Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 3
  2. Peri

Peri Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

отакто в нас день переплівся сьогодні...Звично-незвичний зараз вечір.

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

5. Peri

Peri Well-Known Member

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ви як в воду дивились!! :haha: Справа в тому, що мій стаціонарний комп стоїть в офісі, а в чоловіка ноут (який ми виграли за білочку), який він носить дім-робота-дім. Вдома мали старий комп і старий престарий монітор для мене. І от коли вчора переселялись, то наш співробітник каже - "Та нашо вам то гівно (монітор), купіть собі в комісійному вживаний нормальний". А ми - "нема зайвих грошей, поки що заберемо його". І от ми вигрузились з вантажівки під новим будинком і поставили все на траву (а це були шафки, стіл, 11 коробок, 10 мішків і комп з монітором). Потім перенесли то все в квартиру і помітили, що той монітор був в какашці :haha: Реально всі катулялись, мовляв "гімно до гімна тягне" :)))
    Тутечки писала - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=639454&postcount=444

• Подобається Подобається x 7
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

І ніц його не вилікує тілько баньочка доброї мармоляди або три кіля цукерок «Ромашка» :tongue:

• Подобається Подобається x 9
  8. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

або Маруся-мама, що як ясне сонечко на форумі :mocking:

П.С. Маруся-мама на Лф, то за останній час в "незвичний день" :preved:

• Подобається Подобається x 9
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мої дні дуже звичайні і буденні. Кухня, діти, церква, городець і вредний муж.:nea: А в основном, прекрасная маркіза...

• Подобається Подобається x 11
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Карочє,зара йду до лісу шукати,шо то таке велике здохло... Маруся на ЛФ.... то тре якого баннера... Вітаю!

• Подобається Подобається x 8
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А я пожартував:
    попросили логісти вбити у їхню (спільну з постачальниками) базу адреси постійних отримувачів "заліза" по різних містах.
    Ось у східноукраїнському місті Д. адреса отримувача - вул. професорів Богословських. Я вбив у правописі "проФФесорів".
    І постачальники, через їхню автоматизовану систему, так і надрукували на супровідних бланках експрес-пошти і відправили першу партію. Цікаво, яка буде реакція отримувачів ?
    (Головний логіст звільнився і ніхто базу не правитиме).

• Подобається Подобається x 11
  12. Romko

Таде....:nea:
    Ніби не знаєте...шо на плюца Миху тре...:dntknw:

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Десята година ночі. Старші дітки сплять а малеча залізла в ванну, вбрана в піжамі звичайно ж, і миє ноги, правда воду забула включити. Сидить в ванні, співає. А мені над вухом в темній кімнаті літає надоїдлива муха... як зараз вона ся не заткає то я її заткаю, але вже на вічно.
    УСЬО!!! Муху прийшов габлик.

• Подобається Подобається x 10
  14. Patrick

Patrick Well-Known Member

Вітаю , Марусю! Давно Вас не було чути...welcome back ...if You are back....
    Чи Ви ще дальше їздите на роботу в давнтаун на Мангеттен?

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

А я нині мив вікна в дома , 8 штук з двох боків - то це з жінкою ...потім мив гарaж ... потім авта ....(це я робив сам)
    А зараз пю джін з тоніком і лимоном і дивлюся на ЛФ...9:43 вечора..

• Подобається Подобається x 8
  15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Веселенька була субота!
    Базар, супермаркет, знову базар. А я відскочив на заправку.
    Вузенька вуличка, на асфальті пісок та цемент (десь будівництво). Раптом під колеса стрибає цуценятко. Я по гальмах - несе (по піску), вивернув на бордюр. Дівчина-роззява кидається до цуценятка (живого і неужкодженого), б"ється в істериці. Подивився - колесний диск не постраждав. Поїхав далі.
    А потім мав наїзд від дружини - яйця розбилися, пляшка хересу розбилася. Мовляв, треба було з тієї собачниці-роззяви стягнути збитки!
    Відповідаю - зараз її знайдемо, забереш собі цуценятко (породи - "і ретривер там побував"), буде в нас мишей ловити.

А ввечері - блін - світло вирубилося в кварталі. Вчетверте за 2 тижні. При старій владі такого не бувало! Лінь було шукати у підвалі старий UPS, все одно довелося би чіпляти нерідний акумулятор, потім перехідник на телевізор - і все без паяльника. Обійшлися без розваг.

• Подобається Подобається x 7
  16. poetka

poetka Дуже важлива персона

Сьогодні вихідний і тре ним насолоджуватись ,бо на наступні...мій їде десь на тренінги(Комуто ето надо?)такщо вдовільняюсь його компанією на всі 100 і тільки сьогодні,бо там робочі будні і знову його "будет не видать"

• Подобається Подобається x 5
  17. Romko

А мені вночі було зимно.
    І під ранок теж було зимно.
    І зранку було зимно.
    І зараз теж зимно.
    Зміряв температуру....39...:sorry:
    О...але то фігня...:nea:
    йду надвір сі гріти...

• Подобається Подобається x 12
  18. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Файна погода,а я дома кисну:sad:
    Всі десь порозїжджалися,а мене саму лишили!

19. Gingerbread

Gingerbread Active Member

Прочитала в обід цей допис, і думаю дійсно така файна погода, а я тоже кисну вдома! Після того вилетіла на подвір'я, розстелила на траві матрац і знаєте навіть трохи загоріла!:) Ото зараз вмостилася біля величезного куща волошок...гарно так...ммм ляпота! Ще якби комарів не було то взагалі супер :good:

• Подобається Подобається x 6
  20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

із того, що напланувала на сьогодні, здійснила тільки один пункт - найкращий - зустрілась із подругами (а разом - і з друзями).

зате мала час відпочити. почитати. подумати, що брати із собою у відпустку :) 5 днів -і я полечу звідси у теплі краї. нарешті :) я заслужила.

завтра приймаю маму львівської коліжанки :)

• Подобається Подобається x 12
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)