Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

Перепрошую, а шо Вам вночі спати не дає? :)) Може сторожем працюєте?:)

• Подобається Подобається x 1
  2. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Сьогодні говорила зі своєю найкращою подружкою по телефоні(я її дуже люблю) і зрозуміла....:girl_tender:що добре мати людину,яка розуміє тебе краще ніж ти себе сама...

• Подобається Подобається x 11
  3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

а в мене звично-незвична ніч...сама...самотня?...п"ю пиво... ще такого ніколи не було:sad:

• Подобається Подобається x 7
  4. comanche

comanche знайшовся

но но... був у мене.... знайомий... теж починав як ти :) потім по 18 бутилок пива в день.... сам...
    важай... не налягай :)
    як багато самотності (с) Many

1. Задля підтримки тонусу Trancemission Vol.5, дуже радив би :)
    2. цього достатньо, а там уже розвантажити думки можна :)

Звичайний день, після роботи на об'єднаний львівський хор, 100-150 чоловік... більше сміємся ніж співаєм... як не крути а молодь вона і в африці молодь... одні жарти в голові...
    А потім 2-х годинне гуляння центром міста... Обожнюю наш Львів... а сьогодні тепло... ммммм... фантастика... ідеш і якісь такі люди усміхнені... життя навколо вирує у своєму руслі... а ти наче не підвластний йому, хоча ні, мабуть таки навпаки, підвласний, але ще сам цього не розумієш. Достатньо поглянути на теплий захід сонця над славетним містом, побачити як останні промені відбиваючись від вікон виграють вечірню сонату, торкаються твоєї посмішки і щезають, щоб завтра знову прийти....

І ось прийшла ніч :)

• Подобається Подобається x 8
  5. Mazerati

ого...мені двох вистарчає...

• Подобається Подобається x 5
  6. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ну от,ще одна безсонна ніч!Стільки справ навалилось,що мені вже 24 години мало.
    Сьогодні хороший настрій:),забрала з ремонту годинник

---------- Додано в 02:11 ---------- Попередній допис був написаний в 02:09 ----------

7. poetka

poetka Дуже важлива персона

Наспівую цілісінький ранок,якщо не помиляюсь написав тато Ромка,ну така позитивна пісенька в нашім українськім дусі:dance2::music::music::music::music:
    http://www.youtube.com/watch?v=ZBLTs_s1nsk

---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:13 ----------

А так все по старому мій притащив вчора кріля(мисливець :haha: ніколи його не готувала.Нинька спробую:)

• Подобається Подобається x 6
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я всю ніч не спала . готувалася до перегляду.Все зробила...можна б було лягти трохи подрімати. але боюся проспати..та вже й перехотілося спати..Ось сижу..кава..ЛФ....і спека...Перегляд аж в 13 год.
    Не розумію я тих преподів.Сьогодні п"ятниця, студенти додому збираються їхати...а вони як навмисне ставлять на такий час.А електричка в мене о 14.Надіюсь встигну...

• Подобається Подобається x 12
  9. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я вже не могла на те око дивитись,тай совісно перед тваринкою.....знову прийняла коалівську подобу...ну до душі мені ці милі створіння.....а воко най си плаче,тільки вже не в моєму тілі:)))

10. Mazerati

[​IMG] Коала файнюча :)

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Колега відправився у відпустку. Сиджу один - ноги на стіл - і бавлюся з кондиціонером (колега мабуть трохи ескімос, полюбляє жорстокий холод).
    Шкода, що скинув на підлогу колонки, потребують дрібного ремонту. І два наступних тижні крутитиму музику, нікому не заважаючи!
    Іринко, кави мені! (це я до сусідньої кімнати :) ).

12. comanche

comanche знайшовся

Звично замовляю звичні компутерні деталі.... буду в церкві проводити мережу... серверну планую зара і усілякі прикольні нововведення... ех скучив я за повноцінним адмініструванням

• Подобається Подобається x 3
  13. Mazerati

а нашо церкві мережа?

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Як це для чого?Щоб отці могли на ЛФ заходити!

15. comanche

comanche знайшовся

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Колись (початок 80-х) один технар запропонував халтуру - аудіофікацію собору. З ним на пару.
    Якраз у нас на роботі йшло невеличке бухалово, в числі бухальщиків був і парторг (як не дивно - не підлий мужик. Навіть п"яних автослюсарів міг прикрити від санкцій).
    Я йому підливаю, підливаю, а потім питаю в лоба - а якщо я візьмуся за таку халтуру - виженуть з ТВ чи не виженуть ?
    Він каже - не виженуть, але я тобі не раджу. Мало тобі клубів і ресторанів для аудіофікації? Та й у церкві нічого не "прихватизуєш" - гріх!

Тож я передав своє запрошення іншому фахівцю - не знаю, чи то він тим займався, чи інші - але все було зроблено як слід.

• Подобається Подобається x 3
  17. Mazerati

• Подобається Подобається x 4
  18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Поприбирала в хаті,поміняла постіль,попрала одяг,прополола грядки...зараз тільки 2 год.,а в мене вже стільки "по-!" зроблено::good:

• Подобається Подобається x 11
  19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ото господиня. А я встала, ходжу по-хаті як цьма, трохи чоловік щось поприбирав і тепер мені на цілу хату трублять труби, бо коханий дивиться футбол.

• Подобається Подобається x 9
  20. olya_d

olya_d Well-Known Member

і ше до 11 липня будуть вам гудіти :)))
    Нарешті ви, Марусю, на ЛФ навідалися. (хоч тим добре, шо ДП висять):ninja:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)