилась, що переодяглась. Сиджу в офісі. За вікном почався дощик. Вийшла на вулицю забрати ровер до будинку. Там так холодно!!!! Так ніби не пів дня, а ціла пора року минула! о_О Треба буде шустро педалити по дорозі додому..
    П.С. Подала заяву на продовження дозволу на проживання. Прийняли з першого разу :) Через 45 днів буде результат. Ждьомс..

• Подобається Подобається x 15
  10. victorys

victorys позитивчик :)

на скільки часу? Бо я собі після навчання зробила такий дозвіл на 10 років, так що ще 8 років маю спокою :)
    Вчора зробила ровером біля 20ти кілометрів, сьогодні ноги то відчули...Підгоріла трошки на сонечку, думала як то я сьогодні в таку спеку буду на довгий рукав ходити, а погода мене обламала, бо як почалась в ночі злива, так цілий день моросить, хмарно та холодно брррр. Скучно якось, нехочеться в дома сидіти, пройшлась би з псом на річку, але немає бажання у таку погоду :sad:

• Подобається Подобається x 8
  11. Alias

Дивлюсь, наче й відвідувачів на ЛФ багато (дякуючи ДП) а нічого цікавого немає..Весь день хочу спати.Мабуть піду поїм:))

12. victorys

а потім весь день отакво: "Поели - можно и поспать, поспали - можно и поесть" :)))

13. Honda

Honda Well-Known Member

І в мене почались звичні дні! Вдома!! То полунички свіжої поїсти, то біля сіна робота, то на річку пройтись:) Літо!!!!

14. Alias

Клей, обрізки пінопласту, поранені пальці, купа різаного картону і паперу...роблю макет.Звичний день...Щось я скучила за поеткою, за її дописами.

15. poetka

А я ну точно ,як той кеша....

16. victorys

сміялась з Ірусі, а сама не краща, поїла обід і щось мене та погода зморила до сну :boredom: Он щойно прокинулась...А за вікном вже сонечко! Настрій піднявся на 100% вгору. Не знаю чи то тільки в мене так, але коли на небі бачу сонце, то прекрасно себе почуваю, наче отримую якийсь невидимий заряд енергії на весь день і хочеться заражати всіх довкола тим оптимізмом! :preved: Відразу з"являється бажання зробити стільки справ, про які ще годину тому і думати не хотілось (правда швидко виявляється, що немає часу і сили зробити того всього :))) )
    Вчора поставили нам в машині газову інсталяцію, тепер будем їздити вдвічі дешевше, бо з тими цінами на бензин можна з розуму зійти :wacko:

• Подобається Подобається x 9
  17. nikolas

nikolas Well-Known Member

Люди))))!Допоможіть,де береться офтоп,я шось нігде не можу це найти... .:pardon:

18. poetka

це з правого боку де пише OFF

---------- Додано в 10:03 ---------- Попередній допис був написаний в 10:01 ----------

---------- Додано в 10:05 ---------- Попередній допис був написаний в 10:03 ----------

Акурат перед цією піктограмою http://forum.lvivport.com/images/editor/mp3.gif

• Подобається Подобається x 1
  19. nikolas

nikolas Well-Known Member

Дякую Олю,вибачте за фамільярність,я просто шось гет затупив з цим офтопом,ви мене врятували.Це вам:give_rose:.

20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Я думала, то я одна така - від четверга ходжу як сонна мухаааааа...:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)