Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

ММ-то Містер мускул?

---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

Та в мене так скоро вони чомуь жирніють....:bad:І не смажу так часто все стараюсь готувати в духовці, а воно....ти диви і вже жирне...

2. Кохана

Кохана LuBimaya

ага, містер мускул...
    А вони, напевно жирніють не тільки від смаження, але й від пару... воно мокріє, ось жир і чіпляється швидко... нє?
    в мене теж швидко брудняться, але я про них забуваю, часто... дуже часто... :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

а я була подумала, що це і є подарунок хлопчику на уродини.

в мене також дуже звичний день. Зранку збудилась від звуків футболу, подивилась футболи, влаштувала суботник з дітисками (правда чоловік і син дуже вдало змились аби ніц не робити), відправила чоловіка на роботу, і тепер смажу сирнички.

• Подобається Подобається x 5
  4. poetka

От і я забуваю:)все повідмиваю, а про них забуду, аж поки хтось не прийде і не сяде за стіл, а та зараза противнюча прямо перед очима повстає картиною Рєпіна"Нє ждали"...

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

ой... у мене не сирнички а негрики вийшли:mocking::mocking::mocking:

• Подобається Подобається x 7
  6. poetka

Люблю сирнички...Завше зраненько десь о 7.00 смажу на сніданок своїм хлопцям....мнямляють аж за вухами тріщить,а недавно прочитала на одному сайтику,що мож їх готувати в духовці,тільки треба форму відповідну,тим зацікавилась,(без смаження) піду шукати таку форму,силіконова здається.

7. Кохана

Кохана LuBimaya

Моя матуська теж готувала нам на сніданок або сирники, або оладки чи млинці зі згущенкою чи варенням... ЕХ, гарні часи були....

блін, вони такі дорогі, як зарази!!! Я теж хочу під кекс.... за 90 грн бачила...

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

Ви, часом, не на моїй кухні буваєте в ті моменти??? бо в мене те саме:))):))):)))

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

я в такій годині ще міцно сплю і споглядаю солодкі сни

• Подобається Подобається x 3
  9. poetka

Я бим теж хотіла спати ,але робота не чекає.......а у нас тут затори поки доїдеш....
    А зранку так час збігає,стаю 6.30 туди-сюди вже 7.40 треба гнати:)

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

я наразі насолоджуюсь домашнім арештом :girl_haha::pull-pigtails:

11. poetka

А то як,у Вас там в Гамериці все так дивно...

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

а то так - з роботи звільнили, другої ще нема. Чоловіка каже що у мене нескінченні канікули а я кажу, що домашній арешт. ;)

13. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ще раз переконуюсь яка я добра!Стільки комарів сьогодні нагодувала:))):))):)))
    Щойно котяра вазонок з підвіконника на кухні перекинув ледве повимітала ту землю!

• Подобається Подобається x 3
  14. ну, коли я дивилась на це фото, то я так і подумала: йому не зручно на тому вазоні спати :)))

15. poetka

Ну тоді я з вами солідарна;)

• Подобається Подобається x 2
  16. poetka

Сиджу проти ночі.....і ви мені всі друзі,якось за такий невеликий період часу поки на Лф,встигла потоваришувати з людьми,відчути і зрозуміти кожного...бачу,що світ не без добих людей.Аж мороз по шкірі пробіжав дрібними до болю знайомими мурахами, а все насправді так звично і незвично водночас.Сама собі дивуюсь....такі знайомі і взагалі незнайомі люди,яких ніколи не бачила, а стали такими близькими ,страшенно хочеться висловити свої емоції,повторюсь проти ночі не спиться.....крутяться в голові думки,або деякі визрівають, про майбутнє,минуле....таке забуте і проміняне на дрібниці, не потрібні моменти брехні,лукавства.......Життя - єдиний аргумент проти всіх протирічь і не докінця виправданих протистоянь.Дякую вам всім шановні,ви собі навіть не уявляєте яке моє щастя... мати стільки віртуальних друзів.
    Раніш я спостерігала за собою залежність від форуму, а зараз нахлинули емоції.Можливо не слід було таких дурниць писати,але я людина часу....така я зараз...якби могла запросила б вас до себе......
    П.С.Люблю гостей хоча й не часто доводиться їх приймати.

• Подобається Подобається x 19
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

18. victorys

victorys позитивчик :)

Вчора була звична субота, трохи прибирання, трохи прання, трохи догляду за рослинками на городі і трохи відпочинку біля озера.
    Під час звичного суботнього прання пральна машинка відмовилась спускати воду :scratch_one-s_head:прийшлось то зробити в ручну відкриваючи фільтр (картина була як з реклами, коли в тьоті псується пральна машина і вся ванна в воді :wacko: , добре, що під нами сусідів немає ) Павел витягнув фільтр, а перед фільтром в шлангу яким стікає вода сиділо оце все:

Підсумок: ціла жменя якогось металевого непотребу + 19 злотих і 89 гроши (приблизно 45 гривень)
    Висновок: 2 рази перевіряйте кишені перед запуском пральної машини :)

• Подобається Подобається x 18
  19. Кохана

Кохана LuBimaya

victorys, за то Вам копілки не треба! Бачите, скільки назбирали грошенят! :)

20. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Сьогодні був гарний, святковий день... Була вранці на святкуванні в Костелі святого Антонія, такого душевного спокою, щастя і радості не відчувала вже давно. Потім гарно пообідали в свекрухи, і переглядали знову всю службу по телебаченні (напевне я сподобалась оператору, бо мене дуже часто показували:) ). Зараз - знову мордуюся з своєю магістерською...намагаюсь вчитись, а вона в голову не "лізе".

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)