Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Прийшла з форумівки ,малого скупала,вкала спати а сама,аж не думала і не гадала відразу до вас:)а хотіла нарешті вже того Маркеса дочитати....але його твір мені певне треба "100 лет "читати,ну шось не йде він мені і все....краще з вами повишу троха

---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

Хочу,ще трошки розповісти,про сьогоднішній вечір,ви знаєте LuBimaya,така хороша людинка....є жінки,які себе "носять" ,мов королеви,а вона проста, симпатична і просто позитивна, мені імпонують люди в яких на лобі не написано,я король чи королева.:)А сьогодні саме така компанія і була.Файно!!!!!
    П.С.Палець вже загоївся:))) і за склянку мені соромно(а вона таки троха коштує,ну,Левандівка....;)) -для тих,хто був[​IMG]

• Подобається Подобається x 13
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

стиду ви не маєте, ви чого це на ходу склянки розбиваєте :mocking::mocking::mocking:

3. Кохана

Кохана LuBimaya

poetka, ти мене застидала.... :blush::blush::blush: Дякую! Мені теж було дуже приємно познайомитись!

• Подобається Подобається x 3
  4. poetka

А ви,як взнали?

• Подобається Подобається x 1
  5. Кохана

Кохана LuBimaya

Всьо, Олюся!!! Шила в мішку не сховаєш... Вже, певно, пів Львова знає про ту катастрофу.... :haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 4
  6. poetka

Та то всьо Сявич накаркав:mocking:(жартую звичайно) просто кажу ж ..."не в ажурі"...моє тіло мене ся нинька не слухає,це як з того фільму "Вторжениє":cry:

• Подобається Подобається x 2
  7. comanche

comanche знайшовся

а я голубів годував.... найшли одного... він такий обскубанй... всі(інші голуби) його ображали... то ми кидали трохи йому окремо. Потім вирішили змінити наше місце дислокації і пішли в напрямку церкви, кидаючи голубу залишившіся насінини... голуб зівши кілька повернувся назад до зграї, мовляв "я з вами, сектантами, не піду"... от такого ми бачили голуба... а потім прогулявся із дівчинкою, якій симпатизую... та й побрів додому...
    а так чекав дощу....

• Подобається Подобається x 10
  8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я вседисуща, правда віртуально наразі. :cry:

Вчора мене кинули, але ніц... Нині мала купу пригод. Зранку встала з самого рання і поїхала до церкви, по тім моя мужа мала забрати діти додому але він вирішив що йому краще спати в ліжку тому до ніякої церкви зі мном не пішов, а так як часу не було заїжджати до хати і лишати йому діти, як були (не готові) поїхали з церкви на цвинтар. Їхати не мало не багато 1.5 години. За цей час мені дитина моя найменша знудилась і об....ла всю машину, а перебрати її нема в що. Он то я з того всього там в українців купила золоту маєчку за 15 долларів, так що хоч могла дитину перебрати. ЛЮДИ!!! Яке це здирство!
    Заїхали домів спокійно, бо усе що можна було видати на волю дитина видала а більше я їй не дала. Вдома зате вона їла все підряд що мама наготувала. А сліди її злочину змив дощ, бо я не мала до того нервів. :)))

• Подобається Подобається x 15
  9. poetka

А за мої сліди злочину розрахувався Левандівка ;)Ну то з мене на наступний раз пиво і без варіантів[​IMG]

• Подобається Подобається x 6
  10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

В нас щойно така гроза "перелетіла",що жах...мені стандартно веранду затопило,кота настрашило,басейн на паркан кинуло....не дай Бог зараз ще світло вирубають....

• Подобається Подобається x 14
  11. poetka

І в нас :)Ото й світла не було....начебто втихомирилось.Не хочеться нічого робити,не зварено,не помито,одним словом в хаті безлад.....я собі кажу всієї роботи,хатньої непереробиш ніколи( ше вчора квартира була ляля а сьогодні як слонотоп перебігся:sad:)

• Подобається Подобається x 12
  12. comanche

comanche знайшовся

А я рівно перед початком грози законектився на домашні сервери і все повимикав. Якраз останній серв вимкнув і на роботі світло вмерло :) :yahoo:

• Подобається Подобається x 8
  13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ура! У нас пішов дощ! Нарешті закінчилося це нестерпне пекло! Прохолода!

• Подобається Подобається x 9
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І у нас!:yahoo:...тільки зараз мабуть таака духота буде:wacko:

• Подобається Подобається x 9
  15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Та яка прохолода, дождь уже закончился, просто вместо сауны будет русская баня.
    Посмотрел видео о стихии во Львове, жуть, сочуствую львовянам, надеюсь все компы успели отключить

• Подобається Подобається x 10
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я вам своїх тлумків не позичала, це не ми... у мене те саме - вистарчає лише одного дня щоб тато з дітисками закидали хату так щой не видно чи там хтось прибирав чи ні. Нераз такі нерви беруть, що хочеться позабивати ну або сильно так стукнути.

А мені їсти хочеться.. та все чогось такого сама не знаю якого. Маю в хаті дві запіканики: капустяно-рисову і макаронно-мясну. Від котрої відгризти кусень?

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

У нас також цілу ніч падав. Балькон мокрий. Але зате все гарно дуже росте на городі бо то дощик накапає а то сонечко засвітить.

17. Alias

Та ну....запіканки...Візьміть в одну руку великого соковитого помідора, а в другу-кусень ковбаси і шмат чорного хліба:)....мммм

• Подобається Подобається x 12
  18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Таких смакот в хаті нема. Послала мужа щоб купив, але то ще довго буде бо дуже далеко його послала. :))) :)))

• Подобається Подобається x 6
  19. Alias

20. Кохана

Кохана LuBimaya

А в мене сьогодні від тої грози нічого не працювало. Ні світла, ні води, ні інтренету....
    Во інет з'явився 10 хвилин назад...
    А мене якийсь дідько потягнув на базар щавлю купити і попала в саму зливу, ще й град падав, як горох!
    Але то нічо... одяг посох... Зате тепер маю щавлевий борщ, і компотик зварила з полуниці і чорниць... А як би інет чи світло було, то нічого не зробила би.. во

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)