Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну,тобі,в знак особливої прив'язаності,я лічно подарую біле простирадло з рожевеньким слоником...на всю величину...(знаючи про твою любов до рожевих слоників з Капітошками)...

• Подобається Подобається x 2
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну!!!!Спати не буду так регочу ...вмієш розсмішити:haha::haha::haha::haha::haha:

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:30 ----------

Так,народ збігайтесь Рома тут подарунки роздає.А мені сти шо припас?

• Подобається Подобається x 6
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

Мабуть цілий набір постільної білизни (до простирадла ще + дві наволочки і підодіяльник), яко добрій знайомій. :)))

4. poetka

Та во з ним вчора по телефону говорила,то бач який навіть не натякнув,шо припас для мене якогось сюрприза....;)

5. Romko

А наволочки з піддодіяльником нашо?:scratch_one-s_head:

6. poetka

Ну як нашо? Шо то за запитання....простирадло то для Коффе, а мені бажано з комфортом.....

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

простирадло з пірачком ;)

Але повідали наші мудрі вучоні же того року комарі будуть як коні, ну то може той армаґейдин вже близко. А в мене тут мухи літают розміром з корову. Їдним словом габлик і рожевий слоник не поможе.

8. Romko

Хм....
    Ну,та я розумію,ти теж творча людинА...з розвиненим естетичним смаком...[​IMG]
    Целофановий чорний мішок..то теж не для тебе,іно для таких люмпенів,як я...
    А,до чого то я?:scratch_one-s_head:
    Ага...комарі...целофанові мішки....простирадла...
    Життя - то взагалі смертельно небезпечна хвороба.
    З летальним ісходом.
    Так що потрібно загорнутись в простирадла і помаленько(куди поспішати?) чимчикувати на цвинтар...[​IMG]
    То в мене юмор такий....проти ночі...[​IMG]

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

День... сонечко... голосую за майбутніх сенаторів. Цікаво он що не дало мені проголосувати за кандидата не нашої партії, бо як сказала що голосую в лівім напрямку то за їдного правого вже не мож. А жаль.

10. хто каже "не мож"? а як же демократія? о_О :)

11. Кохана

Кохана LuBimaya

Сьогодні якийсь жарко-ледачий день... нічого робити не могла... Тільки компотик з полунички зварила і налисників з повидлом напекла...

• Подобається Подобається x 3
  12. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Я сьогодні весь день провела на городі-маю тепер повністю спечену спину,покусані комарами руки і ноги,зігнуту поясницю,і завтра вранці мене знову чекає таке ж "задоволення"о_О

• Подобається Подобається x 10
  13. Кохана

Кохана LuBimaya

нічого собі задоволення, то вже мазохізм якийсь! :)

• Подобається Подобається x 4
  14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

демократія компутеризована і як кажеш перевіряючій списки при столі що голосуєш за правих, ну чи за лівих, то ідеш в кабінку і тиснеш ґудзики... але мож потиснути тіко за одних а не зиґзаґом.

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ----------

Мдям... куркулі мают багато соток землі яку тре обробити.:tongue: А мій городец моя 3-річна дитина вчора обійшла, вогірки потоптала і доповіла, що заяці пожерли нам кабачки і огірки.

• Подобається Подобається x 11
  15. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Мій малий 2,2р. повиривав мені сьогодні бурячки (які і так проросли через один) і приніс мені зі словами :"мама,ня тбі кіточки,галні,чейоні":)-маю тепер в вазочці нові екзотичні "кіточки":)

16. Shine

Shine Well-Known Member

Чудечка маленькі - радість.

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Попросила родичка відвезти букіністам її "макулатуру". Повний багажник і заднє сидіння.
    В "Буку" виявилося, що вони беруть не тільки комісію 25%, а ще й податки на прибуток - відразу до податкової! Тобто всього 36,5%!
    Щоби гадів ригіаналів годувати за рахунок книжок, які родичі купували починаючи з 50-х років? Та нізащо!
    Поїхав до іншої "точки" - до старого мудрого єврея. Той дещо взяв по "прямій закупці" (звичайно, дешевше, але "гадам" нічого не дістанеться). І люб"язно порадив іншого букініста - приватного підприємця, який бере на комісію без участі податкової.
    Здуріти - вже з продажу книжок деруть!
    А дехто з ригіаналів мабуть має книжку! :)

• Подобається Подобається x 4
  18. Romko

"Колобок"?:scratch_one-s_head:
    Судячи з дописів їх прихильників тут...нє..не мають....:nea:

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас макулатуру обмінюють на туалетний папір.Здав 50кг макулатури, одержуєш 12 рулонів туалетного паперу:)

• Подобається Подобається x 9
  20. poetka

Читаю мускулатуру і додумую,як то так?:)

---------- Додано в 09:36 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ----------

Хочу на село(а його нема) та так аби вийти на подвір"ячко,подихати,шось тай посадити.....ну так хочу шо аж не можу, і й бо ладна вже квартиру продавати аби с тую хатку купити поблизу Львова, та чоловік проти страшенно,каже шо купимо ге і будемо мордуватись , все ж особняк то відповідально, а недай Бог дах зогниє,чи будинок трісне.....такі його аргументи, а я в неті цікавилась є непогані, а він каже то так набудували,аби продати, а потому най ся люди мучают.......і будь тут мудрий....
    Страшенно хочу жити за містом,спати не можу,вже ото мрію,пса би м завела сибурську вівчарку,насадила м би квіточок заморських, а так балкон... і сходи ген до низу з 5 поверху 2 рази в день,гониш як вар"ят,шо деколи злазити з того 5 поверху не годен.Нє,місто то мурдація.
    Хочу жити за містом:cry:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)