Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мені вже тих квітів надарували:wacko:і великі букети . і маленькі..навіть корзинами.Люблю всі, люблю завжди і з нагоди ,і без...Головне, щоб не забував, щоб приділяв увагу,бажав зробити для мене звичний день-незвичним.
    Вчора був важкий день.Але добре, що є друзі які завжди прийдуть на допомогу.

• Подобається Подобається x 12
  2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

раз за півтора року можна подарувати.

• Подобається Подобається x 5
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну якщо хлопець виглядає як "бідний студент" і по ньому видно що він дуже хоче сексу, то йому навіть шикарніший букет не поможе свого досягнути:))) це я в захист однієї квітки... принаймі троянда чи орхідея цілком-цілком...
    а шикарні букети мені краще дивляться з солідними, навіть старшими мужчинами... інакше якось не дивитися... просто є хлопи, які готові бухнути півзарплати, а є дуже раціональні, які діють по можливостях...
    я тану від будь-якої кількості квітів, УСЕ ЗАЛЕЖИТЬ від дарувальника... не знаю, може просто то як яка дівчина... мене дуже важко здивувати, особливо матеріальним,
    єдине, що мене позитивно дивувало в житті - це ПАриж і доброта мого коханого та найближчих рідних:)
    ну і напевно коли в одному середовищі найкращий хлопець, "завидний жених" - красунчик, інтелектуал, із дуже заможної сімї - серед шикарних дівчат виділив чомусь мене і залицявся - не здавався... я залишилась байдужою, бо кохала тоді іншого, але всерівно було дуже приємно... ну і вразило, що існують люди, які з такими статками залишаються простими і незаангажованими...

я собі так міркую, бо маю брата.. тож можу прикинути, якою була б я...:) але говорилось це щодо того, що не потрібно переставати дарувати квіти... звичайно... якщо сімя раціональна, то в ній квіти дарують рідко, в основному щось практичне, і це приносить більшу радість обом...
    :))) і не кажи.. ще й яка:)

• Подобається Подобається x 11
  4. comanche

comanche знайшовся

Ви не подумайте, я не квітофоб :) сам люблю дарувати квіти, а життя і одна особлива людина в моєму житті навчила, що головне увага. Хоча моє бачення стосовно букета не змінилось, все ж я намагаюсь дарувати квіти почастіше. Кажуть що спонтанні квіти, як ото назбирані на полі і подаровані обранниці, а чи зірвана гілочка в лісі, дають кращий ефект аніж великий букет іноді. Не знаю, не пробував, але обов'язково спробую на наступному коханні :) і скажу який результат... Власне все добре в міру.... бо якщо чогось забагато то потім не відучиш :)

:cry: така моя доля... чекати.... поки стукне 40, щоб виглядати солідно із гарним букетом

• Подобається Подобається x 10
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Йой,чоловіче,люди тераз тілько не жиют...

6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну-ну!!!;)

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

А то як зрозуміти?

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

Шось ви заплутались шановний(звісно жартую)ви десь між 30-40,чи я помиляюсь...
    Чи ви також загадковий,як Мих,якому 80,але він то принаймні каже, а ви вже не молодий,та ше не 40-літній, вельми загадково....

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

Ну,шо була сьогодні на Сихові,прийшла до дому наробила малосольних огірочків,зараз буду як завше готувати їдло,питво,пообшикувала всю свою домашньо- декоративно-трав"яну-листяно-кущову живність....і юш.

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

Хто би м то казав....дядько;)

• Подобається Подобається x 10
  7. comanche

comanche знайшовся

21.... ще ем.... не старий наче... хоча чогось відчуваю що прожив вже більшу частину життя :)
    Молодість в мому розумінні 16-18-ть... пора шалених зелених закоханостей, які потім переростають у всілякі кумедні моменти...

• Подобається Подобається x 6
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Їду вночі в Стрий... звична тисяча кілометрів, але сьогодні за кермом. Тримайте кулаки.

• Подобається Подобається x 15
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

о_ОЯ вважала, що мінімум 25.На 21 занадто великий життєвий шлях, досвід...ну так мені здалося судячи з дописів.:)

10. Кохана

Кохана LuBimaya

Звичайний день... Видалили зуб, болить голова... а так, все як завжди...

• Подобається Подобається x 7
  11. Honda

Honda Well-Known Member

От мені, наприклад, немає значення який букет, одна квітка чи більше, головне як подаровано: з любов"ю і турботою! Я можу розтанути й від звичайних польових квітів, тим більше, що вони зірвані моїм коханим:)

А сьогодні все, як завжди, все, як останні 2 тижні: бігаєш по універу, ставиш заліки й пишеш екзамени!!! А так вже хочеться розслабитись:)

12. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А я взагалі волошки люблю більше ніж троянди:)
    А як волошки поєднані з ромашками....то взагалі супер!!!:blush:

13. Honda

Honda Well-Known Member

бо на ромашках поворожити можна:)) ?

• Подобається Подобається x 2
  14. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Чудово вас розумію;)

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:12 ----------

Ага:)))...а ще просто гарно поєднується!

• Подобається Подобається x 3
  15. Honda

Honda Well-Known Member

і не кажіть...

так-так, просто природніше виглядає:)

• Подобається Подобається x 1
  16. Gingerbread

Gingerbread Active Member

А я сьогодні спу цілий день:morning1: Ото зараз проснулася така в задумі...Голова болить...Я ото як лягаю вдень спати, то чомусь потім таке відчуття, що стільки всього пропустила поки спала! Може й дійсно:dntknw:

• Подобається Подобається x 9
  17. Honda

Honda Well-Known Member

Я вдень не можу спати, потім голова болить:cry:

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я вночі не можу спати. А вдень би'м кімарнув,так не дают же ж...тоті дєлазаботи...

• Подобається Подобається x 3
  19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

у мене нема нету...вже тиждень....і це вже стає звично...

• Подобається Подобається x 8
  20. Gingerbread

Gingerbread Active Member

І в мене потім завжди голова болить, але спати хочеться більше:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)