Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Привітайте мене, люди!!! З сьогоднішнього дня я в декретній відпустці!!! Занесла лікарняний на роботу і все! Свобода... :girl_claping::girl_claping::girl_claping:

• Подобається Подобається x 12
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ага!!!До моменту народження:)

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ----------

А видите,яке в мене нове воко;)

• Подобається Подобається x 7
  3. а чом воно плаче? а колір гарний

• Подобається Подобається x 6
  4. poetka

5. Peri

Peri Well-Known Member

того й .....

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

а так то воно ліпше:)

Поетко,такі в нас схожі мрії...

• Подобається Подобається x 5
  6. poetka

Хм!!!!!О видите!!!!:)

---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

А воко певне тре змінити,шось якесь неее дуууже позитивне вийшло.Певне верну коалівську подобу,всетаки тваринка гарна....

• Подобається Подобається x 3
  7. о то така істота - всі сльози оближе :)

• Подобається Подобається x 14
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Купіть собі дачку :)

• Подобається Подобається x 2
  9. poetka

Ех!!!!В нас,шо дачки,шо особнячки майже в одну ціну(земля дорога) А десь далеко-придалеко не хочу.....Хочу жити саме за містом, а не тільки відпочивати влітку.

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дорого, але ж можна спочатку купити землю, потім помаленько будуватись, проводити світло-воду-газ, а потім і перебратись туди.. Але все одно то дорого :sad:

• Подобається Подобається x 4
  11. poetka

Ее-х!!!!:cry::cry:

• Подобається Подобається x 1
  12. Peri

Peri Well-Known Member

дачка:mocking:є,35 км від Львова.
    Треба тачку:)

13. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

О і мої батьки так хотіли,щоправда обоє були за!
    Але замістом трохи дорого....от купили в Городку,а бабу залишили у Львові.
    І так я то тут то там:)
    П.С.Поетко,а око файне,тільки трошки сумненьке!

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Кожного разу, коли стається якась важлива для мене подія, уявляю, що він приходить і зустрічає мене з квітами. Приходив, зустрічав, але квітів ще жодного разу не було. Кажуть, що зараз переспати з дівчиною - нічого не означає, а подарувати квіти - то вже все (майже женитись) :)
    До слова : захистила сьогодні дипломну на 5.

• Подобається Подобається x 15
  15. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Вітаю:give_rose::give_rose::give_rose:!!!То важлива справа!:)

16. comanche

comanche знайшовся

мої вітання :)
    Квіти... мммм.... згадую молодість.... найбільше не любив дарувати квіти на загальнопопсові свята аля Святого Валентина... зате дуже любив просто нестись із величезним букетом квітів, з причиною чи без.... хоча з часому отакі бажання носити ліси проходять... не знаю чому так.... мабуть закоханість пропадає.... Хоча зберігається традиція час від часу балувати квітами... але вже не кожен тиждень :)

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

і я так надіюся, що прийде, зустріне, з квітами... але коли якраз важливі події - нема... зате дарує просто так - я щаслива... коли дарує час від часу - хочу не пару середніх троянд, а одну довжелезну... але німа, а я так чекаю... зато якщо зрозуміє натяки, то почне приносити одну довжелезну.. і потім я захочу 5... і так далі, 100 і мільйон... а потім перейду на польові квіти, а з них на орхідеї.. а після я обовязково ще щось придумаю... бо такі ми жінки, нам завжди чогось не вистачає:) то уваги, то труботи, то надійності, то забезпечення, то романтики...

а за диплом - гучні оплески, мене це теж чекає...:good:

в подібні моменти проскакує думка: "От якби я була хлопом, то всім хлопам хлоп. Найкращим, одним словом. Показала би, як то треба себе поводити"
    п.с. напевно я в минулому житті була тяжким хлопом... неуважним до жінок і т.д. що тепер мене засунули в таку-от жінку, якій постійно чогось не вистачає:)))

• Подобається Подобається x 10
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Работал на шахте, потом пил русскую водку. Как всегда. Обичный день.

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

!00 %, ні, навіть 300 %

• Подобається Подобається x 5
  20. comanche

comanche знайшовся

Ага, кожен будучи іншим би багато чого показав... і так би напартачив що не розгрібся б =)
    з.і. та й не дешеве це задоволення, в моєму баченні букет квітів має виглядати як букет квітів, а не одна троянда аля "я бідний студент але також хочу сексу" (с). А хороший букет коштує поза 250 грн (ну це в мому баченні хороший, хтось такими підлогу замітає). І кожен тиждень трохи накладно витрачати, тому що не в кожного ЗП дозволяє. І хоч вбийте не повірю, що дівчина розтане від однієї чи трьох квіточок... знаєм... бачили... перший місяць чи два... а потім починають притикати своїм "ухоЖерам", що щось собі то в тебе є гроші купити а дівчині квіти нема, ну і сцена плачу... і таке інше :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)