Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Peri

Peri Well-Known Member

була б мою воля,бим Вас приставила до нагороди з премією за то-то прасованнє в таку погоду!:empathy:Бо то добре хіба холодне залізко прикласти до...:)

• Подобається Подобається x 7
  2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

З"їздили у Львів купили подарунок,бо маєм завтра йти до сусідського хлопчика на 1 рочок,потім в "Метро",щоб потратити останні грошики;),а потім заїхали до мами і забрали ось це чудо[​IMG],яке зараз активно освоюється на новій територі:)

• Подобається Подобається x 18
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Боже!!!!!як ви то файно сказали....йду заробляти нагороду, фіранки чекають....Але ж ви молодець:)Я просто не можу ,треба з вами зустрітись,ви один позитив.

• Подобається Подобається x 8
  4. natka75

natka75 Member

Ігорчик тішиться напевно тим чудом,нє?
    а ми вернулись з Винниківського озера, народу хмара...йшли як на парад колись колонами)))малий заснув по дорозі додому, тепер досипає, а мені нічоого неохота робити....через жару, а треба і їсти варити, і прати і поприбирати ще....ех

• Подобається Подобається x 5
  5. Peri

Peri Well-Known Member

:blush::blush:дякую...

• Подобається Подобається x 6
  6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

• Подобається Подобається x 11
  7. я своїми звірюками тех не можу натішитись вже скільки років :)
    вчора прийшла з роботи зла, аж мене тіпало. тут моя собака прибігла зустрічати - і всю нервовість, як то кажуть, язиком злизала (в прямому і переносному значенні :) )

• Подобається Подобається x 11
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну й спека...це ж здуріти можна!Ходили в магазин вибирати кондиціонер.В понеділок надіюсь вже можна буде спати при нормальній комфортній температурі.

Здається восени у нас намічається весілля, сестричка зібралася заміж:)

• Подобається Подобається x 16
  9. Кохана

Кохана LuBimaya

а я вже вдома... червона, як креветка варена..

10. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Ми сьогодні цілий день сидимо в басейні, з води не вилазили. Юльчик так замучився, що спить дві години:) А я... за комп'ютером, роблю слайд-шоу:wacky-girl: (а на ДП такого смайлика немає)))

11. :))) до креветок файно пиво :good:

• Подобається Подобається x 1
  12. Peri

Peri Well-Known Member

а як себе почуваєте?

Любимій хіба намаститися:)

Дещо відхилилось від маршруту - песька захотіла на ву...потім вона пошкодувала,але ми мужньо погуляли пару хвилин.
    Вийшли з під*їзду,думаю:що це сонце так б*є по очах(виходила ж в окулярах)?...Окуляри виявилися для читання:mocking:

13. Кохана

Кохана LuBimaya

Я нормально! Пиво, правда, бракує! Але я тішуся квасом холодним. Зробила 10 літрів, зараз якраз готовий. Маю ще 4 пляшки в холодильнику....

• Подобається Подобається x 4
  14. Peri

Peri Well-Known Member

рецепт у студію!(є така спеціяльна тема про квас):)

• Подобається Подобається x 2
  15. Кохана

Кохана LuBimaya

щойно написала... але не сам рецепт, а коментар, бо роблю майже так, як писав Тим22, дуже смачно!

• Подобається Подобається x 3
  16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Від спеки полетів регулятор напруги ("таблетка" на генераторі в авто). Ну чому такі речі трапляються у вихідні дні? А завтра - на шашлики їхати!
    Благо, у мене був перехідник-подовжувач, тобто можна в іншому зручному місці почепити "зовнішній" регулятор.
    Зупинився на гірочці біля автомагазина. Взяв один, причепив, з накату завівся, поміряв напругу. Взяв другий, знову з накату - оцей мені більше сподобався. А з-під капоту - Африка! Проте шашликам - бути!

• Подобається Подобається x 4
  17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний день... Сидів за компом. Почав мигати монітор...індикатор світиться...при загрузці показує менюшку,можу увійти в біос,а далі...тємнота...ні мишки...вупше ніц... Моя чуйка підказує,жи то упокоїлась відеокарта. Так що...мій комп наразі і в нєобозрімом будущєм є небожчиком. Добре,маю позичений ноут.... Хм...то тре було в незвичний день,але все,як все...ми в лісі...Зоряна...як все...і думки...як все...

• Подобається Подобається x 3
  18. Кохана

Кохана LuBimaya

Та що то у всіх сьогодні все псується? Не дуже звичайний день...

19. poetka

poetka Дуже важлива персона

Приходила родичка-коліжанка....Посиділи мого ганджубасу випили десертиком,як його:scratch_one-s_head:А!!!!чізкейк закусили....ну і попліткували про всіх і про вся,так файно по-бабськи посиділи( я аж не думала)випили винця закарпатського(натур продукт).
    П.С.Фіранки допрасувала вже й повісила дякуючи Peri:).От тільки моя коліжанка прийшла і похвалила,шо в мене чистота аптечна, а витяжка немита,тобто ті штуки шо всередині,сітки.....Підкажіть як їх мити,воно таке бридке і просто плином не відмивається,чим мож?

20. Кохана

Кохана LuBimaya

да.. вони противнючі! А їх мию ММ для кухні, мені тільки він допомагає, добре жир виводить!
    Але, якщо мити їх частіше (я про себе), то й плину вистачає:mocking:

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)