Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Через три місяці мені знімають брекети.....:girl_claping::girl_claping::girl_claping:
    купа радості....

• Подобається Подобається x 15
  2. nikolas

nikolas Well-Known Member

У мене одна знайома теж носила брикети,потім коли зняла,я її не впізнав.Кажу їй:"Слухай,шось в тобі змінилось,не розумію шо",а вона відповідає:"Брикети зняла...",і тоді все стало на свої місця.Бажаю і вам стати,ще вродливішою.:)Добре,пішов я свої гланди лікувати.:sad:

• Подобається Подобається x 8
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Вихідний і така "гниль напала" смажу бульбу ,наїмось...Вчора гуляли по вечірньому Львову, стільки туристів....раніше так не було, центр забитий різними людьми, а ще буквально рік тому і близько не було стільки "ходячих"... затопали в Корівку(хто знає) на "ведмедик" але того разу він ,як ніколи був якийсь нееееедуже....Хотіли піти на Шрека 3-d черга страшенна ...перейшлись через вернісаж, а там вже стільки того китайського,навіть вишиванки...потім злива сховались в Секунді, де я принагідно купила собі в подарунок годинник....
    А сьогодні день начебто гарним буде.

• Подобається Подобається x 13
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вчора,в лісі спостерігалась велика активність представників популяції Homo.[​IMG]
    Вони збирались групами по кілька осіб і гонили лісом,виламуючи і вирубуючи гілки і цілі дерева.[​IMG][​IMG]
    Потім,кудись тото тягнули цілими вязками,вигукуючи різні звуки...
    А нині в лісі,як по вОйні...:sad:

5. Romko

Звична ніч....

• Подобається Подобається x 1
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ось і настали звичні дні....

7. Romko

Нині я,путьом логіческіх умозаключєній,до краю виснаживши свої рудименти(тоті..в лепеті),нарежті збагнув,куди хомо тягнули свіжообломлені дерева і гіляки....
    Восюда...

• Подобається Подобається x 3
  8. poetka

Шось голова не варить...сиділа хотіла створити свій сайт.Все ніби добре зробила, а воно зараза пише,що помилка,Хто знає, як то правильно робити?

9. comanche

comanche знайшовся

"учітеся брати мої, думайте читайте і чужому научайтесь і свого не цурайтесь" (с)
    Сьогодні нам старенький викладач росказував що таке інтернет, не знаю навіщо, але він так захоплено про це говорив, що не хтілось його перебивати :)
    він стояв при коріннях зародження того, що ми зараз можем назвати компутер... поважаю :)

• Подобається Подобається x 7
  10. Romko

Жисть,то є несправедлива штука... Дзісяй йшли'смо з Зоряною в ліс. А,щоб дойти до посадки(за котрою поле,за котрим ліс),треба з півкілометра пройти межи особняками,"частним сєктором". Ото,йдемо ми вуличкою,а перед нами чимчикує якийсь хлоп. А в мене зір ворлиний і я виджу явсвєнно,жи на дорозі валяєцця сотка гривень,а в траві,трохи збоку - пятдесятка фіолетовіє. Ото,хлоп йде..йде,раааз - і піднімає тоту сотку.. А п'ятдесєтки не вздів. О...

• Подобається Подобається x 10
  11. Romko

Вже прийшли до хати....:sad:
    А,по дорозі вже кілька днів бачим,як в єдному місці буксуют машини...ну,тоті,на котрих люди їздєт в ліс вирішувати розмаїті виробничі проблєми...вотак їде-їде...і бульк..і всьо...:sorry:
    І волают відти благим матом...:clapping:
    А то трохи вода зійшла і стало видно,шо там сі робит...:no:

• Подобається Подобається x 11
  12. Summer

Summer Well-Known Member

ага я їх називаю "Сірі" будні, та ше й погода така....та ше все таке, та ше ті корки , а в мене під вікном як траса -всі об'їжджають, такииий гул :sad:

• Подобається Подобається x 4
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Угу..і в нас погодка не дуже, на дощ збирається, вітрисько тополю аж до вікон пригинає...

• Подобається Подобається x 5
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Мих хорий... вже третій день...

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дякувати Богу вчора і нині до обіду було сухо. Привіз прицеп піску, клав цеглу, обід, пообідав, замісив бетономішалку, дощь, змок, але виробив. Приїхав до внука (пишу від нього :) ), привіз березового "шампанського" на пробу. Зараз збираюсь домів. Певно нині буду тихо сидіти, якщо не зачеплять ;)

• Подобається Подобається x 9
  16. poetka

О!!!!!Шойно створила в блогах свою сторіночку....збилась з "власного сайту",ше поки не під силу,тай час треба мати...:)

• Подобається Подобається x 6
  17. thinkers

thinkers Well-Known Member

А лінк?:good:

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

безсонниця вже стала звичною... цілу ніч не зімкнула очей і цілей день сьогодні як муха... благо, сусід склав компанію в асі і просидів зі мною до самого ранку... приємно поспілкуватися з людиною без масок і задніх думок:)

19. poetka

Хто ,шукає,той знаходе.....
    http://lvivyanka.blogspot.com/2010/05/blog-post.html#comments

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

Але,там ше так сиро....точно як у Львові(вчуся....)

• Подобається Подобається x 5
  20. Peri

Peri Well-Known Member

Потепліє,100%!

...Літо буде...

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)