Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mariya

Mariya Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

В мене сьогодні день такий був :sad: . Мало того, що треба було лекцію першу читати, вирішила я зарисуватись, приготувала презентацію на компі, набрала всі означення, і тп, думала, на лекції йно пальчитом по клавіші тиць-тиць робити буду. АГА, а какже, сьогодні в тому корпусі, де я лекцію читала, були проблеми з компами і вони всі не працювали. Прийшлось мені на дошці писати. :sad: Ще повезло, що тема проста, а так би ще гірше було. :sad:

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Випускний в моєму вузі (НУ "Львівська політехніка"), наша спеціальність вивчається 5,5 роки..

3. Малявка

Малявка на своїй хвилі

я теж там вчуся:) і вже не дочекаюсь,коли нарешті закінчу...

Додано через 1 хвилину
    а я намагаюсь щодня прокидатися з посмішкою. Іноді навіть сама до себе говорю вранці:D . Кажу собі що я от така гарнюня-розумниця і що день согодні буде вдалим.

• Подобається Подобається x 1
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бажаю таки дочекатись :) Воно того варте!

5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я сьогодні написала перший іспит. в п"ятницю матиму результат.
    сон у мене зараз 3 год - начання - 2 години -навчання - 4 години- навчання - 1,5 год - навчання. і так постійно. сесія - страшна пора. сьогодні маю намір відіспатися. так щоби завтра досхочу...
    сьогодні приходила подруга, ганяли чаї та їли арахіс. що за сьогодні порадувало найбільше - це те,що виглянуло сонечко... і можна було трохи походити без шапки.ура!!! в метро хлопчина якийсь грав на акордеоні "рідна мати моя", тож півдня потім наспівувала...

зараз нічого не роблю, слухаю Терцію, у п"ятницю почую вживу у Жовтневому палаці:)

Додано через 31 хвилину
    ще згадала: зробила сьогодні річ, якої не робила вже років 11-12 - набила на живіт перебивачку з жувальної гумки:):) це так смішно:)

• Подобається Подобається x 2
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене теж сесія, тільки я щось нічого такого страшного не помічаю.нормально здаю екзамени.Ось тільки трохи з графічною програмою трохи проблемки, але розберуся.Треба 5 шт листівок зробити.Завтра перегляд з живопису, графіки, макетування, формоутворення ну ітд.Розтягли той перегляд ще й на суботу.оце справді кошмар.Ночами теж не сплю-малюю, клею, вирізаю..А ще знаходжу час на форум, бо не можу вже без нього

• Подобається Подобається x 2
  7. viltis

viltis Well-Known Member

І в мене сесія .....вже друга підряд. Але, половину екзаменів маю автоматом. Так що не надто напрягаюсь ...Єдине, що сумно, в кінці лютого знов сесія в Інфізі, потім знов звітність в Універі, потім державні в Інфізі і захист диплому в Універі ....от так ми і живемо:))) Зате потім:radist: ---весілля, медова подорож...і я сподіваюсь за пару місяців перехід у гілку майбутніх мам:)))

А з форумом я згідна...То вже як наркотик ..усьо ...на все життя. В мене тут гора прасування ( пару днів тому купили пралку, то я з радості майже весь гардероб перепрала.....а зараз треба прасувати:а я від форуму не можу відірватись ...(((( А ще, сьогодні йду до одного фотографі -вар"ята:))) якщо сподобається, замовлю на весілля)...

І щойно згадала, що в подружки сьогодні ДН:))) ввесері будемо теревені розводити:)))

• Подобається Подобається x 6
  8. Alias

я теж хочу..і маленьких варавчиків хочу(ой, то ми так вже своїх майбутніх дітей називаємо):)))...але мені ще ранувато, треба вчитися..

9. Малявка

Малявка на своїй хвилі

а я сьогодні відсиділа 8 годин в інституті і таки здала сесію:radist: УРА!!!

• Подобається Подобається x 6
  10. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

вітаю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    а до мене приїздив мій родич-друг. підготовка до іспиту не склалась. а ще я дізналась, що на мене чекає сюрприз. і навіть цьому зраділа. і сподіваюсь, що він-таки буде - і нічого не завадить.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як добре знати мову, нє?

12. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Дякую:))) Сюрприз - це супер,якщо він приємний))
    А мене оте капосне жабеня в душі підбиває довести свій рейтинг в інституті до максимуму,перездавши 1 іспит... А лінь переконує розслабитися... :) ото проблеми,нє?
    ХОЧУ ВЕСНИ!!!!!

13. lulu

lulu Well-Known Member

ну повбивала би тих хлопів...ну чесне слово...ну зробили нині (ну тобто вчора..ггг ну да ніч глупа ггг) так от зробили з того цілого захара беркута водевіль-всю виставу прореготали...мавпи...то був звичний день...звичні приколи...але аж до водевілю дійшло-то занадто
    певно файно виглядала бо двоє "партнерів по любові" в тій виставі поносила на руках...один під час вистави бо так тра..гггг...другий бо я з ним 31 граю то він репетирува...гггг...пританцьовуючи...ах...а рідний чоловік хоч би раз на руки взяв:no: вже певно ніколи не доведеться....
    перший раз в житті зговорила з товаришкою за раз 25 гривень на які поповнилась....незвично таке у звичний день...я ж не люблю довго по телефону...певно ту тему де мені найгірше ше не варт закривати.....

• Подобається Подобається x 3
  14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Нє, як добре мати швидку реакцію.
    Якби мови не знала, я би не працювала для такої фірми, миху. :)
    А тоді ситуація була і смішна, і не дуже. Після 40 секунд по тому, як вони увімкнули сигналізацію, я би не мала права рухнутися. Сигналізація би спрацювала моментально. :crazy:

15. Alias

Ура! Я здала сесію, було телебачення, мою роботу по живопису знімали і ще там якісь мої і не тільки.Знову все забрали в методкабінет як примірник.Навіть сфоткати не дали:sad:
    Ну і як не любити обрану професію , коли все вдається? Не навчання , а насолода

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чоловік поїхав до Польщі.. Якщо все буде добре, в мене невдовзі з'явиться нова фотокамера :radist: Чекаю-недочекаюсь! :)

П.С. Забрала до себе на квартиру брата, щоб він відпочив трохи від батьків-бабці-діда, та і щоб мені скучно не було. Ще ніколи з братом сама не жила :) Перший день пройшов класно, не враховуючи того, що в мене змінився роб. стіл на компі, тема віндовса і ще пару дрібниць..

• Подобається Подобається x 4
  17. Alias

ми як з сестрою вдома буваємо теж кожен день на компі щось міняється:)

18. syavych

syavych копач

Зразу не второпав допис, прочитав чомусь "ми як з сестрою вдома бухаємо" :). Все, треба зав'язувати з пивом.

19. Espert

Espert Забанений!

Сьогодні здав майже останній екзамен!!! Лишився ще один, але вроді має бути автомат! Так хочу спати... А часу немає... Зато настрій супер!!! Ще трішки і по сесії!!! Ляпота...!!!

• Подобається Подобається x 4
  20. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

І я готуюсь до іспиту:sad: А сьогодні на дворі перший день (десь за тиждень) СОНЕЧКО!:) Пташки співають - аж жити хочеться!:):):):):) Але точно не вчитись!:) Посилаю усім сонячних зайчиків, щоб піднімали настрій!:) Радійте життю, навіть коли дуже погано! Подивіться в небо... на сонце...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)