Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. syavych

syavych копач

2. comanche

comanche знайшовся

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

метал - то ложки, вилки, ножик, банєк, тарель, горнє, шампур, друшлєк.
    харчі - курка з майонезом, дриглі (не для Ромка сказано), сало, пляцки з тертої бульби, мнєсо, ковбаса, галушки, борщ....

Доречі. був на Шуварі.... трускавка 8...10 грн. за кільо. Згадав Аліяс і ціни на трускавку на сонячному півдні України - вдвічі більша ціна.

• Подобається Подобається x 8
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Метал беру в татовому гаражі і везу в Кіровоград електричкою(я там навчаюсь), щоб потім з того брухту зробити якісь цікаві речі(дизайнерські)

У нас завжди трускавки дорожчі ніж у вас ...завжди так було.Нічого, нічого..ось скоро помідори підуть:)

• Подобається Подобається x 7
  5. olya_d

olya_d Well-Known Member

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Хе... на Левандівському по 20... принаймні в п'ятницю такі ціни були...

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ----------

Еге ж. Он моя - 4 клас закінчила. В суботу - випускний. :))) Хоча, який там випускний, просто батьки вирішили зібратись випити з тої нагоди. :))) Як там "была бы водка, а повод найдется". :)

• Подобається Подобається x 5
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні Іскрі 18..20 грн...
    тре їхати на нижній Шувар.

• Подобається Подобається x 4
  8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

І через 30хв. на ЛФ ні душі.......................всі поїхали на Шувар:)))

• Подобається Подобається x 8
  9. comanche

comanche знайшовся

Мих влаштувався негласним рекламним агентом...

• Подобається Подобається x 4
  10. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Казав Мих,що він якийсь дірєктор...має свою фірму.Може то він Шувар має:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 5
  11. syavych

syavych копач

• Подобається Подобається x 2
  12. nikolas

nikolas Well-Known Member

Гей люди,я перепрошую,але шо це за тріло ви їсте,я жию в закутку і до нас цей продукт або ще не дійшов,або він має инчє мнє.Підкажіть,буду вдячний!;)

• Подобається Подобається x 1
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну...тоті...брати наші кажут на него "клубніка"...:sorry:

• Подобається Подобається x 3
  14. nikolas

nikolas Well-Known Member

Ага,ну то у нас на тотий фрукт кажуть просто "ягоди".Дякую за просвітництво.Вони теж продаються в наших краях по 18-20грн.

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я на черешні чекаю.. Ще трішечки, ще зовсім трішечки :) Завтра - літечко!! :radist:

І переїзд :) Вчора цілу ніч пакувались. Чоловік казав, що його речей тільки на 1 сумку. Ага, знайшов кому розказувати :) Ми навіть до одягу вчора не дійшли, а вже 10 середньо-великих коробок від компа-принтера-іншої_техніки спаковано! о_О Книжки, диски, комп. зап. частини.. Його 8 коробок, моїх 2 :))) Сьогодні будем братись за шмотки. Напевно буде обернено пропорційна кількість займаних коробок :shy:

• Подобається Подобається x 10
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не забудьте монітор взяти.

• Подобається Подобається x 3
  17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Два переїзди = одна пожежа...

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Нірванко, а куди переїжджаєте? Чи то я щось пропустила :scratch_one-s_head:

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

ото не знаю - чи кричати чи сидіти тихенко... але я така щасливенька... вперше цього року...
    останні півроку були для мене дуже важкими... не знаю чи ще за життя біля мене назбирувалось стільки недоброзичливців, і чи була колись я така слабка і вразлива до їхніх підлостей... були і зради, і знущання...
    і благо - були люди, які мене підтримали і допомогли...

але найкраще - це те, що доля звела мене з людиною, яка змогла відкрити моє серце до світла і тепла, скинути з нього весь тягар... абсолютно без заангажованості, користолюбства... бути поруч по-справжньому...
    навчила сміятись в лице недоброзичливця і бути вище всього суєтного..

і хоч поряд іде купа турбот, ще екзамен і захист диплому (Мавпусику, ми то разом все гарненько перебудемо).. а далі - їх ще більше... але я рада, що це випробування завершилось) лиш молю Бога, щоб наступні більше ніколи не ставили мене на лопатки:)

• Подобається Подобається x 13
  20. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ох!!!!!І я вже тут з"явилась ,нарешті,ледь добігла через той ливень до компа....:))):)))
    Малий вчора троха збитки наробив,видер з "коріньми" кнопку на клаві......брат сидів промучився,нічого не зробив,може десь купе ту кнопку і поміняє,але де таку кнопку мож купити до ноута?Але то пусте.....дитина.
    Мене вчора запросили до студентів вірші свої читати......посиділи почитала і свої і не свої......поговорили...виявляється є ще серед молоді такі,хто не на жарт цікавиться мистецтвом слова,направду і навіть хлопці поприходили, я була приємно вражена....а на кінець подарували мені квіти і оплески, і я вся така горда:).....потім посиділи з викладачами постограмили троха,цукерочками закусили ...полепотіли і розбіглись.Ось такий був вчора непоганий день,моєї малесенької слави.

• Подобається Подобається x 18
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)